Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-06-2007, 15:56   #121
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Azenus
Tak, i nie mam przyjaciol w rl...
jakbym gral to bym mial wyzszy lvl niz cue cumber -.-bo jak gralem to expilismy[for toca] szybciej od niego -.-
Co Ty pieprzysz już o przyjaciołach, na pierdoleniu głupot (po co, skoro nie grasz?) na tym forum spędzasz duużą ilość czasu, stwierdziłem że gdybyś expił to byś miał ładny lvl tylko ;>
Sam nie rozumiesz swojego zachowania.
Azenus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-06-2007, 16:45   #122
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

@up
Jak nie rozumiesz, tego co napisalem, zapytaj.
Wchodze na forum jak jestem w domu, to ze w tygodniu mam duzo nauki to wiecej czasu spedzam w domu, w weekend tu rzadko zagladam. Tak, kur** teraz jest weekend i zagladam, zauwazylem to. ciao
Poznanski Rycerz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2007, 04:02   #123
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Azenus
Tak, i nie mam przyjaciol w rl...
jakbym gral to bym mial wyzszy lvl niz cue cumber -.-bo jak gralem to expilismy[for toca] szybciej od niego -.-
Czyli jak dzielicie konto i expicie na ileś tam osób to i tak "ty" jako jednostka masz wyższy level ? rofl.

Podziel level postaci do której masz passy przez liczbe osób ile nią grało (i huj mnie obchodzi kto ile expa wbił) i zobacz jaki level wbiłeś.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 03-06-2007 o 04:04.
Ajron 88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2007, 11:10   #124
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Czyli jak dzielicie konto i expicie na ileś tam osób to i tak "ty" jako jednostka masz wyższy level ? rofl.

Podziel level postaci do której masz passy przez liczbe osób ile nią grało (i huj mnie obchodzi kto ile expa wbił) i zobacz jaki level wbiłeś.
Powiedz mi koleszko kim Ty jestes? Moja ciekawosc juz siega granic po czytaniu Twoich postow. Nie potrafie zrozumiec jakim prawem sie tak pamoszysz i ustawiasz wszystkich po katach.

Robil co chcial, czasami sharing daje korzysc tylko jednemu graczowi. Czsami jeden gra wiecej, drugi wchodzi okazjonalnie

Ty sie wypowiedziales na temat Annihilatora? Wiec posluchaj. Wbij 100 msa i idz na tego questa i wykonaj go. Isc to pol biedy. Przestan wszystkich oczerniac, spojrz najpierw na siebie.

Nie, zebym cos mial do Ciebie. Tylko nie podoba mi sie ton Twoich wypowiedzi

Trzymaj sie ^.-
stary 03-06-2007, 11:45   #125
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89 Pokaż post
Powiedz mi koleszko kim Ty jestes? Moja ciekawosc juz siega granic po czytaniu Twoich postow. Nie potrafie zrozumiec jakim prawem sie tak pamoszysz i ustawiasz wszystkich po katach.

Robil co chcial, czasami sharing daje korzysc tylko jednemu graczowi. Czsami jeden gra wiecej, drugi wchodzi okazjonalnie

Ty sie wypowiedziales na temat Annihilatora? Wiec posluchaj. Wbij 100 msa i idz na tego questa i wykonaj go. Isc to pol biedy. Przestan wszystkich oczerniac, spojrz najpierw na siebie.

Trzymaj sie ^.-
Zara chyba sie dowiesz nie chce mowic, bo moze nie chce tego, a co do anni nie wiem czy on juz nie robil przypadkiem
Toca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2007, 12:54   #126
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:

Trzymaj sie ^.-
Ma racje iz potepia sharowanie, i zapewniam Cie ze wbil wiecej expa niz Ty Za takich ludzi jak on moglbym sie poswiecic, a na takich ludzi jak Ty sram bo nie masz respektu w moich oczach, i nigdy nie bedziesz go mial
Ascario jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2007, 13:46   #127
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

@all up
Reportujcie mnie za acc sharing a nie placzecie.

