![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drengir Rook Stayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Jego sytuacja rośmieszyła mnie niczym rozpuszczone złoto wlewane wprost do gardła i jęki skazańców z rewolucji Francuskiej. Czyli nieeeezbyt.
|
![]() |
#543 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() 07:04 Shadow Masterer [1]: give me mace or hunt in main
07:04 Auline [6]: hahaha ! xD 07:04 Shadow Masterer [1]: give me mace or hunt in main 07:04 Shadow Masterer [1]: pl? 07:04 Auline [6]: nick main character... 07:05 Shadow Masterer [1]: lord koziro 07:05 Shadow Masterer [1]: i fenix cash 07:05 Shadow Masterer [1]: 64 07:05 Shadow Masterer [1]: i75 07:05 Shadow Masterer [1]: noobie 07:05 Shadow Masterer [1]: give me mace or hunt in main 07:05 Auline [6]: i co jeszcze ? 07:05 Auline [6]: moze bubble przyjdzie ? 07:05 Shadow Masterer [1]: wy*******aj bo ci matke zgwalce 07:05 Shadow Masterer [1]: ![]() 07:06 Auline [6]: dawaj... 07:06 Shadow Masterer [1]: hunted rzal.peel dla takich ludzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Guest
|
![]() To ja kolesiowi sprzedałam mace za 100gp..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gold Kelvin
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Skille: mag-0sk
|
![]() Jeden koleś na rooku mówił do Obiego-
buy magic plate armor 5gp kiedy nie odpowiedział wtedy ten koleś powiedział: Ja cię k**wa wypier**le z twojej d**y i cie ro********ele chyba że się zgodzisz sprzedać magic plate armor za 5gp Chyba się posikam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Użytkownik Forum
|
![]() 17:32 Calmerax'xar [2]: stary ci kutasem kako w dupie miesza cyz co?
17:32 Eldryzif [40]: Sie odzywa Pan wrzechswiata ... 17:33 Calmerax'xar [2]: twoja stara cie tak ochrzcila? 17:33 Eldryzif [40]: Nie poniewaz jestem ateista 17:33 Calmerax'xar [2]: powiedmz i czmeu jestes taka pizda ![]() 17:33 Calmerax'xar [2]: stray posuwal downa? i wyjebals ie taki kaczan jak ty/ 17:33 Calmerax'xar [2]: przykre 17:34 Eldryzif [40]: Sluchaj jezeli sie tak zachowujesz bo ktos ci cos nie dal...to naprawde idz do psychoanalityka 17:35 Calmerax'xar [2]: umyj cycki dla starej albo powiedz zbey ci stary do wanny nie wbijal all time 17:35 Calmerax'xar [2]: xD 17:35 Calmerax'xar [2]: elo Polskie społeczeństwo jest do... errm... czterech liter! |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Racja. A w dodatku ten osobnik twierdzi, że to ty jesteś "dziwny" i "gorszy" a on i jego ekipa to "elita". I takich graczy jest w Tibi coraz więcej.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Guest
|
![]() Witam, dziś opowiem swoją historię która zdarzyła się dosłownie 10 minut temu. A więc jak zwykle chodziłem po wyspie i zabijałem co się da, w pewnym momencie dołączył się do mnie jakiś 5 levelowiec i atakował to co ja. Niestety mój nowy kolega prawie nie dostawał doświadczenia, więc stwierdził że mam bana (muj koleka to gymy mas ban!). Postanowiłem z nim chwilę porozmawiać, poniżej zamieszczam ciekawszy fragment.
