|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Guest
|
![]() Ja mam pytanko co do poprzedniego posta:
Ma ktoś może adres jakieś stronki, gdzie można nauczyć się pare prostych słów po Br i Swe?? Jakieś chociaż podstawowe wyrazy, żeby można było się dogadać z kolesiem który nie zna Angielskiego... Napiszczie jakby co na maila lub GG. Z góry thx ![]() [email protected] | 4459077 |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Ełk
![]() |
![]() uwazam ze stopien zn0obienia spolecznosci tibijskiej jest najwiekszy posrod BR i PL i nie da sie ukryc ze Polacy sa o wiele bardziej denerwujacy biorac pod uwage to ze powinnismy sie solidaryzowac jako narod
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie kur.wa odpierdul.cie sie kur.wa od Brazylijczyków!!!!!!
![]() po prostu.... Jezeli uwazacie ze br to jest noobek itp itd I MOWCIE TAK BO WAS DENERWUJE BR?BR?BR?BR? tzn ze ech... <no comment> Ja znam wielu Br i Swe ktorzy sa po prostu ROX!!!! Wiecie czemu to forum jest wdg niektórych takie słabe? ODP : BO JEST TU W CHU.J RASISTÓW i tylkowych pOLACZKÓW co uwazaja ze br to lul swe to lul a PL JEST ROX A do wszystkich antyBR powiem tak jak sie np na gery.pl mowi "wez wy*******a.j" ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Dobra musze przyznać że Brazylijczycy mnie wku****** ale przecież to też są
Tibijczycy (bo czy można muwic o nich ludzie? ![]() Wiem że to wkur***** kiedy sie pyta : BR?BR?BR?BR?BR?BR? Ale polacy tez sie pytają : PL?!PL?PPPL?!L?!L?!! (dalem specjalnie to pppl?l!) ZAUWAŻYŁEM ŻE BRAZYLE TO SĄ NOOOOOOOBY WE WIEKŻOSCI! Polacy to NIE SĄ NOOBY NA ELYSI! POPATRZCIE NA TE HIGHT LVLE! SAMI POLACY PRAWIE! |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Włocławek (Lunara)
![]() |
![]() No kurcze a swiata amerykanskiego (USA) jak nie widac tak nie widac
![]()
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Michalq
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Squad
Świat: Arcania
Poziom: 43
Skille: 75/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Eh! ja mam nadzieje ze w koncu powstanie polski serwer tibi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() Ty Bastek czy bastex (nvm) to niemożliwe żebys znał tylu BR co niesą noobami bo to jest w świecie tibii niemozliwe. Jeśli tak uważasz to moze jesteś tak samo upierdliwy jak oni i ciebie oni niewqrwiają :tongue:
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() No wreszcie...oczekiwałem końca "br?"
![]() Chętnie bym jakiegoś br-owca zabił ale postacią 11 levelową ![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() server:Lunara
posesion:carlin sex:female nick:Jupelov skille:43/29 best monster:dwarf guard XD |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: B-B
![]() |
![]() No cóż są 2 nowe sery i co z tego, niech sobie tam są. Ale czemu to tak jest, że na świecie Hiberna wielu graczy odczówa LAGI w grze i czy to może być to spowodowane tym, że serwery są przeciążone, lub dodanie tych serverów spowodowalo LAGI ??
![]() Powiem jedno: "NIE DA SIĘ GRAĆ" ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Hehe. Koniec z br?... Nareszcie! tych brazylijczyków jest od zaje.....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Ten kto gra na securze i ma durzy lev i ma p-armor to niech napisze do Rafal tauszkan mialem postac hack i pech wien dajcie mi za free plx
|
![]() |