AJron
Pokazales intelgiencje. 96/ 2= 48, bo nie ma roznicy miedzy wbiciem lvl'a 7, a 92 ;]. No i mam 48 lvl, poprawilo ci to cos?

Ascario
WIesz ile osob sharuje? Tylko nie wszyscy sie przynaja.

Mam wala, na to czy uznajecie sharing za dobry czy zly. Jakbym sie przejmowal, to bym sie nie przyznal i nie ruszaja mnie te teksty, ze tyle wbilem, to chyba dorbze ze WBIJAJAC 48 lvl wg. Ajrona, mam dostep do 96 co nie?
stary 03-06-2007, 14:38   #128
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Trzymaj sie ^.-
"robił co chcial" , "nie twoja sprawa" , itxd. itp. kazdy kto heatuje tak pierdoli , ale przykro mi , dopoki ja wszystko co mam zdobylem sam bez nagiec regulaminu , moge i bede jechal po tych wszystkich ktorzy cheatowali , nikt mi tego nie zabroni , nikt mi nie powie ze tez nie bylem w porzadku.. bo bylem od zawsze i mam prawo teras po was jechac, ilu z was jedzie ze np. NON-PVP to tibia easy mode ? wiekszosc ? to ja wam powiem ze kupowanie i sharowanie to tibia wersja dla niedorozwoji.

Fakt 100 ms'a nigdy swojego nie mialem , bo kiedy gralem postaciami magicznymi to nie bylo tak latwo jak teras, a expienie z run-uciekajac na amerykanskich serverach (tamte czasy) bylo dla mnie bareria niedoprzskoczenia przez lagi.. potem byl knight , fakt jest on 100+ i myslalem o tym zeby wkoncu zrobic ms'a / nowego druida , ale po co ? Zasada owczego pędu nie działa w stosunkudo mnie , ja zwykle rob ie na przekór innym , no i anni sorcm mnie nie interesuje , bo knightem trzeba strzelac z burstow (wymusza odczekiwanie , duze ryzyko) sorcem wciskasz sd-hotkey, i trzymasz aż demon padnie , koniec logiki , zaprzeczysz?

Sorka ze post jest chaotyczny, lecze kaca.
stary 03-06-2007, 14:45   #129
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@all up
Reportujcie mnie za acc sharing a nie placzecie.

AJron
Pokazales intelgiencje. 96/ 2= 48, bo nie ma roznicy miedzy wbiciem lvl'a 7, a 92 ;]. No i mam 48 lvl, poprawilo ci to cos?

Ascario
WIesz ile osob sharuje? Tylko nie wszyscy sie przynaja.

Mam wala, na to czy uznajecie sharing za dobry czy zly. Jakbym sie przejmowal, to bym sie nie przyznal i nie ruszaja mnie te teksty, ze tyle wbilem, to chyba dorbze ze WBIJAJAC 48 lvl wg. Ajrona, mam dostep do 96 co nie?
Mnie nie chodzi o to ze zle ze masz dostep , ze to ze tamto , denerwuje mnie gadanie , "jakbym to ... to bym go.... w expie" itp. bo to gowno prawda, w wiekszosci wypadkow powinno byc "jakbym nie sharowal...... nie kupil postacio.... to bym plakal...... bo mnie...... znowu w kazzo pkuja" jesli wiesz o czym mowie.

Twoja postac przeskoczylem , Exp kto ry wbil boltina przeskoczylem razy kilka... a zeby nie bylo , kazdy cel ktory osiagalem w tibii byl planowany na lata , i chodz zdarzyl mi sie jakis tam dzien ze bylem 12 h online , moje zycie na tym nie ucierpialo (to tak na wypadek jakby ktos chcial napisac ze on woli kupic odrazu 100+postac czy grac na pol bo szkoda mu zycia marnowac).
stary 03-06-2007, 15:08   #130
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Mnie nie chodzi o to ze zle ze masz dostep , ze to ze tamto , denerwuje mnie gadanie , "jakbym to ... to bym go.... w expie" itp. bo to gowno prawda, w wiekszosci wypadkow powinno byc "jakbym nie sharowal...... nie kupil postacio.... to bym plakal...... bo mnie...... znowu w kazzo pkuja" jesli wiesz o czym mowie.