18:09 Arek Knight ziom [5]: widac ze jestes lol i noob 18:09 Dark Kanaxai [15]: mowielm ci nie obchodzi mnie jak masz na imie ani co robisz 18:09 Arek Knight ziom [5]: jak widac ze nie wiesz 18:10 Arek Knight ziom [5]: to ic mondarlal (tak, ja też nie wiem o co chodzi) 18:10 Dark Kanaxai [15]: masz taki niski poziom ze zeby ci dorownac musialbym sie na ziemi polozyc 18:10 Dark Kanaxai [15]: wiesz kto to rookstayer? 18:12 Arek Knight ziom [5]: tak 18:12 Arek Knight ziom [5]: lolu 18:12 Arek Knight ziom [5]: to jest w carlin 18:12 Arek Knight ziom [5]: zatkalo nie 18:13 Dark Kanaxai [15]: rookstayer jest w carlin tak? 18:13 Arek Knight ziom [5]: nie ma na roku 18:13 Arek Knight ziom [5]: mine 18:14 Dark Kanaxai [15]: ile masz lat? 8? 18:14 Arek Knight ziom [5]: 15 18:14 Dark Kanaxai [15]: jasne 18:14 Arek Knight ziom [5]: jes (widać angielskim też nie pogardzi chłopak) 18:14 Dark Kanaxai [15]: juz to widze 18:15 Arek Knight ziom [5]: wes k##wa w##ierdalaj z astery jak niewiesz co to tibia s#ko j##ana s#ij p#le nara Oczywiście jak to bywa w takich sytuacjach na koniec zostałem bardzo gorąco obrzucany wszelkimi możliwymi przekleństwami. No, ale gdyby nie mój nowy kumpel nigdy bym sie nie dowiedział, że rookstayer jest w carlin. ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dark1987 - 05-06-2007 o 20:18. |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2006
|
![]() Heh mi utkwił w pamięci jeden noobek
Otóż stałem w sklepie (Obi) na rooku i patrze jakiś noob kładzie na stole przez NPC'etem plate shield i leather armor i mówi: hi > you offer? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
|
![]() No smieszne smieszne
![]() Ale jakby tak sie glebiej nad tym zastanowic to mozna by wyciagnac pewne wnioski ![]() 1) Mozna by sie targowac z NPC i w zaleznosci od tego jak czesto ludzie chcieliby cos mu sprzedac to On by podawal cene 2) Zaluje troche ze nie ma na Tibi czegos takiego jak aukcje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
|
![]() ja sie raz zalogowalem na rooku noob charem i widzialem na rooku kolesia co pisal na trade: buy mpa or mls to ja mowie sell mpa a on 1k to ja ok wziolem trade i dalem mu jacket aon dal 1k w platynach i ja szybko accept i wzial haahhaha
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Poziom: 51
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() jak 30 lvl piszal :"Buy great axe or crystal mace"
ja pamietam jak poszlem na moje pierwszego vampira 25 lvlkiem z sd i bylem tak z denerwowany ze zamiast w vampira zucilem po niego sd i spanikowalem i ucieklem. A co najgorsze kumple to widzieli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Imię: Knill... wtf?
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Legion
Świat: Pacera
Poziom: ;*
Skille: 67/51
Poziom mag.: ;<
|
![]() A teraz będziecie mieli ze mnie niezły ubaw xD
Kiedyś przyszedłem do kumpla, który grał w Tibię i (chyba) był Rookstayerem. Opowiedział mi (prawie) wszystko o Rookgardzie i obiecał, że założy mi postać. Jak wychodziłem, to powiedział, że zaraz pójdzie zabić minotaura. (Ja wtedy myślałem, że minotaur to jakiś mega-hiper-trudny do zabicia potwór.) Przychodzę do niego po jakimś miesiącu i się pytam: "To zabiłeś już tego minotaura?" Kiedy kumpel założył mi postać to zacząłem wędrować po mieście i (przypadkiem) wszedłem do piwnicy Toma (na szczęście ktoś zabił tego szczura, bo inaczej byłbym martwy po pół minucie). Chciałem wyjść, lecz... nie wiedziałem jak się wchodzi po drabinie (n/c). Kumpel musiał do mnie przyjść i mnie ratować -.