![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
|
![]() @lekkopodsuszonatwarzyczka
Nie bede Cie cytowac, bo to obrzydliwe co piszesz. To jest temat wojna fraternity vs cruoris, wiec napisalam cos o ostatniej akcji cruoris. Twoje komentarze nie sa zwiazane z tematem, sa obrazliwe. Po Twojemu: Wez zamknij morde, noobie, bo jestes zalosny. Widac jak zazdroscisz mi wszystkiego, nawet pieprzonego pierwszego fraga na wojnie, na dodatek boisz sie ujawnic. Typowe dla noobka spod depo, ktory jest takim 'macavelli wannabe', grasz w tibie od dwoch lat i udalo Ci sie wbic 20 lvl, ale dokladnie wiesz jak sie hunci demony na edron i wygrywa wojny o serwer. Zal. Jestes jednym z powodow, dla ktorych dolaczylam do Cruoris. Poza tym jestes zerem =) Pozdro, Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
No a tak poza tym, to gratuluję fraga ![]() ![]() btw. Laros w Cruoris. Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi ? xd Ostatnio edytowany przez Tevah - 04-06-2007 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
|
![]() @up Czego tu gratulowac.. Maca byl praktycznie sam jak go zabijali, za to z xyriela bylo kilka osob z cruoris - to byl klasyczny mass log.
Nie bylo mnie tam ale chyba wiem jak to wygladalo ![]() @up To proste. Sprzedal sie jak koti. Laros zawsze byl tchorzem (nie wbijal pztow na openach). Akurat jego dolaczenie nie zwieksza zbytnio przewagi na strone cruoris. On i tak nic na openach nie robil. Ostatnio edytowany przez chosen_one - 04-06-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Nie wtrzymalem mimo ze jestemy po jednej stronie. Mowie co mysle.... |
|
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
POWODZENIA PANIE BAM BAM TANK BIG MAMA Ostatnio edytowany przez Tevah - 04-06-2007 o 21:08. |
|
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Master Macavelli
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() @upup
Na wszystkich openach to ja gralem Larosem, dowodzilem cala armia i nie widzialem jeszcze opena w moim wykonaniu, na ktorym bym nie wbil pz Co do Larosa... dzwonilem do niego, mowil, ze sprzedal postac Kotiemu. Co do tchorzostwa... zdradzal ludzi, ale raczej nie w tej wojnie, byl od poczatku w wojnie i praktycznie od razu pozyczyl mi chara, chociaz w ogole mnie nie znal. Co do przewagi... moze Cruoris to duzo nie da na sile... ale nam tej sily sporo ubylo, teraz trzeba bedzie jeszcze lepiej dopracowywac kazdego massloga ![]() @Xyriela ...i tak cie dorwe ]: )
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 41
|
![]() Mam pytanie do panów/pań którzy wypowiadaja sie w samych negatywach na temat Larosa. Czy moze wiecie z jakich powodów odszedł z wojny? (jak nie to po co bez sensu komentujecie, przeciez to i tak nie wasza sprawa, bo nie wy tam walczycie). Co do tego, że Laros nic nie pomagał na Openach, a wiec jak byscie oglądali filmiki z Openów (te wczesniejsze, bo z ostatnich nie ma) to byscie widzieli, że był on głównym blokerem? Starał się, ale sie nie udalo:| Może poprostu miał dosyć tych nieporozumień w Gildi? Wiec radze poczekać na posta Larosa na forum Tibia.com
Pozdrawiam Darco. OOOooo... wlasnie zauwazylem posta Macy, wiec nie bierzcie calosci do siebie, gdyż sie już wiele rzeczy wyjaśniło. Ostatnio edytowany przez Darco - 04-06-2007 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
|
![]() W takim razie przepraszam za zbyt agresywny komentarz ale sugerowałem się opinią przedmówcy i tym co ma Laros w title'u
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Łapy / Białystok / Olsztyn
Imię: Somgoku
Profesja: Knight
Gildia: Fahs / Wiesz o co chodzi
Poziom: 102
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
![]() P.S. Może powiem to jak wasi rodzice albo stary zgred ale .... Tibia to tylko gra i doszedłem do wniosku, że szkoda marnować swojej młodości i najpiękniejszych chwil w swoim życiu dla spędzania czasu z internetowymi "kolegami". Wiem ! Nigdy osoba uzależniona nie powie, że jest. Dzisiaj z perspektywy czasu po ponad pół roku odejścia od Tibi mogę stwierdzić to z pełną świadomością: byłem uzależniony. Nie wiem po co to pisze ale jakoś naszła mnie wena wyrażenia swoich uczuć ![]() To było formą odniesienia do wcześniejszych wypowiedzi skierowanych do Lavande.. jeżeli on che spędzać swój wolny czas taką formą to jest jego wybór. Peace.. Make Love No War !!!
