![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vinter'mage
Profesja: Druid
Świat: nebula
Poziom: 23
Skille: Drut af
Poziom mag.: 27
|
![]() Ojej no to sorry ,że Ci podsunąłem pomysł ale jeżeli tobie się nie podoba to może za jego pomocą chociaż wy popadacie.Wisi mi to z kogo zabiorę loota <joke>(czyt.żart @dla FG tłumaczenie by VInter~@).
Hidek napisałeś coś o tym ,że takiego knaja 140+ bot 3x uhnie w czasie waszego combo.Hodziło Ci o to ,że jesteście tak zgrani czy o to ,że ten bot ominie ex~? ![]()
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Moim zdaniem chodzilo o to ze jak bedzie leciec combo w 140+ ek to uhnie sie nie tylko 3x ale i wieciej dzieki opcji "mass uh"
![]()
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Świat: Nebula
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
mi sie zdaje, ze poprostu niektorzy wiedza ze exaushed na uha jest mniejszy niz na ue i chyba sd rowniez HAIL PRO ^^ |
|
![]() |
![]() |
#124 | |||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() @smakosz (zakladam ze jsetes memberem vu)
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Vintermage aka Strateg, Dowcipnis i Matematyk Cytuj:
![]() *Żeby zabijać takich ludzi jak Vintermage Cytuj:
|
|||||||||||
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie do końca mi o to chodziło ale nie powiedziałem też ,że knaj będzie leciał pierwszy ,a założę się ,że pierwszy by był arthas albo cela ale możesz tego nie zrozumieć bo to wymaga odpowiedniego ustawienia i zastanów się kogo by Vu exivowało a potem przenieś przemyślenia na papier bądz narysuj sobie to w paincie.
A po drugie to czemu zakładasz ,że pierwszy będzie leciał 140 knaj.Napisałem to dla obu gildii a z tego co się orientuje to nie macie w swoich szeregach takiego lvla/knaja. A po trzecie to na ch** się rozpisujesz tak na tych forach ,Pierdo**sz głupoty ,że nie macie szans ,że redeo się przeliczył itp.Poco się pchałeś na wojnę jak sam mówisz ,że tam nic nie zrobisz ,nikogo nie trapniesz?? Zapłać i graj nabij 140 załatw sobie bota tego co ma silver i kaziu i zrób sobie próbę czy przeżyjesz jeżeli będzie cię lało 5/6 msów z Vu (120-130 lvle) bo założę się ,że padł byś w okolicach 15 sec. od postawienia mwala.
Vinter'mage all rights reserved. Ostatnio edytowany przez Vintermage - 06-06-2007 o 17:57. Powód: Zapomniałem napisać |
![]() |
![]() |
#126 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() Cytuj:
Tak, bylem i jestem od samego poczatku, czlonkiem VU.I jezeli mozesz nie komentuj po zdaniu tylko calosc , tak bedzie latwiej.Piszesz, ze jezeli dolaczy do was grono chetnych wtedy bedziecie walczyc...po pierwsze 'jezeli dolaczy', po 2 'kiedy?' po 3 ,czas nie dziala na wasza korzysc.Co do tego co myslal Redeo...pomyslow zawsze jest wiele i z tego co widze po forach jak niektorzy ludzie pisza kazdy je ma, jednak z ich realizacja jest pozniej problem, poprostu chcial blysnac, poniosly go emocje, a co sie teraz okazuje emocje sa zle i jak widac skutki tego zalosne.Na dzien dzisiejszy jest po wszystkim, jutro 'moze' zaswieci slonce...gorzej jak nie zaswieci;>Jak to nie ma chetnych osob do walki na Nebuli?Popatrz jak jeden z drugim na forum blyszcza, moze Oni;>Wiec po co bylo bic Hinogoosa, nie lepiej wtedy bylo pogadac? |
|
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() Licz się ze słowami to raz ,a jak byście mi dali dojść do słowa o taktyce tej gildii (oczywiście nie mówię ,że chce bo to aż śmieszne
![]() Jeżeli nie macie wiary do walki no to sorry ale z takim nastawieniem to możecie walczyć na Harmonii albo Uniterze. I się tak nie podniecaj tymi drobnymi usterkami w planach waszych taktyków mówię wam chcecie powalczyć to namówcie Xaema do walki po waszej stronie wtedy wygracie tą wojnę lub pozostawicie dobre wrażenie.