- Kiedy miałem już czwarty level, postanowiłem pozwiedzać podziemia pod sklepem Al'Dee'ego. Doszedłem do bugów i (z trudem) wybiłem cały resp. No cóż... nie miałem liny, więc stamtąd nie wyszedłem. Znowu przyszedłem w odwiedziny do kumpla, opowiedziałem o moim "problemie" i zbluzgał mnie na moje nOObostwo. Poprosił o pomoc na game-chacie i na szczęście przyszedł jakiś kolo i uwolnił mnie. Po dosyć udanym huncie na ratach (xD) wyszedłem z kanałów. Miałem czerwone HP. Nagle napisała do mnie na priv jakaś dziewczyna i powiedziała mi jak się uleczyć u Cipfrieda. Miałem żółte HP, podziękowałem jej i nagle wyskakuję z takim pytaniem: "Jak ty tak piszesz na niebiesko? Jesteś jakimś bogiem?" Chyba zdobyłem szczyt nOObostwa xD. No, ale wiecie, jak kumpel zmusza cię do grania w Tibię, nie pokazując nawet co to jest Trade i mówiąc żeby nie kupować itemów od ludzi, bo mogą się zepsuć... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Guest
|
![]() Mój kumpel sprzedawał dragon shield jakis 58 Pall podchodzi muwi 10cc kumpel w szoku koles ciongle wciska accept ja wiedzialem ze on zamiant 1cc polozy 1 platynke i kolo muwi a teraz jak najszybciej jak umiesz i wciosnął accept i tak stracil 4k. jeszcze jedna historia koles pisze na trade buy miecz,buy football nike ,kto mi da ten najlepsiejszy armor (najlepsiejszy) CCzasami można se z noobów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
|
![]() Rozmowa z noobem(dał mi zepsutego parcela jak pytałem oczywiście udawałem.)
Ja:Jak się wysyłą parcele? Noob:Weź parcela zapakuj kupon i wżuć do skrzyni. Ja ![]() (Włożyłem do parcela książkę z napisem reported noob.) Ja:Oddawaj to noobie Noob:Mój kumpel to Gm. Ja:Znam Gma(powiedziałem nick GMa) Noob:Naprawdę?Sorry przepraszam weź mnie nie reportuj. Ja:To daj 20k i jakiś item noobie. Noob:Masz weź 20k i weź tego giant sworda.Nie reportuj pliz. Ja daj coś jeszcze. Noob ![]() Ja ![]() Noob:Bierz.Pliz nie reportuj Ja:Ok. wystarczy mi.(Lol dał Tempest roda. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Delta Simonus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 43+/30+
Poziom mag.: 3
|
![]() Mnie trzy rzeczy rozbawiły!
1.Knight 20lvl. mówi:Buy sword (100gp) a miał roty niedaleko i mógł sobie spokojnie wylootować ![]() 2.Na non-pvp na rooku powiedziałem: OOooohhh babyyy!! Prosisz się o deda!!! i podchodzi do mnie jakiś facio i mnie od wariatów wyzywa że grożę dedem na non-pvp a ja: ja żartuję tylko! a on: aha! srry! ![]() 3.Idę sobie miastem a na dachu siedzą takie dwa noobki przez 2 godz bo się cwaniakomchciało na dach wychodzić! Ktoś im parcele zwinął i nie mieli jak zejść! ![]() aha! jeszcze jedno! 4.znalazłem na rooku śmiecia (złamany miecz)! Zabrałem go i idę tam gdzie ludu najwięcej,wystawiam na środek i mówię: złamałem Ekskalibura!! Co za tandeta!! ![]() Sorka ża 1 i 3 są z maina ale też śmieszne!
Podpis schował się w Ghostlandzie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz-Pogromca - 16-06-2007 o 11:24. Powód: Zapomniałem czegoś podkreślić |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Reda/Rookgard ^^
Imię: Seba Eternal
Świat: Obsidia
Poziom: 33
|
![]() Moze nie smieszne, ale naab, ze szok.
12:43 You see yourself. You have no vocation. You are Eternal Hero of the Eternal Team Rook(Memento Mori). 12:43 Kamil Kozanoglou [14]: Memento mori jest syte 12:43 Kamil Kozanoglou [14]: ^^ 12:43 Kamil Kozanoglou [14]: i styl pysk 12:44 Kamil Kozanoglou [14]: psie 12:44 Seba Eternal [21]: nawet nie wiesz 12:44 Seba Eternal [21]: co to znaczy 12:44 Kamil Kozanoglou [14]: i huj 12:44 Kamil Kozanoglou [14]: ale ogladalem 12:44 Kamil Kozanoglou [14]: Czesia