|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() @wszyscy up co piszą że na arenie będzie Orshaball i 10 Ferumbrasów.
Ludzie to jest ARENA a nie jekieś 'solowanie mega bosów w kontrolowanym środowisku' -.- powiedzcie mi do cholery skąd ten Orshaball ma się znaleźć w tej klatce/arenie?? co, dał się zaknąć w dole i odgrodzić patykami? weźcie się puknijcie w te swoje puste czerepy i zerknijcie sobie jeszcze raz na screen. Są tam 2 postaci wyglądające jak zwykli gracze... <sarkazm> co daje nam obraz tego jak będą wyglądać ci 'super bossowie z piekła i otsów! ![]() </sarkazm> to będą potwory typu ludzkiego, zapewne sami barbarzyńcy jako że lubują się w konkurowaniu ze sobą i walce na śmierć i życie. po prostu z każdym levelem będą mieli więcej hp, lepsze obrażenia, więcej czarów - ogólnie trudniejsi. a nie jak wy to sobie wyobrażacie - 10 poziom 3 stopnia trudności - 20 demonów + 5 Black Knightów i jeszcze pewnie Apocalypse ;] myślenie nie boli. Arena - gladiatorzy - ludzie.
Ostatnio edytowany przez Ragnar666 - 05-06-2007 o 02:48. |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Imię: Luki'bek
Profesja: Knight
Świat: Eternia Rox!!!
![]() |
![]() up@ masz dużo racji
Ale ja myśle inaczej to bedzię kilka potworów na 1 runde (tak jak w fable) a na końcu jakiś boss (nie żaden orsh/morg/ferd) tylko jakiś nowy ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Lunara
![]() |
![]() Dużo by dało jakby np. Exori było tak za 20 many...
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Skille: 84/83
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Świat: Secura
|
![]() no to by trochę było za fajnie
![]()
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() No fajnie...
|
![]() |
#147 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Daxye Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaards Finest
Świat: Libera
Poziom: 10
Skille: 17/18
![]() |
![]() Extra ;] A ma moze ktoś liste poszczególnych potworów na poszczególnych poziomach..? Czy też jest to losowe?
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP
Stan: Początkujący
Imię: Shinano Kagaq
Gildia: Spritekillers
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
|
![]() Dużo już o tym nowym wyzwaniu wiadomo między innymi z filmików od tutorów. Osobiście widziałem już kilka filmów w których osoba przechodziła całego questa.
Tak mi się zdaje, że czasami potwór się zmienia w danym roomie (nie koniecznie jego siła/życie). Chociaż jeśli paladyn na niecałym 110 lvlu był w stanie wykonać wszystkie 3 poziomy trudności to raczej nie jest jakiś tragicznie trudny quest ![]() Osobiście myślę, że przydało by się jeszcze kilka poziomów trudności (z 2-3) tak, żeby osoby na lvlach 150-200 miały zabawę ![]() ![]()
![]() |