|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() A wy myslicie ze Vision nie ma ng? xddd haha ;d
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() Net kicka? Hahahahah
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: We Run It
Świat: Elysia
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() Wkrecajcie sobie ze niemaja botow ;] bo gracie na furorze lub nawet jescie z dusk, wizji co do vision ;] oni maja ng od dawna kupili/zrobili zaarz po postwaniu a odliczac do sobie mozecie godziny do smierci na gc
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
Obydwie strony mają bota. Ludzie ale wy sie oszukujecie. Tyle że duskiness Dopiero opanowały sztukę posługiwania się nim. Liczę że Vision się nie poddadzą i zaskoczą nas jeszcze paroma ciekawymi akcjami. Pozdro, supp\
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Juz widze jak im PvP skoczylo. Nic nie umieli i dalej nic nie potrafia. Wala duzo m-walli jak zawsze, na szczescie tym razem im sie udalo nie trapowac siebie samych tylko wroga. Na tej akcji z Imargamem widac, ze bocik, bo strzaly lecialy takie, ze tylko z Battle lub bota mozna walnac (a juz szczegole znajac zdolnosci Dusk~ z poprzedniego roku wojny), a jak ktos kiedys walczyl to wie, ze z Battle nie sposob walnac majac 40 osob na ekranie i ciagle ktos wchodzic/schodzi.
Super PvP triki Dusk~: Apff wybral do ataku Raael'a (czy jakos tak) i po tym nawet jak padl ich wrog (Raaeel to jego kolega) Apff dalej walil Burst Arrow (z 10 sztuk), az mu Raaeel zwial za ekran ![]() Z tego co widac na tej bitwie: Duskiness = noob chary. Na jedengo walacego z Dusk~ bylo 10 noob charow ktorzy blokowali mu wroga. Ta bitwa zaczela sie po mass logu? Jesli to byla planowana bitwa to nastepnym razem niech sie bija na terenie miedzy AB, a Carlin, tam nawet jak 100 noob charow bedzie to Vision w dluga i czekaja, az przyjdzie Duskiness. Jak noob chary przyjda (100? 200?)) to Vision znowu w dluga. Lepiej przez godzine wiac przed noob charami, niz walczyc z Duskiness i 100 noobow trapujacych. Taifun padl od kicka neta? Taifuna na 90% trapneli i padl :> Nie widac gdzie byl na filmie, ale zostal gdzies z tylu za Dusk~ reszta, a za nimi Vision padlo. Na 100% po deadzie Taifuna lognal sie znowu (na VIP bylo widac) i dal logout po 1 sec. Załamał sie? xD Moze bocika nauczyli sie uzywac, ale nie wszyscy. Czemu padl Ymy? NIE MIAL MANASHIELDA! xD Chyba mu sie bocik zwiesil albo cos zle ustawil i mu sie nowy mana shield nie wrzucil automatycznie. Nie liczac tego, ze jako sorc bez mana shield/stone skina pobiegl do przodu w kierunku duskiness prosto za ich m-walle. Imargam moze i padl, ale przynajmniej sie zalogowal po 1 sec i znowu do boju. Widac tez, ze Imargam padl glownie dlatego, ze chronil kolege (jakis gosc z Vision z HP duzo nizszym niz Imargama wial za ekran, a Imargam krecil sie obok Dusk~, zeby atakowali jego, a nie kolege). Moze spodziewal sie typowej reakcji Duskiness.. czyli walimy kazdy innego, a tu nagle wszyscy atak na niego i boom.
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 04-06-2007 o 03:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Wogóle ta furora juz nieistnieje wszyscy będą chcieli uciekać bo komu sie chce grać jak np ma sytuacje tak jak mój friend z furory miał poszedł expić na vampy wpadł mu jakiś naab z tej całej wojny i powiedział dawaj vampirke albo ded ( a co sam sobie niemoże zlootować ? xD ) to jest żalowe jak już sie tłuką to niech nierujnują całej gospodarki i społeczności furory ps: już w ferie zimowe widziałem tematy z tą wojną już wakacje tuż tuż a ci dalej sie leją lolz mają zdrowie XD
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niektórzy z was są stronniczy, az do wyrzygania. Piszesz, że Dusk~wygrało tylko dzięki noobom, a co było na openie wygranym przez Vision? Ps.1. Nie jestem niczyim lizodupem Ps.2. Jest forum o Furorze do dyskutowania na temat wojny Ładne starcie, choc niestety nie widać np. gleb Katrili i TD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() gdzie jest stare vision...?co sie z wami dziejie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() Cytuj:
Pozdro 600 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Fakt, że reszte sorków i palków zabili normalnie po strapowaniu przez nooby(czegoś się od Vision nauczylixP), ale prawda jest taka, że gdyby Imargam nie padł na bocie to battle prawdopodobnie zakończył by się masakrą graczy Dusk & Wizji a co się z nimi dzieje? chyba rozpad od środka od pewnego czasu to się dzieje hmm delete barlesa odejscie xarety thelionna, ktorzy byli w vision od poczatku no i nie przygotowanie do rządzenia serwerem może taka jest moja opinia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Widzę, że debilizm polskich lizusów i noobów nie zna granic. Po obejrzeniu filmu widziałem same teksty Duski Rulez, GZ Duski, Duski najlepsze i takie tam. A Vision oczywiście styrani. Jaki z tego morał? A no taki, że sporo z tych low lvl co tam biega to zwyczajnie przydupasy, które zmieniają zdanie gdy tylko ktoś przegrywa.
Jakieś kilka tygodni było Vision Rox teraz Duski Rox. No ta, a jak duski dostaną w dupe to co? Znowu Vision Rox. Taa typowe. Film fajny. Przynajmniej coś się dzieje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Bot! Bot! Bot! ; o
Imagram[?] jak zwykle bohater bronil innych nie? ![]() Chyba za kazdym razem gdy duss~ cos pokaze [nie czesto sie to zdarza] uwazacie ,ze maja bot'a nje ;>? Akcja z Imagramem[?] zobaczcie ile Ima~ stal za tym 1 mwalem ,a ile osob bylo na 1 sqm przed schodami ![]() ![]() Btw. wracajac do imagrama czy jak on sie tam zwie..zawsze gdy padnie macie jakas mongolska teorie ,ze bronil kogos lub cos w tym stylu.. Coraz wieksza glupota sie szerzy na forum tibia.pl F*ck you blamers. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: Łuków
Imię: Goldio
Profesja: Paladin
Świat: Titania
Skille: 70+
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() W końcu zaczęło się coś dziać na Furorce
![]() Szkoda, że filmu nie nagrywał jakiś członek gildii ale się nie czepiam. W końcu Duskiness/Wizja zaczyna wygrywać z Vision.. trochę za dużo n00bów (brawo dla tego 63ms ![]() |
![]() |
![]() |