Twoja postac przeskoczylem , Exp kto ry wbil boltina przeskoczylem razy kilka... a zeby nie bylo , kazdy cel ktory osiagalem w tibii byl planowany na lata , i chodz zdarzyl mi sie jakis tam dzien ze bylem 12 h online , moje zycie na tym nie ucierpialo (to tak na wypadek jakby ktos chcial napisac ze on woli kupic odrazu 100+postac czy grac na pol bo szkoda mu zycia marnowac).
No no brachu witam w klubie tych co sami wszstko osiagneli;]
Tez jestem z tego dumny, ze kazdy % lvlu, skilli,mg lvlu(mizerne to to jest ale jest) zrobilem sam..!!
Wlasnie w tym momencie z calym szacunkime ale- jestem od was lepszy tak samo jaK Ajron!!
Popieram cie brachu w 100%
Kurier jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2007, 15:15   #131
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
No no brachu witam w klubie tych co sami wszstko osiagneli;]
Tez jestem z tego dumny, ze kazdy % lvlu, skilli,mg lvlu(mizerne to to jest ale jest) zrobilem sam..!!
Wlasnie w tym momencie z calym szacunkime ale- jestem od was lepszy tak samo jaK Ajron!!
Popieram cie brachu w 100%
jestem z ciebie dumny lol
stary 03-06-2007, 15:20   #132
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

@ajron
zobacz na aspekt, ze ja mam szkole, i nie bede spedzac wiecej niz 2h przed tibia, nie spedzalem.
stary 03-06-2007, 15:29   #133
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@ajron
zobacz na aspekt, ze ja mam szkole, i nie bede spedzac wiecej niz 2h przed tibia, nie spedzalem.
Ostatnimi czasy jestem online 1 godzine w tygodniu , zdarzyly mi sie 3 dni ze bylem online po 5 h (wolne) , mimo to nadal posuwam sie do przodu z expem i wszystkim. Więc niewiem o co Ci chodzi , wkońcu Tibia to nie są wyścigi , nie każdy musi trzaskać lv 100 w miesiąc , ja knightem prawie 3 lata wbijałem (fakt z tego 1,5 roku wogóle nie grałem) , i jakoś nie czuje sie gorszy od znajomych co zrobili to w 6 miechów bez oszukiwania , poprostu każdy gra tyle ile ma ochote / możliwość , level 100 (czy inny cel) i tak wkońcu sie zdobędzie , pozostaje kwestia czy grasz w gierke czy gra bawi się tobą i zmusza Ciędo wyrzeczeń byle tylko "do 100'tki". Cały post nie jest dociebie ale dosyć ogólnie do ludzi.

pzdr
stary 03-06-2007, 15:47   #134
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny .

Podaj swoj nick .
nigdy pg nie bYLISMY,zeby nie bylo, tez pelno razy retired, w koncu sie znudizla ta gra, gralem juz duzo wczesniej w tibie, i nienawidze tak zwanego PG. Kiedys 100 sorc jak szedl, to oczy na wierch, jak on to zrobil. Jakbym tak naprawde chcial zrobic ta 100, to raczej nie problem .

Kurier
to czy jestes lepszy... moge to wziac na 2 strony, jestes przegrany bo tyle czasu nad tibia spedziles.
stary 03-06-2007, 16:11   #135
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Wczorajsze i dzisiejsze posty pisałem ja , Sinid. Ale passy do tego konta ma jeszcze mój ziomuś z rl który na Galanie już nie gra, więc nieodpowiadam za wszystkie treści zawarte w postach uzytkownika Ajron88 .

