![]() |
#381 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
ej rody i wandy sa od jakiegos levela wiec to akurat dobze zrobili |
|
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() Chce zwrucic uwage ze na up date nazekaja same lamy !! wykorzystywali to ze manafluid byl tani i lupali jak szaleni i wbijali duzy lvl i nieumieja grac normalnie jak by jeszcze zabrali cip bota to by taki placz tu byl ze szok sorc ktory umie grac poradzi sobie i ztym fantem
Co do knighta WRESCIE GODZINY POSWIECONE NA SKILLE PRZYNIOSA EFEKT Co do palka napewno bedzie sie lepiej gralo niz przed tem ![]() ![]() Niema co nazekac lamac sie poczekamy na update i dopiero bedzie mozna nazekac lub zacieszac ;] |
![]() |
![]() |
#383 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
co ze starymi bronmi? sprzedawac? bo cena w dooool moze poleciec i gdzie beda speary jak nie na podlodze? w potworze? to bedzie tzra zabuijac monka :/
![]() |
#384 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() A moze nowe wyspy będa też dla facc? Tak zeby facce tez cos mialy i zeby gra nie byla "only pacc because facc sux"?
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Świat: Unitera
|
![]() Nareszcie na serverach PvP Knight bedzie mógł podskoczyc magom
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Wreszcie pomysleli
![]() ![]() chociaz moze z gfb beda knightowie mniej walic to za to bedziemy mieli wiecej zalet w walce wrecz jestem tego pewien i dlatego moze nawet bedzie mozna expic z mniejszym waste na nowych czarach broniach.. z 2 strony jestem ciekaw po ile bedzie sie mozna leczyc uhem np na moim 158lv lecze sie po 800+ a ile bedzie po upie... Sorc wreszcie nie bedzie mogl sobie isc na wszystko co chce i wbic ile chce expa na + to cieszy iz nawet palladyn bedzie cos znaczyl w grze. Bym byl jeszcze zatym aby knightowie mogli nosic bronie ktore mozna zdobyc np. fire sword od 40lvla a nie nie wiadomo co ze 10lv z sovem se zapitala.... Ostatnio edytowany przez Juhhhhy - 08-06-2007 o 20:06. |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: (: NIBYLANDIA :)
|
![]() qrde a wlasnie mialem jakis axe kupic dla knighta i nie wiem czy mi podejdzie do lvla
![]()
#388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Yeah knighci będą mieli super ! Skilluje właśnie knighta do 70 Skilli i mam nadzieje że odczuję dużą zmianę !
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Imię: Erus Zeldi
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() Podoba mi sie to ze knighci będą ulepszeni i palki tez ale bez przesady zeby pogarszac sorców
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() @upupup : Mysle ze to sie bedzie tyczylo tylko tych nowych broni.
@topic : Moze te nowe bronie beda mialy jakies specjalne wlasciwosci? Np wysysanie życia albo cos. Wkoncu tibia robi się ciekawsza ![]()
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Zasiedmiogórogród
Imię: Bulka the Grym
Profesja: Knight
Gildia: mhm...
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() LOL. Rzeczywiście expienie na full defie z wandem to jest coś trudnego!
Skillowanie (z ang. skilling) - sport uprawiany przez Rycerzy i Paladynów. Jeżeli widzisz postać otoczoną 2 potworkami - pewnie skilluje. Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń. |
![]() |
![]() |
#392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Ehh były lamenty knighta, teraz beda sorca. Tym razem liczylem na jakas pomyslowosc cipow ale ofc sie przeliczylem... Osłabienie sorca wcale nie pomoże knightowi... no moze z wyjątkiem pvp. Ale co zrobic, szykuje się kolejny up niewypał. Tibia coraz bardziej przypomina Diablo...
|
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: St. Leonard on Sea
Imię: Neak Shine
Gildia: Shadows Team
Świat: Xerena
Poziom: 33
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Ja tez.. tylko czekamy do Uptade.. ale bedzie jazda..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() knighci i palki teraz sie cieszycie bo nie myslicie
jak bedzie ja wam powiem knight : elo sorc : elo knight : idziesz na hydry?? sorc : a masz druida?? knight : nie sam wiesz ze zaden nie chce iscpo to zeby wydac 10 k na manasy a praktycznie loota nie zobaczyc sorc : to po co mnie pytasz?? jak wiesz ze nie pojde?. knight : no bo bardzo chce isc na hunta a nie tylko expic / skilic sorc : to wes se palka a lecz sie uhami kture ci nic prawie nie dodaja knight : to nara sorc : nara |
![]() |
![]() |
#395 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Powtórze już to co wiele razy widziałem: Zobaczymy, jak to będzie w praktyce... |
|
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Ciekawi mnie co spier**** :-) To już chyba taki zwyczaj jest że na wakacje muszą coś zjebać.
Rzucanie brońmi knighta to przegięcie!Tak samo jakby powiększyli ilość many potrzebną na niektóre spontaniczne czary (exori vis 60?) Jak znam życie to spie**** coś i po tygodniu wyjdzie patch naprawiający błędy w updacie, chociaż jak wiadomo że jak cipsoft coś zjebie na maxa to i tak nie przyzna się do błędu -.- Jak zwykle ucierpi na tym system pvp... Proponuje jeszcze zrobić critical hity- wtedy całkiem spie:*:* tibie i całe pvp sie pójdzie parzyć. Ludzie zastanówcie się co wy gadacie?! Facc wg. mnie nie powinien już dostać NICZEGO. Cieszcie się że tibia jest w ogóle za darmo. |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() wiecie mi to juz wisi i tak pewnie bede kina gral bo mam taki zamiar od miecha ale nie chce mi sie z rooka wychodzic;p
|
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Rycek Ziom'al
Świat: Calmera
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Wreszcie cos dla knightow ;]
Mam nadzieje, ze bede mogl uzywac mojego avangerka ;< No i te nowe czary, niedlugo knight z knightem bedzie huncil ;p
#399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() wczesniej plakali knigci i pallkowie
teraz druidzi i sorce wam dupe miodem smarowac to tez zle wam bedzie ![]() ale jak to mowia jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil ![]() a niech teraz powstanie masa knightow wreszcie ci sorcowie ktorzy krzycza jak maja trudno zobacza co to znaczy skilowac kupe czasu zeby glupie 80/80 zrobic |
![]() |
![]() |
#400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Noz qrde
Mam 57 knighta moja exura zalezy wiekszosci tylko od lvla jak lvl nie bedzie sie wliczac do sily to bede sie exurowac do 30 max a nie tak jak teraz 40 pare + ![]()
![]() |