Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-06-2007, 15:22   #121
Vintermage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Poland

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: nebula
Poziom: 23
Skille: Drut af
Poziom mag.: 27
Domyślny

Ojej no to sorry ,że Ci podsunąłem pomysł ale jeżeli tobie się nie podoba to może za jego pomocą chociaż wy popadacie.Wisi mi to z kogo zabiorę loota <joke>(czyt.żart @dla FG tłumaczenie by VInter~@).

Hidek napisałeś coś o tym ,że takiego knaja 140+ bot 3x uhnie w czasie waszego combo.Hodziło Ci o to ,że jesteście tak zgrani czy o to ,że ten bot ominie ex~?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-06-2007, 16:06   #122
Adikeen
Użytkownik Forum

Adikeen's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Moim zdaniem chodzilo o to ze jak bedzie leciec combo w 140+ ek to uhnie sie nie tylko 3x ale i wieciej dzieki opcji "mass uh"

K4r4biN
Adikeen jest offline  
stary 06-06-2007, 16:17   #123
Safe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin

Gildia: VO
Świat: Nebula
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vintermage Pokaż post
Ojej no to sorry ,że Ci podsunąłem pomysł ale jeżeli tobie się nie podoba to może za jego pomocą chociaż wy popadacie.Wisi mi to z kogo zabiorę loota <joke>(czyt.żart @dla FG tłumaczenie by VInter~@).

Hidek napisałeś coś o tym ,że takiego knaja 140+ bot 3x uhnie w czasie waszego combo.Hodziło Ci o to ,że jesteście tak zgrani czy o to ,że ten bot ominie ex~?

mi sie zdaje, ze poprostu niektorzy wiedza ze exaushed na uha jest mniejszy niz na ue i chyba sd rowniez

HAIL PRO ^^
Safe jest offline  
stary 06-06-2007, 17:40   #124
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

@smakosz (zakladam ze jsetes memberem vu)

Cytuj:
Hidek to powiedz mi...jak wy chcecie wygrac??To nie tamto nie, wiec jak?
Jezeli nie zdeletujecie masy badz tez dolaczy do nas grono chetnych do walki osob, to bedzie mozna dzialac.

Cytuj:
Dopiero teraz zauwazyles ze co byscie nie zobili to i tak nie macie szans, czy jak?bo nie czaje;>
Sytuacja 6.maja 07 r. była całkiem inna - liczylismy na duza pomoc ze strony niektorych ludzi, ale wyjebali nas.

Cytuj:
Myslales nad tym co dalej??
Teraz pozostaje czekac na nastepna wojne, bo raczej watpie ze mnie tak nagle puscicie wolno.

Cytuj:
Czy Redeo powiedzial wam na poczatku jaki ma plan?
Plany i taktyki Redeo byly dobre i ambitne, ale kilka razy sie chlopak przeliczyl. Nie tylko w kwestiach taktycznych na wojnie, ale takze co do niektorych ludzi.

Cytuj:
Bo z tego co piszesz widze, ze to juz jest po wszystkim...
Na dzien dzisiejszy jest. Jutro znowu moze zaswieci nad nami slonce

Cytuj:
To ze zabiliscie kilku ludzi, ok chwala wam za to no ale z czego tu sie cieszyc:>
Z tego ze jestesmy do przodu chociazby od takiego ordo - mimo ze mieli 2x wieksze szanse na papierze to i tak zrobili mniej od nas.

Cytuj:
Zaplanowaliscie akcje wylapaliscie go na respie padl, nic w tym wielkiego i nie ma z czego sie cieszyc, bo to byl dopiero poczatek, i nie nazywaj tego wojna bo jest to poprostu psucie krwi z waszej strony nic wiecej.
Ok, moze powinienem to nazwac bunt/rewolucja/powstanie? Co Ty myslisz, ze wy nas z serva wykopujecie, a my nic nie bedziemy robic?

Cytuj:
Mysleliscie na poczatku ze zbierzecie sie w 7 zrobicie gildie dodacie jakis coment do gilgiowego loga o jakis swiatlach, porospisujecie sie na forach, ze walczycie o lepsza Nebule i jacy wy to nie jestecie biedni i wygracie?
Ja tam liczylem ze bedzie duzo osob chetnych do walki, ktorym na tej nebuli zalezy - mylilem sie. Ani logo, ani comment gildii, ani propaganda na forum nie maja tu wiekszego znaczenia.

Cytuj:
Moze trzeba bylo poprostu normalnie porozmawiac, a nie zaczynac bezsensowne psucie krwi ;>
To juz akurat nie odemnie zalezalo, po prostu gdy przyszedlem do domu uslyszalem na ts: "hidek, wojna jest bilismy hinogoosa!!!". Teraz juz jest troche za pozno na rozmowe o pokoju.

@Vintermage aka Strateg, Dowcipnis i Matematyk

Cytuj:
Ojej no to sorry ,że Ci podsunąłem pomysł ale jeżeli tobie się nie podoba to może za jego pomocą chociaż wy popadacie.Wisi mi to z kogo zabiorę loota <joke>(czyt.żart @dla FG tłumaczenie by VInter~@
Ale nam doje%@łeś teraz cała gildia FG nie bedzie spac po nocach*

*Żeby zabijać takich ludzi jak Vintermage

Cytuj:
Exhausted na UHa wynosi ok. 0.9 sec, a na SD ok. 2 sec. Pierwszy raz bot go leczy po 0.1 s~ od poczatku naszego combo, potem po 1s, a potem po 1.9s. Wtedy mozemy uderzyc drugie combo z SD.
TheDwarf jest offline  
stary 06-06-2007, 17:56   #125
Vintermage
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie do końca mi o to chodziło ale nie powiedziałem też ,że knaj będzie leciał pierwszy ,a założę się ,że pierwszy by był arthas albo cela ale możesz tego nie zrozumieć bo to wymaga odpowiedniego ustawienia i zastanów się kogo by Vu exivowało a potem przenieś przemyślenia na papier bądz narysuj sobie to w paincie.
A po drugie to czemu zakładasz ,że pierwszy będzie leciał 140 knaj.Napisałem to dla obu gildii a z tego co się orientuje to nie macie w swoich szeregach takiego lvla/knaja.
A po trzecie to na ch** się rozpisujesz tak na tych forach ,Pierdo**sz głupoty ,że nie macie szans ,że redeo się przeliczył itp.Poco się pchałeś na wojnę jak sam mówisz ,że tam nic nie zrobisz ,nikogo nie trapniesz??
Zapłać i graj nabij 140 załatw sobie bota tego co ma silver i kaziu i zrób sobie próbę czy przeżyjesz jeżeli będzie cię lało 5/6 msów z Vu (120-130 lvle) bo założę się ,że padł byś w okolicach 15 sec. od postawienia mwala.

Ostatnio edytowany przez Vintermage - 06-06-2007 o 17:57. Powód: Zapomniałem napisać
Vintermage jest offline  
stary 06-06-2007, 18:16   #126
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie do końca mi o to chodziło ale nie powiedziałem też ,że knaj będzie leciał pierwszy ,a założę się ,że pierwszy by był arthas albo cela ale możesz tego nie zrozumieć bo to wymaga odpowiedniego ustawienia i zastanów się kogo by Vu exivowało a potem przenieś przemyślenia na papier bądz narysuj sobie to w paincie.
I myslisz ze cela i arthas zrobiliby "map-clicka" i biegli na pałe wiedzac ze mozemy tak zrobic? Wierzysz w to? Po 2gie na bitwie gildia raczej sie trzymie razem, tak wiec obojetnie kogoby exivowali low-lvl bylby narazony.

Cytuj:
A po drugie to czemu zakładasz ,że pierwszy będzie leciał 140 knaj.Napisałem to dla obu gildii a z tego co się orientuje to nie macie w swoich szeregach takiego lvla/knaja.
LOL - VU sie nie musi chowac i bunkrowac na tej wojnie wiec na pewno im sie ta taktyka nie przyda.

Cytuj:
A po trzecie to na ch** się rozpisujesz tak na tych forach ,Pierdo**sz głupoty ,że nie macie szans ,że redeo się przeliczył itp.Poco się pchałeś na wojnę jak sam mówisz ,że tam nic nie zrobisz ,nikogo nie trapniesz??
Robie co moge, byle by ja i moi kumple nie zostali wyjebani z serva - dlatego wlasnie dolaczylem do wojny.

Cytuj:
Zapłać i graj nabij 140 załatw sobie bota tego co ma silver i kaziu i zrób sobie próbę czy przeżyjesz jeżeli będzie cię lało 5/6 msów z Vu (120-130 lvle) bo założę się ,że padł byś w okolicach 15 sec. od postawienia mwala.
A teraz zauważ różnicę miedzy MSami naszymi a MSami VU...
TheDwarf jest offline  
stary 06-06-2007, 18:44   #127
smakosz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf Pokaż post
@smakosz (zakladam ze jsetes memberem vu)

Jezeli nie zdeletujecie masy badz tez dolaczy do nas grono chetnych do walki osob, to bedzie mozna dzialac.

Sytuacja 6.maja 07 r. była całkiem inna - liczylismy na duza pomoc ze strony niektorych ludzi, ale wyjebali nas.

Teraz pozostaje czekac na nastepna wojne, bo raczej watpie ze mnie tak nagle puscicie wolno.

Plany i taktyki Redeo byly dobre i ambitne, ale kilka razy sie chlopak przeliczyl. Nie tylko w kwestiach taktycznych na wojnie, ale takze co do niektorych ludzi.

Na dzien dzisiejszy jest. Jutro znowu moze zaswieci nad nami slonce

Z tego ze jestesmy do przodu chociazby od takiego ordo - mimo ze mieli 2x wieksze szanse na papierze to i tak zrobili mniej od nas.

Ok, moze powinienem to nazwac bunt/rewolucja/powstanie? Co Ty myslisz, ze wy nas z serva wykopujecie, a my nic nie bedziemy robic?

Ja tam liczylem ze bedzie duzo osob chetnych do walki, ktorym na tej nebuli zalezy - mylilem sie. Ani logo, ani comment gildii, ani propaganda na forum nie maja tu wiekszego znaczenia.

To juz akurat nie odemnie zalezalo, po prostu gdy przyszedlem do domu uslyszalem na ts: "hidek, wojna jest bilismy hinogoosa!!!". Teraz juz jest troche za pozno na rozmowe o pokoju.

@Vintermage aka Strateg, Dowcipnis i Matematyk

Ale nam doje%@łeś teraz cała gildia FG nie bedzie spac po nocach*

*Żeby zabijać takich ludzi jak Vintermage

Exhausted na UHa wynosi ok. 0.9 sec, a na SD ok. 2 sec. Pierwszy raz bot go leczy po 0.1 s~ od poczatku naszego combo, potem po 1s, a potem po 1.9s. Wtedy mozemy uderzyc drugie combo z SD.

Tak, bylem i jestem od samego poczatku, czlonkiem VU.I jezeli mozesz nie komentuj po zdaniu tylko calosc , tak bedzie latwiej.Piszesz, ze jezeli dolaczy do was grono chetnych wtedy bedziecie walczyc...po pierwsze 'jezeli dolaczy', po 2 'kiedy?' po 3 ,czas nie dziala na wasza korzysc.Co do tego co myslal Redeo...pomyslow zawsze jest wiele i z tego co widze po forach jak niektorzy ludzie pisza kazdy je ma, jednak z ich realizacja jest pozniej problem, poprostu chcial blysnac, poniosly go emocje, a co sie teraz okazuje emocje sa zle i jak widac skutki tego zalosne.Na dzien dzisiejszy jest po wszystkim, jutro 'moze' zaswieci slonce...gorzej jak nie zaswieci;>Jak to nie ma chetnych osob do walki na Nebuli?Popatrz jak jeden z drugim na forum blyszcza, moze Oni;>Wiec po co bylo bic Hinogoosa, nie lepiej wtedy bylo pogadac?
smakosz jest offline  
stary 06-06-2007, 19:20   #128
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tak, bylem i jestem od samego poczatku, czlonkiem VU.I jezeli mozesz nie komentuj po zdaniu tylko calosc , tak bedzie latwiej.Piszesz, ze jezeli dolaczy do was grono chetnych wtedy bedziecie walczyc...po pierwsze 'jezeli dolaczy', po 2 'kiedy?' po 3 ,czas nie dziala na wasza korzysc.Co do tego co myslal Redeo...pomyslow zawsze jest wiele i z tego co widze po forach jak niektorzy ludzie pisza kazdy je ma, jednak z ich realizacja jest pozniej problem, poprostu chcial blysnac, poniosly go emocje, a co sie teraz okazuje emocje sa zle i jak widac skutki tego zalosne.Na dzien dzisiejszy jest po wszystkim, jutro 'moze' zaswieci slonce...gorzej jak nie zaswieci;>Jak to nie ma chetnych osob do walki na Nebuli?Popatrz jak jeden z drugim na forum blyszcza, moze Oni;>Wiec po co bylo bic Hinogoosa, nie lepiej wtedy bylo pogadac?
Jezeli cokolwiek to zmienia, moge komentowac caly tekst. Na dzien dzisiejszy sytuacja nie jest jasna, bardzo mozliwe ze nikt do nas nie dolacza, jednak miesiac temu, kiedy zaczynala sie wojna swoja pomoc obiecalo od groma ludzi. Byly to jednak slowa rzucone na wiatr. To, ze czas dziala na nasza niekorzysc to doskonale wiemy, ale nie wiedza tego niektorzy neutralni, wszyscy dobrze wiemy o jaka gildie tu chodzi, pare osob juz od nich padlo, ale nie kwapia sie dolaczyc do wojny by ratowac swoja sytuacje. Nie wiem, moze czekaja az Cela~ i Art~ wbiją 300 lvl, moze mysla ze teraz bedzie za latwa wojna, to lepiej poczekac. Pomysly Redeo i innych naszych taktykow wcale nie byly złe, czesto brakowało 2 mwallerów lub małych poprawek w taktyce by nie stracić fraga/fragów. Co do zaswiecenia slonca - jezeli nie zaswieci, to jestem prawdopodobnie out of da' serv jak zreszta znaczna czesc Family Guys. Zawsze jednak warto wierzyc ze cos zmieni. To zdanie z ludzmi chetnymi do walki, potraktuje jako zart, bo ci forum slayerzy, niestety umieja tylko wymyslac nowe, wspaniale taktyki, zaczerpniete chyba z ots'a czy klienta tibii 7.1. Co do hinogoosa to powtarzam raz jeszcze, ze gdy wrocilem do domu bylo juz po akcji z hinogoosem, a ze 80% moich kumpli z nebuli to memberzy FG nie mialem wielkiego wyboru - musialem dolaczyc.
TheDwarf jest offline  
stary 06-06-2007, 20:36   #129
Vintermage
Użytkownik Forum

