![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mexim of druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 44
Poziom mag.: 51
|
![]() Jak myślicie : jeżeli speary nie bedą upadać na ziemie, to znaczy ze spear tak jak np. arrow lamie sie po 1 uzyciu?
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Zasiedmiogórogród
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bulka the Grym
Profesja: Knight
Gildia: mhm...
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Ludzie narzekajcie ale ci co narzekają to w 90% sorce, druty bo chyba nie graliście knightem i wasza wiedza o trudzie skillowania jest taka jak moja o języku arabskim...
Skillowanie (z ang. skilling) - sport uprawiany przez Rycerzy i Paladynów. Jeżeli widzisz postać otoczoną 2 potworkami - pewnie skilluje. Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń. |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() @Rumcajs
Racja, jak sie ma ~15 lat to nie dostaje sie kasy za free. A pracy oplacalnej nie ma w tym wieku, trzeba sie tez uczyc. W wieku 18-19 lat w to pzrestane grac, bo bede mial prace i brak czasu, studia, dziewczyne, i Bog wie co jescez. CO z tego wynika? PARADOKS! PACC MA BYC TANSZY! I NIE PIER*OLIC O ZASILANIU SERVEROW ANI O PLACACH DLA PRACOWNIKOW, NA PRAWDE PRACY NAD TA GRA NIE JEST GIGANTYCZNIE DUZO, JAK NA POLROCZNE UPDATE'Y! Musialem sie wyrzyc ![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#165 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Właśnie chodzi o to, żeby wszystkie profesje były mniej więcej równe i przez to nikt nie wybierałby takiej czy innej, bo jest lepsza od pozostałych. A poza tym jak wybierasz profesję tylko z tego względu, to sam jesteś sobie winien. Ja wybrałem sorcerera, bo lubię grać postaciami magicznymi i nie będę żałował tego wyboru nawet jeśli Cipsoft udupi sorców tak, jak zwykł to czynić z paladynami przez ostatnie kilka update'ów albo i nawet gorzej...
|
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Panceraks
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 65
|
![]() Albo ma kase i woli wydać na coś innego (np. papierosy) i ci nie powinni narzekać bo wybór zależ od nich, płacz nic nie pomoże zapłacisz, dostaniesz. Nie zapłacisz to sie odwal.
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie to się cieszę ,że powrócą czasy słabych i nielicznych druidów (przynajmniej mam taką nadzieję)
FUCK THE SYSTEM ! Ostatnio edytowany przez VENAEN - 08-06-2007 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() Była. Szybko skille leciały i m-lvl. Tanie runy były. Ale Cip musiał graczom dokopać bo za luźno było...
Skillowanie (z ang. skilling) - sport uprawiany przez Rycerzy i Paladynów. Jeżeli widzisz postać otoczoną 2 potworkami - pewnie skilluje. Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń. |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 274 (zarejestrowanych: 89, gości: 185)
Oh my lol xDD Mnie się osobiście podoba wreszcie zrobili coś dla palków, a druidzi i sorci nie powinni stękać, bo nikt im nie kazał wybierać takiej profesji. Aha grałem każda profesją, miałem 42 sorca, 30 druta, 27 Knighta no i mam Palka 36 i dla mnie palek najlepszy ![]()
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() Ostatnio edytowany przez Sorcer_Pips - 08-06-2007 o 17:55. |
![]() |
![]() |
#171 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() @rumcajs
szczerze to zawsze wolalem skillowac palem niz kina ale robienie run jest jeszcze nudniejsze.... tak na serio to teraz sie fajnei palkiem gra i jest dobrze a druta mam do uhuw robienia i jest strasznie nudno uhy robic ... |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
|
![]() o zesz w dupe no fajnie bedzie
![]() ![]() ![]() nie moge sie doczekac mam nadzieje ze ta lodowa pala nie zniknie po 1 uzyciu ;D
09:27 Muritarida [23]: where is santa claus? 09:28 Beronox [31]: Africa |
![]() |
![]() |
#174 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Jeśli bedzie tak żle z magami (w co wątpie) w porównaniu do innych prof to poczekacie update moze 2 i bedzie znowu lepiej.
|
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ta gra powinna być dla wszystkich i po to jest facc żeby zachęcić ludzi do gra nie zniechęcić ich tym ze facc jest 23942348024583 razy gorszy niż pacc.
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Poland
Imię: Toranoo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bravest Brothers
Świat: Calmera
Poziom: 28
Skille: 20/21
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Torarnos - 08-06-2007 o 17:58. |
|
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tej chwili prawie połowa sorców/drutów to n00by (czytaj ludzie do około 25 lvla) bo zagrali nimi "bo ma wanda i jest super bo szybko bende ekspil" a reszta powyżej (szczególnie powyżej 70 lvl) to ludzie którzy zagrali nimi bo lubią magię i nie patrzą się czy jest łatwo czy nie. Szczególnie szanuję tych którzy wybierają profesję najtrudniejszą dla nich żeby "Spróbować sił i się nauczyć" TO są gracze a nie lamki i TROLLE
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]() Widze ze Alix jest jednym z niewileu rozsadnych ludzi (niekoniecznie graczy)
Bez urazy |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() zaluje tylko ze chara nie sprzedalem przed tym newsem... zal bedzie grac niech zrobia czar exori rzut czyms z eq albo exori rzut dredami zza pazuchy ... po co sov? aven? skoro jakies 60 szitow wyjdzie typu rzuc i biegnij po loot, wydaje mi sie ze ten update bedzie porazka cip softu a ludzie przestana grac i pojdzie im to po portfelach to moze zmadrzeja
|
![]() |