#130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawdę mówisz lvl to PRAWIE wszystko odkąd wprowadzono hotkeye na runki ale zwróć uwagę można się było zebrać na arthasa?Można się było zebrać na Celandie?Tak samo można by się było zebrać do walki bo nie fragi się tylko liczą ale chęci i wola zwycięstwa.Zobacz np.Masakratusa podczas pamiętnej bitwy na hills Padł 2x ale wrócił 3 i to się nazywają chęci tylko ,że wtedy miał bardzo głupich towarzyszy do dyspozycji Meleandra widząc przewagę wroga się zbanowała tak samo shaelion i shargas więc co on mógł tam sam zrobić?
Nie popełniajcie tego błędu macie teraz głupiego lidera który po glebie stracił wiarę i się wcale nie loguje.
#132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mase bo redeo nie ma kasy i nie gra tzn nie walczy :<
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Na hills to wlasnie meleandra zabil celandie z masa a zbanowal sie razem z shargasem i reszta jak masa juz po raz 2 byl w temple i zostalo nas tam 5 osob Meleandra/pyrokar/shargas/wickanina i jeszcze ktos tam byl reszta dala x loga albo padla. tyle dla twojej wiadomosci panie "ja wszystko wiem i bede pisal (pierdoly) na forum" Co do tematu to FG zostalo wy....ane przez SHADOW bo nabraliscie kilka osob ktore sie ze soba gryza. np sowqu i wizz lowe. Kazdy wie ze oni sie nie lubia. Heiks wielki kozak tyle sie wypowiadal na kanalach ze bedzie walczyl po maturach (wlasnie to widac). Za bardzo sie nastawiliscie na pomoc old ordo i to was zgubilo. Kolesie ktorym nie zalezalo na wlasnych charach maja teraz walczyc o wasze??
![]() |
#137 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie podniecaj się tak to po pierwsze.
Po drugie to to jednak jest odwaga ,żeby wrócić i nie zostawić swoich towarzyszy ,a po trzecie jeśli mówisz ,że nie wrócił po raz 3 to albo ciebie tam nie było albo jesteś ślepy.A napisałem ,że miał głupich towarzyszy bo jak meleandra chciała się zbanować razem z shaelionem to mimo iż miałem 25 lvl to się wyuchałem.A skoro napisałeś ,że meleandra zabiła cele razem z masą to chyba naprawdę nie mówimy o tej samej bitwie (meleandra stała koło mnie i nawet nie widziała celi więc jak mogła ją zabić).A jeżeli nie wierzysz to Ci zapodam linka z filmiku który sam nakręcałem z tej bitwy i się przekonasz. Ogólnie to aż żal...
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() Cytuj:
Czyzby to z kad Meleandra mial fraga na Celandi ? Czyzby ci sie jakies fakty pokrecily ? No i co z tego ze sie swoim 25 lvlem wyuhales skoro bila cie jedna czy 2 osoby ... Po drugie skoncz opowiadac jakies info zaslyszane od kogos lub nie do konca potwierdzone przez osoby ktore walczyly w wojnie ... Co do bitwy na hills Meleandra zbanowal sie poniewaz to nie on gral wtedy postacia a dal postac komus innemu i powiedzial ze chocby nie wiem co nie dal sie zabic ![]() PS. Jakbys nie zauwazyl to Redeo napisal ze bedzie walczyl dopoki nie wyladuje na rooku lecz narazie nie ma funduszy na dalsza walke. Troche sie naszukalem ale znalazlem wkoncu : Dec 03 2006, 20:35:48 CET Killed at Level 110 by Masakratus and by Meleandra ( jak wytlumaczysz to ? ![]() Ostatnio edytowany przez Uszolotek - 07-06-2007 o 12:47. |
|
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
|
![]() Wiecie co nie dziwcie sie SW, ordo, diahma i innym gildia ze wasz nie poprą!
Jesteście skończonymi kretynami. Zero zgrania, przyjmujecie takich ludzi co dawno powinni zostać wyrzuceni z tego serwa albo zostali. Wygrać wojne żeby dalej bylo takie PA albo jeszcze gorsze? Z tego co wiem nikt wam nic nie obiecywał tylko wy na sile chcecie all wciagnać! żal mi takich ludzi. Zajmiscie sie moze pkersami z kazz mianowicie luboczowem i oleckiem! |
![]() |