EDIT:

@Co do Kureria , zgodze się że on czasem długo siedział nad tibią , znam go troszeczke i to jest taki typ człowieka co lubi w jeden dzień poszaleć w lokalu na karaoke czy aktywnie spędzić czas, a potem 2 dni posiedzi w domu na kompie , tak lubi to mu sprawia przyjemność (ja np. zwykle po tłustej libacji 1 dzień grzeje krzesło w domu bo lubie odpocząć ).

EDIT2:

Pamiętam czasy jak Masakrowiec z Aldory miał level 101 bodajże , mój brat pogrywał tam od czasu do czasu , szedł z swamp trolli do venore i ni z tąd ni z owąd przeleciał Masa~ mój brat odrazu wpadł w panike (lv 14 knight wtedy) , pytam "co jest?" a on na to "ten koleś to 101 sorcerer , on niszczy wszystko i wszystkich" , teras jak widzisz 101 sorca to zastanawiasz się tylko czy wbił ten level na hydrach czy dragach , w miesiąc czy w dwa.

Swoją drogą , pamiętacie czasy jak na wojnach sorcami walczyło sie bez mana shielda ? Ja pamiętam , sam tak walczyłem.

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 03-06-2007 o 17:12.
stary 03-06-2007, 20:00   #136
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Podaj swoj nick .
nigdy pg nie bYLISMY,zeby nie bylo, tez pelno razy retired, w koncu sie znudizla ta gra, gralem juz duzo wczesniej w tibie, i nienawidze tak zwanego PG. Kiedys 100 sorc jak szedl, to oczy na wierch, jak on to zrobil. Jakbym tak naprawde chcial zrobic ta 100, to raczej nie problem .

Kurier
to czy jestes lepszy... moge to wziac na 2 strony, jestes przegrany bo tyle czasu nad tibia spedziles.

Nie spedzilem wbrew pozorom az tyle czasu..Przyznaje bywaly dni ze siedzialem online po 10-14h.. ale zamiast expic to stalem w depo i gadalem z ludzmi
Od zalozenia postaci minely juz 2 lata.. a gralem laczne moze z 6 miesiecy.. Ajron pamieta pewnie jak w 14 dni z 78 na 92 skoczylem;]
Wtedy mialem motywacje.. chec do gry i nie mailem ogolnie co robic..
Nie miales kiedys takich dni?;]

Co do imprez... Doskonale wiem jak czasem bywalo... 2,3 dni z rzedu impreza,sen,impreza i tak naokaglo.. ale potem sie znow czlowiek musial zmobilizowac do pracy i spowrotem sobie siadal wieczorkiem odpoczac..;]
@Poznanski~ Nie mow, ze przegrany odrazu, swoje doswiadzczylem i za swoje sie wyszumialem;] a powod do dumy mam po grob ;>
Kurier jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2007, 23:04   #137
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
@Poznanski~ Nie mow, ze przegrany odrazu, swoje doswiadzczylem i za swoje sie wyszumialem;] a powod do dumy mam po grob ;>
I prawidlowo, no kiedys tibia byla lepsza
Ajron- to tak duzo wiekszego lvl nie masz -.-
stary 04-06-2007, 00:30   #138
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

glupie pytanie ale o czym wy gadacie lol
stary 04-06-2007, 01:15   #139
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
I prawidlowo, no kiedys tibia byla lepsza
Ajron- to tak duzo wiekszego lvl nie masz -.-
Jeszcze troche podgonie z levelem , od przyszłego tygodnia będę miał w pyte wolnego czasu a grać też mi się chce troszeczke, od kiedy mój Dareczek wrócił ;*.

@Cataclism, o wszystkim i o niczym , mało się dzieje na serverze więc .

Może założymy temat "Galana - pogadanki ogólne" czy cuś
stary 04-06-2007, 08:54   #140
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

To jest temat o wojnie a nie kto wbil 100 level jeszcze do tego piszecie wypracowania na pol strony...
Toca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania