![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Witam,oto moje tytułowe bazgrołki,związane raczej z pewnym Anime.
I z góry przepraszam za słabą jakość,ale skaneru nie mam(tak jak moi kumple) i robione były z cyfrówki. Zakładam ten temacik po to,żeby ktoś mnie wkońcu normalnie ocenił,bo od każdego słysze z mojej klasy"JiA TesH ChsE miaC TakjE!!21!"i przez to nie moge doskonalić się w tej sztuce.(wszystkie rysunki robione w zeszycie B5) Więc prosze o ocenienie moich rysunków ![]() ![]() Tu na dwóch kartkach ![]() ![]() ![]() Wiem za duża ręka ;/ ![]() ![]() A tu takie oko narysowałem z nudów ![]() ![]() I proszę komentować co zmienić w moich pracach ![]() Jak dostane skaner to wtedy to wrzuce normalnie ![]() Ostatnio edytowany przez Oerciak - 07-06-2007 o 04:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pierwsza podstawowa sprawa, to nie rysuj na kartkach w kratkę, przenieś się na czyste kartki. Faktycznie, musisz się postarać o lepszą jakość tych prac, bo mało co można zauważyć. Ledwie zobaczyłem, że Twoje rysunki poświęcone są grzybom albo może to są najzabawniejsze zwierzęta świata, whoah... a nie, toż to jest anime :-S. Tak więc postaraj się jak najszybciej o ten skaner x).
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans Ostatnio edytowany przez Zupka_Chinska - 07-06-2007 o 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Z cyfrówki można zrobić lepsze "odbitki" niż przez skaner - wiem bo sam mam to i to. Tak więc ja myślę że było robione to telefonem, a nie cyfrówką chodź mogę się mylić.
Prac nie komentuje, bo ich nie widzę.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Mówiłem matii,że rozmazane,albo wielką białą plamką po środku wychodzą,żeby tego uniknąć robiłem to w trybie night,ale i tak trochę rozmazane są ;/
Dobra,nie daje kolejnych prac,aż do zaopatrzenia się w skaner ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Do trybu nocnego musisz mieć albo statyw, albo dobre oparcie dla cyfrówki. Prac nie mogę ocenić, ponieważ po prostu ich nie widać.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() bardziej kiepskich prac nie widziałem,nie postarałeś się
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Rada ze szkielecikami jest dosc trafna. No i jednak musisz polepszyc jakosc prac. Te kartki wygladaja, jak bys je poplamil herbata. Ostrosc jest nedzna. Z tego calego balaganu podoba mi sie tylko oko, reszta do spalenia. Cwicz na czystych kartkach i nie zaczynaj od anime.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |