Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-10-2004, 11:57   #141
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jasin
Hehehe Mała sieka... Ale am chyba same noobki były? Na hiberni byla ostatnio wojna. Teraz chyba jest polska vs szwedzi albo wszyscy vs br.
Na hiberni? wojna SWE vs PL?....... OMFG! na hbierni niema takiej wojny -.- to byla wojna gildia vs gildia FFs..
Abdul jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-10-2004, 10:08   #142
AzbesciaK
Użytkownik Forum

AzbesciaK's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....

Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sillent Assasin
http://www.tibia.pl/forum/showthread...ighlight=belth

I pomyslec ze kiedys tak bylo. Belth, obecny lider Mythos, potrafil sie dobrze "bawic" z Polakami (bawic w sensie nie wrogosc )

heh nie tylko belth bylo kilku innych z ktorymi byly dobre akcje, typu granie w ganiaka po miescie albo wspólne duelki heh... a teraz...? co sie dzieje, juz nie mozesz miec kolegów po tej i po tej stronie, bo odrazu jestes uznawany za szpiega albo zdrajce ehh
12:30 Swamp Throll: huned

7331 !!

AzbesciaK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2004, 12:37   #143
Piecyk11
Użytkownik Forum

Piecyk11's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2003
Lokacja: Gorzow Wlkp

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Clession
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 51/50
Piecyk11 ma numer GG 3061565
Domyślny

Przyznam się że nie przeczytałem wszystkich tych postów, ale w większości były one tak głupie, że nie chciało mi się tego widzieć. W historii Polski było wiele powstań i my jako Polacy powinniśmy wyciągać wnioski z tych działań.
"Powstanie na Danubii"(jak je nazywacie) było kompletnie nie przygotowane. Ludzie lvl ok. 40-50 nic o nim nie wiedzieli. Powstania nie da się przygotować w 5 min. i nie zrobi tego garstka słabych postaci(słabych mam na myśli te nasze male lvl- do 20, bo takimi są one wobec siły Mythosów).
Pozatym walka z agresorami( w wielu przypadkach ze szwedami, którzy często obrażają Polaków ( bez powodu, ale i też przez perfidnych noobów polskich)) nie polega tylko na zabijaniu sie na wzajem. Np. jak ktoś tam wyżej powiedział możemy pomagać wysokim lvl polskim przez robienie dla nich BP runków i sprzedawaniu ich po nizszych cenach niż zawsze( inne pomysły zostawiam waszej kreatywności)
Pozatym polska świadomość wolności budzi się tylko podczas jakiejś konkretnej sytuacji, bo i tak idiotyczni polscy PK wybijają "naszych", a zachowanie takie nie jest zbytnio patriotyczne.

Aha i zapomniałem wcześniej powiedzieć, że też jestem z Danubii.

Odnośnie tematu Raistlina Mejere II, który często był tutaj podejmowany, nie popieram jego ukrywania własnej polskości, ale w sytuacji takiej zachował sie rozsądnie ponieważ akcja ta z góry była skazana na niepowodzenie. Natomiast on jako nasz high-lvl powinien zajmować sie "podziemną" organizacja walki ze szwedami nie znaczącą walki na wielką skalę, ale małymi działaniami przeciwko m.in. Mythos. Jeżeli on traktuje polskość za przekleństwo to trudno musi się do tego przystosować bo tego nie zmieni i nie powinien on być aż tak bierny wobec działąń przeciwko Polakom( często jego kumplom). Rzeczą jaką on zastosował jest serwilizm, czyli poddanie się komuś dla zachowania własnych interesów.

Może mnie troche poniosło i odwołałem się do zbyt wysokich wartości, ale trudno ja tak uważam i zdania nie zmienie.
stary 13-11-2004, 16:11   #144
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Jeśli nie zauważyłeś, Raistlin Mejere II dawno już przyłączył się do Bad Boyss. A to, że nie bierze udziału wtego typu powstaniach, tylko dobrze o nim świadczy. Pokazuje, że nie każdy Polak musi być noobem. Nie widze niczego chwalebnego w chodzeniu po miastach i zabijaniu wszystkich graczy nie będących Polakami. Dlatego darzę Raistlina głębokim szacunkiem, szkoda jednek, że tym razem nie pozostał neutralny.

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2004, 22:51   #145
Tfardziel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 09 2004

Domyślny

LOL , ****a co nooby ,pewnie nikt tam nie ma 50lvl + ,same nooby, przeciez tam sdow prawie nie widac ,tylko hmmy i fb .... ale wojna polakow vs. szwedzi , to test bitwa polakow noobow ze szwedami noobami i tyle...
Tfardziel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2005, 22:00   #146
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Augustus
Szczerze mówiąc byłem za Polakami. Pomimo, iż uważam większość polskich graczy za ignorantów i rasistów, chciałem, aby chociaż jedno powstanie im się udało. Niestety, wszystko skończyło się fiaskiem.
LOL! Zapomniałeś, że Szwedzi należą do elity, a większośc polskich hlvli ma c***owe skille.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2005, 20:01   #147
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Domyślny Gratz

[quote][quote=Abdul][quote=Villen]
Zamknij ryj psie ty skonczyles podstawowke? Ja niedlugo sie zenie ,chodze do roboty i sie ucze w domu moze jestem w calym dniu z 7h wiec mnie nei draznij frajeze.Grales na Danubi? nie? nawet nie wiesz jak polacy sa tam ponizani kopani w dupe na kazdym kroku co z tego ze sa High Levele w takim AB jak oni gdzies poleca a wtedy wpadaja szwedzi i wszystkich naparzaja wpadnie takich z levelami od 50 do 100 i co im zrobisz przynajmniej nakopali jednemu.Z takim pogladem do nich to oni nigdy do niczego nie dojda.
Współczuję twojej żonie chłopcze, skoro się uczysz, to chyba pomijasz język polski (spójrz na swoją ortografię), słownictwo masz takie, jakbyś to ty nie skończył podstawówki... może powinni cię cofnąć do przedszkola?
stary 24-07-2005, 21:58   #148
panlol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004

Domyślny

brachu masz pecha zaraz od jakiegos modka dostaniesz bana/warma za odswiezanie staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarych tematow N00B
stary 24-07-2005, 22:06   #149
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez panlol
brachu masz pecha zaraz od jakiegos modka dostaniesz bana/warma za odswiezanie staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarych tematow N00B
Dziwne... a ty co właśnie robisz panie PRO?!
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania