|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Żeście chyba nie widzieli comb z bota -.- Ktoś tam mówił o tym że jak tyle osób na battle jest i znikają i pojawiają się i trudno trafić - a od czego hotkey-use on target ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. Oni wszyscy są siebie warci ;p
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() rehost
http://rapidshare.com/files/35241913/eee.rec ludzie ida do Wizji chyba bo taifun nie chce bić się ? ![]()
aktualnie nerana Ostatnio edytowany przez Silver Kay - 04-06-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() moim zdaniem zaczynają wygrywać bo server jest po ich stronie
ale to tylko moje zdanie ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia 4ever
Poziom: xx
|
![]() Nie no to co sie na furorze dzieje to masakra
![]() ![]()
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie, po prostu zrobili nowa gildie żeby były dwie ![]() Thellionn i Xareta byli szpiegami w Vision kto wie czy tylko oni, po niecałym roku dopiero sie ujawnili ![]() Ostatnio edytowany przez Vionia - 05-06-2007 o 00:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ci co mówią, że to już koniec ery " Vision ". Jeśli nawet byłby to ich koniec i przegrali to w moich oczach zostaną legendą [ nie spamujcie asscliker plxx ] bo nie jestem, zręsztą gram na innym servie więc nie mam po co, wyrażam swoją opinie. A to z prostego powodu, naprawde wiele dokonali na tym servie, wątpie żeby jakakolwiek gildia dokonała tyle co oni.... Śledze te wojne od samego początku, i pamiętam OB Vision Vs Aber~ gdzie na open battle od vision bylo max 13 osób? A od Abberito około 30 osób, i sobie dawali radę, wygrywali praktycznie wszystkie OB, co jest naprawdę imponujące ; ) Również wygyrwali jak Aber~ połączyło się z Duskami, co na samym początku mieli sporą przewage liczebną; w gildi Vision około 20 osób, Dusk + Ab~ ponad 40-50 nie pamiętam dokładnie =) Ostatnio edytowany przez Tif - 06-06-2007 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze poprostu wygrali bo zmienil sie dowodzacy wojna ...
bo taifun mial laga czy kicka i przez to nie gral a dowodzenie przejol ktos tam i odrazu im skill skoczyl -.- Ja bym stawial zeby przewodniczyl Czipsu , bo on chyba najrzadziej padal a jak padal (w thais) to ledwo ... chyba polowa tutaj ludzi sie wypowiada a nie kozystaja z ventrilo... ja jak chodze z kumplem na pk to zawsze mamy venta i to nie trudno mowic na 3 skladamy Imargama. I wtedy wala wiec niepotrzebny nawet bot -.- Ostatnio edytowany przez Marihuans - 05-06-2007 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Po to są prywatne (płatne jesli sie nie myle) kanały na Vent etc =p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
no i mają rekord w tibii najwyższy lvl zabity przez człowieka i to 3 pierwsze miejsca xD Są Legendą, która pewnie jescze nie raz pokaże na co ją stać, bo vision się nie podda i tak nie ma nic do stracenia zreszta to jest powod, dla ktorego duskiness tez zawsze bedzie walczyc i tak polowa osob z obu gildii w razie przegranej którejs bedzie hunted 4ever;> ale siłą vision było też to, że wszyscy się znali ufali sobie hmm teraz duzo nowych twarzy no i zaczynaja przegrywac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg Imargam nie padl przez bota Dusków .... Przeciez najpierw lecialy w niego sd z dolu a potem od osob ze schodkow i nie walili rowno tylko tyle osob sd udezylo ze padł odrazu normalka... uważam ze Imargam znoobil ... podbiegl do nich to jak miał nie paść ?;o
MOSiR Przeworsk <3 Zakochany w Handballu ;* Ostatnio edytowany przez Nelvotta - 06-06-2007 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() lol2 , duski wygrali hmmm .... pierwsze ob? gdyby ima nie padl potoczylo by sie all inaczej , a pozatym tedy vision bylo spowodowane tymi noob charami -.-
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A teraz mi powiedz czy jestes glupi czy z Torunia ;>? No pewnie gdyby ima~ nie padl to by bylo 20:0 dla vision nie? bo przeciez ima~ to Bóg pvp i best commander.. A gdy Dusskow blokowaly nooby i przegrywali to ktos tlumaczyl ,ze to bylo spowodowane noob charami?Nie. Kazdy na nich jechal ,ze to cioty etc ![]() Mimo tego ,ze podziwiam Vision jestem za dusk/allies, Cheers. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() ladnie ladnie ;]
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() masz racje , ale zobacz sobie w jaki sposob oni padali , np venz ;] , zobaczymy jak dalej sie potoczy wojna ;]
|
![]() |