Domyślny

Licz się ze słowami to raz ,a jak byście mi dali dojść do słowa o taktyce tej gildii (oczywiście nie mówię ,że chce bo to aż śmieszne 23 druid huahua jako taktyk) było by inaczej ,a jeśli chodzi o ots'a to mam jednego fajnego jak chcesz to wbijaj (Haxoria przerobiony clijent 0 botów wersja bodajże 7.6).
Jeżeli nie macie wiary do walki no to sorry ale z takim nastawieniem to możecie walczyć na Harmonii albo Uniterze.
I się tak nie podniecaj tymi drobnymi usterkami w planach waszych taktyków mówię wam chcecie powalczyć to namówcie Xaema do walki po waszej stronie wtedy wygracie tą wojnę lub pozostawicie dobre wrażenie.
stary 06-06-2007, 20:53   #130
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Licz się ze słowami to raz ,a jak byście mi dali dojść do słowa o taktyce tej gildii (oczywiście nie mówię ,że chce bo to aż śmieszne 23 druid huahua jako taktyk) było by inaczej ,a jeśli chodzi o ots'a to mam jednego fajnego jak chcesz to wbijaj (Haxoria przerobiony clijent 0 botów wersja bodajże 7.6).
Jeżeli nie macie wiary do walki no to sorry ale z takim nastawieniem to możecie walczyć na Harmonii albo Uniterze.
I się tak nie podniecaj tymi drobnymi usterkami w planach waszych taktyków mówię wam chcecie powalczyć to namówcie Xaema do walki po waszej stronie wtedy wygracie tą wojnę lub pozostawicie dobre wrażenie.
Powiedz mi co bybyło inaczej? Co ty byś takiego fajnego wymyślił. W dzisiejszych czasach niestety liczy sie bardziej level/bot/liczebnosc niż skill, co niestety pozostawia nas daleko w tyle. Wiara do walki opadła, po tym jak zostalismy beznadziejnie wychujani. Dolaczyc do nas mialo ku%#a pół nebuli i wyszło, co wyszło. Odnosnie xaema to nie wiem co on zamierza robic, ale jaki jest pokazal najpierw piszac post "forever loyal to tana max~", a potem olewajac to ze tana leci z servera.
TheDwarf jest offline  
stary 06-06-2007, 22:06   #131
Vintermage
Użytkownik Forum