Tandrian Frags Killed Necevi at Level 87 unjustified Killed Ell'ciulass at Level 51 unjustified Killed Zakai at Level 111 ok Killed Peppo Azue at Level 97 ok Killed Ravuse Molitoris at Level 93 unjustified Killed Heradez at Level 78 unjustified Killed Martin Nocturna at Level 81 ok Retired trzeci raz ;] Ostatnio edytowany przez $omgoku - 04-06-2007 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() Alucard w Cruoris?
![]() Przynajmniej mają ośmieszającą rangę: "Winner team joiner" ![]() Banda tchórzy - n/c
22:09 Pezet Knight [68]: a wiesz co mi dzis polecialo 22:09 Druid Kusy [25]: nom? 22:09 Pezet Knight [68]: tusk shield 22:09 Druid Kusy [25]: nice xd 22:09 Pezet Knight [68]: no 22:10 Pezet Knight [68]: z kaczynskiego poleciala |
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Łapy / Białystok / Olsztyn
Imię: Somgoku
Gildia: Fahs / Wiesz o co chodzi
Poziom: 102
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
![]()
Tandrian Frags Killed Necevi at Level 87 unjustified Killed Ell'ciulass at Level 51 unjustified Killed Zakai at Level 111 ok Killed Peppo Azue at Level 97 ok Killed Ravuse Molitoris at Level 93 unjustified Killed Heradez at Level 78 unjustified Killed Martin Nocturna at Level 81 ok Retired trzeci raz ;] |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Świat: tam i tu
|
![]() alucard zrobil z seibie kure*two i chyba nikt juz nie ma dlaniego respektu nawet same cru
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie moglem sie powstrzymac. To co Ty piszesz przechodzi ludzkie pojecie. no ale coz... Hevenderem udalo mi sie dac loga po tym jak cru zrobili massloga, wiec nie zabilas tego sorca ktory Cie lal tylko "Hevenders" i to jeszcze wbilas unjusta, myslalem ze sie poplacze ze smiechu. Jara Cie wbijanie unjustow na 30 lvl ? Podziekuj Quathowi albo raczej Shadarowi za sprzedanie mnie. Alucard, Laros myslicie ze to cos zmieni ?Alu~ Ostatnio mowiles ze za 20 dni konczy Ci sie pacc i przestajesz grac a wiec co sie stalo. Kurcze ludzie tyle czasu z soba spedziliscie i teraz bedziecie walczyc przeciwko sobie. Myslalem ze Schnaphie Burniasty zdradzili ale w porównaniu z Wami Oni przynajmniej od poczatku byli z Cru~, a Wy zmieniacie strony jak rekawiczki. Jak Fraternity zacznie wygrywac to przejdziecie znowu do nich ? A moze chodzi o Rella ? Jesli tego nie zrobil to postarajcie sie o wyprostowanie tego, dolanczaniem do Cru tylko pogorszyliscie sprawe. Nie wiem jak tak mozna.... Dolanczanie dolanczaniem ale sprzedawanie? To gorsze niż Lizanie Ich dupć, a moze to lubicie ?tak jak Koti? W koncu tez Krakow tak ? Ostatnio edytowany przez Hevender - 05-06-2007 o 13:00. |
|
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore
Imię: Tenchorius
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 152
Skille: 100
|
![]() Cytuj:
po 1 Xyriela usuwa screen shota z tego z serviu gdzie widac jej knighta po 2 Xyriela robi lvle na swoim knightcie(na Selenie) po 3 Xyriela pisze ze gra na aldorze mimo ze caly czas jest zalogowana na Selenie i expi swoim knightem Moze twoj poziom IQ nie jest zawysoki i nas zbytnio nie doceniasz ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez krytyk44 - 05-06-2007 o 13:21. |
|
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Master Macavelli
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Jakie to powody?
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Aff nvm :FFF
Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 05-06-2007 o 19:06. |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Wawa
Imię: Maxi Lopez
Gildia: brak gildii
Poziom: 18
Skille: 46/38
Poziom mag.: 3
|
![]() Jestem nowy na forum i prosiłbym o troche informacji o tej wojnie. Jestem też nowy na selenie i nie wiem kto z kim walczy. Zawsze jestem za Polakami tylko nie wiem którzy to Polacy
![]() |
![]() |