![]() |
#21 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() lol.. a nie jest prosciej zmienic koncowke pliku ktory jest w .e xe na .jpg
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() tylko że który vir nie wykrywa takich pseudo wirusow?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Synek, z rok temu na forum była plaga exploitów w .jpg (czy w .gif, o ile się da, w/e), więc nie szpanuj, jaki jesteś fajny. Zresztą znaleźć instrukcję jak coś zrobić (albo gotowy plik) to nie problem...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
obrazil...po 2..jestes kozak ,to prosze zrób tak ,udowodnij...mowisz o explocie,ktory wykorzysywał latke w windowsie,został załatany po ~~2 tyg od odkrycia...mowisz ze to nieproblem...to dlaczego nie ma wirusów w jpg?najpierw czegos dokonaj a potem mnie pouczaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Tentorix
Mogę wyrazić o tobie moją opinię? Jesteś napalonym dzieciakiem z przerośniętym ego, masz małego c*uja, kompleksy i bardzo chcesz komuś zaimponować. Zamiast podniecać się takimi "osiągnięciami" jak respekt wśród dziesięciolatków powinieneś ruszyć dupę i nauczyć się czegoś. Po co? Chociażby po to, żeby potem robić sobie z czystym sumieniem jaja z kretynów na twoim aktualnym poziomie. Acha, jeszcze jedno: ani ja, ani Lasooch, ani ktokolwiek inny nie musi ci nic udowadniać. W przeciwieństwie do ciebie nic nas nie obchodzi respekt wśród gównażerii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @thero
taki jestes dobry? ok.. poddaj swoje IP ,ja poddam swoje i zobaczymy kto pierwszy straci kąto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahah ty up to jesteś baranek
![]() ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Tentotrix
W*****łeś mnie chamie,będziesz mi tu porządnych ludzi uczył? IP 83.17.0.117 proszę o hacka!! plax tylko fast! @edit aha,i nie zapomnij wziąć udziału w ankiecie w moim podpisie
.. Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 05-06-2007 o 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() @Tentotrix
Thero bardzo ladnie Cie podsumowal ;] ja bym dodal jeszcze ze jakbys byl taki 'kozak' za jakiego sie uwazasz to dostanie ip kogokolwieg tutaj z forum nie jest zadnym problem z tego co wiem ;] ja sie na tym nie znam wiec nie bede sie nad tym wywodzil ale wiem ze dostac ip mozna bardzo latwo ;]
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() exploitów jest dużo wystarczy google.pl szczerze ja sie w to nie bawie bo nie umiem
licze na naiwnośc ludzi którzy i tak otwierają pliki fajna fotka aneta.s c r bo pisze pod tym wygaszacz ekranu ![]() ![]() a do exploitow trzeba znac podstawy jakiegoś jezyka c++ lub cos takiego i bawic sie hex editorami itp dużo osob mi pisze na moje hakerskie gg daj keyloggera tibia pls gdy oglosilem sie na jednym z forów jak również (pomagam) ludziom ściągnąc otsa a ze w hamachi wrzucilem trojana to nie moja winna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Czemu nie ma wirusów w .jpg? Bo wykorzystywało to dziurę w Windowsie, która została dawno załatana. To tak, jakbyś pytał, czemu na wojnie (tfu, misji stabilizacyjnej) w Iraku Amerykanie nie używają muszkietów. Krótko - to przeżytek. Cytuj:
Cytuj:
@Tentotrix: moje IP to 127.0.0.1. PLZ SFORMATUJ MI DYSK PLZ PLZ111
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh zal mi was...potraficie tylko gadać,a gówno wiecie...napisaliście na mnie kilka bluzgów ,uwierzcie mi ,ja byłem w wojsku wiec paroma bluzgami na krzyż nie jestescie wstanie mnie urazic
![]() Cytuj:
gadacie i gadacie.....gadać to ja tez umiem,a zrobić coś to już co innego....dlatego wracajcie do tej swojej tibi,wbijcie 10 lvl a potem do 5 klasy podstawówki pobawic sie zabawkami ![]() Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 05-06-2007 o 11:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Nie wiem czy tak dawno go usunieto. Na jakiejs stronce byl news, ze blad usunieto w Grudniu 2006 (wiec nie tak dawno), a sam bug byl od 16 lat (1990?) w Windowsie tylko nikomu sie nie chcialo/nikt oficjalnie nie wiedzial o jego istnieniu. W listopadzie 2006 Kaspersky Lab kupil tego exploita za.. 3000 USD (z binderem?) od jakiejs grupy hackerow z rosji i przekazal informacje do Microsoftu.
Jak juz nie raz pisalem 40-700zl za OwnTibie to troche za duzo ![]() 3000USD (~8.500zl) i masz cos lepszego (mogles miec) bez ograniczenia ilosci osob, a nie tylko dla 1 :> (jak owntibia) No, ale dzieci neo dalej beda placic po 40zl za genialny program prosty jak konstrukcja cepa :/ Ktos dawal "program do skracania mp3", ale temat znikl zanim zdarzylem postnac raport. Jak widac OwnTibia nie jest, az tak niewykrywalna jak by sie moglo wydawac osoba kupujacym ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Jeszcze aktualna jest ta propozycja, że daję IP i tracę konto? LMAO
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() No i chlopaki macie po kontach :< I jeszcze wam okradnie konta bankowe, spali dom przez internet i zgwalci wasze matki i siostry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() a s*******ać, nie bede juz odpisywał , jestescie tak głupi ,że żal czasu na was....tak wiec WY*******AĆ do przedszkola
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Thero i Tentotrix
Obaj jestescie hakerzy od 7 bolesci, popieram uczenia sie informatyki ale pisanie slowa AHA przez CH albo slowa konto tak - kĄto jest debilizmem ;s
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie chce mi się już użerać ze script kiddie i ludźmi, którzy uważają, że jeden błąd pokroju "aha" pisane przez "ch" to debilizm. Btw. Skoro tak bardzo lubisz kłócić się o mało ważne, jednorazowe błędy - "AHA" i "CH" w twoim poście powinny być wzięte w cudzysłów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Gesior, gratulacje.
|