Domyślny

Prawdę mówisz lvl to PRAWIE wszystko odkąd wprowadzono hotkeye na runki ale zwróć uwagę można się było zebrać na arthasa?Można się było zebrać na Celandie?Tak samo można by się było zebrać do walki bo nie fragi się tylko liczą ale chęci i wola zwycięstwa.Zobacz np.Masakratusa podczas pamiętnej bitwy na hills Padł 2x ale wrócił 3 i to się nazywają chęci tylko ,że wtedy miał bardzo głupich towarzyszy do dyspozycji Meleandra widząc przewagę wroga się zbanowała tak samo shaelion i shargas więc co on mógł tam sam zrobić?
Nie popełniajcie tego błędu macie teraz głupiego lidera który po glebie stracił wiarę i się wcale nie loguje.
stary 06-06-2007, 22:47   #132
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Prawdę mówisz lvl to PRAWIE wszystko odkąd wprowadzono hotkeye na runki ale zwróć uwagę można się było zebrać na arthasa?Można się było zebrać na Celandie?Tak samo można by się było zebrać do walki bo nie fragi się tylko liczą ale chęci i wola zwycięstwa.Zobacz np.Masakratusa podczas pamiętnej bitwy na hills Padł 2x ale wrócił 3 i to się nazywają chęci tylko ,że wtedy miał bardzo głupich towarzyszy do dyspozycji Meleandra widząc przewagę wroga się zbanowała tak samo shaelion i shargas więc co on mógł tam sam zrobić?
Nie popełniajcie tego błędu macie teraz głupiego lidera który po glebie stracił wiarę i się wcale nie loguje.
Można było się zebrać na arthasa, celandię, a nawet i innych członków VU. Tylko wez pod uwage ze nic nam to nie da, jezeli fragger padnie po takiej akcji. Chęć i wola zwyciestwa tez byly, ale jezeli akcja nie wyjdzie raz, drugi, trzeci i dziesiaty to morale opadaja - licz sie z tym. Nie mow mi o checiach starego ownera masy, bo po jednej bitwie tak naprawde nie poznasz tych checi - wojna nie trwa jeden dzien, checi musza byc caly czas. Co do lidera to nie wiem czy chodzi Ci o nowego mase czy moze o redeo?
TheDwarf jest offline  
stary 06-06-2007, 22:56   #133
Vintermage
Użytkownik Forum

Domyślny

Mase bo redeo nie ma kasy i nie gra tzn nie walczy :<
stary 06-06-2007, 23:12   #134
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
masa ma bana, panie poinformowany.
TheDwarf jest offline  
stary 06-06-2007, 23:44   #135
Safe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin

Gildia: VO
Świat: Nebula
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
A redeo walczy, tyle, ze bez blessow
Safe jest offline  
stary 07-06-2007, 01:56   #136
JimmNoman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Jak nie wiesz to lepiej sie nie wypowiadaj oks??
Na hills to wlasnie meleandra zabil celandie z masa a zbanowal sie razem z shargasem i reszta jak masa juz po raz 2 byl w temple i zostalo nas tam 5 osob

Meleandra/pyrokar/shargas/wickanina i jeszcze ktos tam byl reszta dala x loga albo padla.

tyle dla twojej wiadomosci panie "ja wszystko wiem i bede pisal (pierdoly) na forum"

Co do tematu to FG zostalo wy....ane przez SHADOW bo nabraliscie kilka osob ktore sie ze soba gryza. np sowqu i wizz lowe. Kazdy wie ze oni sie nie lubia.

Heiks wielki kozak tyle sie wypowiadal na kanalach ze bedzie walczyl po maturach (wlasnie to widac).

Za bardzo sie nastawiliscie na pomoc old ordo i to was zgubilo. Kolesie ktorym nie zalezalo na wlasnych charach maja teraz walczyc o wasze??

Ola Petrov = prawie jak normalny czlowiek
Viribus Unitis = Prawie jak normalni ludzie
JimmNoman jest offline  
stary 07-06-2007, 03:55   #137
smakosz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 06 2007

Domyślny

Cytuj:
hahaha loool wrocil?za 3 razem tylko sie zalogowal, pozatym wola walki to nie znaczy po raz 3 isc na pewna smierc, Ty chyba sam nie wiesz o czym piszesz...co to tego, ze mozna sie bylo zebrac na Celadnie i Arthasa...niech sprobuja jeszcze raz...ze mial glupich towarzyszy?jasne ze mial ale sam byl glupi, bo to ze sie wraca poraz drugi i pada nie jest oznaka zadnego bohaterstwa tylko to jaki jest naiwny i jak bardzo dzialaja na niego emocje, z ktorych co teraz ma?Bohaterzy zazwyczaj wygrywaja, a nie przegrywaja.Nawet na tej akcji, na hiils, gdzie mieliscie nas jak na dloni, przegraliscie, a Ci co maja sie za wielkich graczy poprostu dala loga lub wolala wbic bana.Przyznaj koles wreszcie, ze VU bylo lepsze, i nie boje sie stwierdzic ze pod kazdym wzgledem w tej wojnie!!
smakosz jest offline  
stary 07-06-2007, 10:38   #138
Vintermage
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie podniecaj się tak to po pierwsze.
Po drugie to to jednak jest odwaga ,żeby wrócić i nie zostawić swoich towarzyszy ,a po trzecie jeśli mówisz ,że nie wrócił po raz 3 to albo ciebie tam nie było albo jesteś ślepy.A napisałem ,że miał głupich towarzyszy bo jak meleandra chciała się zbanować razem z shaelionem to mimo iż miałem 25 lvl to się wyuchałem.A skoro napisałeś ,że meleandra zabiła cele razem z masą to chyba naprawdę nie mówimy o tej samej bitwie (meleandra stała koło mnie i nawet nie widziała celi więc jak mogła ją zabić).A jeżeli nie wierzysz to Ci zapodam linka z filmiku który sam nakręcałem z tej bitwy i się przekonasz.
Ogólnie to aż żal...
stary 07-06-2007, 12:04   #139
Uszolotek
Użytkownik Forum

Uszolotek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier

Domyślny

Cytuj:
Nie podniecaj się tak to po pierwsze.
Po drugie to to jednak jest odwaga ,żeby wrócić i nie zostawić swoich towarzyszy ,a po trzecie jeśli mówisz ,że nie wrócił po raz 3 to albo ciebie tam nie było albo jesteś ślepy.A napisałem ,że miał głupich towarzyszy bo jak meleandra chciała się zbanować razem z shaelionem to mimo iż miałem 25 lvl to się wyuchałem.A skoro napisałeś ,że meleandra zabiła cele razem z masą to chyba naprawdę nie mówimy o tej samej bitwie (meleandra stała koło mnie i nawet nie widziała celi więc jak mogła ją zabić).A jeżeli nie wierzysz to Ci zapodam linka z filmiku który sam nakręcałem z tej bitwy i się przekonasz.
Ogólnie to aż żal...

Czyzby to z kad Meleandra mial fraga na Celandi ? Czyzby ci sie jakies fakty pokrecily ? No i co z tego ze sie swoim 25 lvlem wyuhales skoro bila cie jedna czy 2 osoby ...
Po drugie skoncz opowiadac jakies info zaslyszane od kogos lub nie do konca potwierdzone przez osoby ktore walczyly w wojnie ...
Co do bitwy na hills Meleandra zbanowal sie poniewaz to nie on gral wtedy postacia a dal postac komus innemu i powiedzial ze chocby nie wiem co nie dal sie zabic

PS. Jakbys nie zauwazyl to Redeo napisal ze bedzie walczyl dopoki nie wyladuje na rooku lecz narazie nie ma funduszy na dalsza walke.

Troche sie naszukalem ale znalazlem wkoncu :
Dec 03 2006, 20:35:48 CET Killed at Level 110 by Masakratus and by Meleandra ( jak wytlumaczysz to ? )

Ostatnio edytowany przez Uszolotek - 07-06-2007 o 12:47.
Uszolotek jest offline  
stary 07-06-2007, 15:55   #140
kierowca_smieciarki
Użytkownik Forum

kierowca_smieciarki's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2007

Domyślny

Wiecie co nie dziwcie sie SW, ordo, diahma i innym gildia ze wasz nie poprą!
Jesteście skończonymi kretynami. Zero zgrania, przyjmujecie takich ludzi co dawno powinni zostać wyrzuceni z tego serwa albo zostali. Wygrać wojne żeby dalej bylo takie PA albo jeszcze gorsze? Z tego co wiem nikt wam nic nie obiecywał tylko wy na sile chcecie all wciagnać! żal mi takich ludzi. Zajmiscie sie moze pkersami z kazz mianowicie luboczowem i oleckiem!
kierowca_smieciarki jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania