![]() |
#401 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Unitera
Poziom: 101
|
![]() Ok. Ulepszanie palka i knighta ale po co od razu pogarszać sorca i druida? Knight nie miał tak źle bo ile więcej ma hp niż sorc i zawsze może używać UH żeby się leczyć a mag nawet z utamo vita ile musiałby użyć UH i mana fluidów żeby znowu mieć full many i hp? I niby to się miało opłacać? Knight przynajmniej ma dużo capa i może sobie zrobić niezłego lootbaga na jednym huncie. A sorc czy druid? Co ile czasu low level musi wracać do miasta żeby sprzedać kilka marnych rzeczy? Aż się nie chce myśleć o nowym update... liczę tylko na nowe DOBRE czary dla sorca...
|
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Venore
Imię: Theon Lavan
Profesja: Sorcerer
Gildia: Diahma
Świat: Nebula
Poziom: 52
Skille: -.-
Poziom mag.: 47
|
![]() Szkoda że nowe możliwości dostaną jedynie palladyni i knightci. Jeżeli już magowie mieli by nic nie zyskać to przynajmniej niech nie odbierają nam tego co mamy!!! Mówie tak bo sam gram sorcem. ;p
|
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]() Płaczą tutaj tylko Sorce i Druty ale to jest norma.
Jak wprowadzili wandy to wy mordy cieszysliscie, teraz naszła kolej dla kinghtow i palków |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rycek Ziom'al
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Przeczytajcie dokladnie newsa.... czary leczące nie zostana zmienione, czyli leczenie wyglada tak samo ^.-
#405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() ulzylo mi czyli bede sie exurowac ciagle mocneij
![]()
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() Ludzi nauczcie się czytać ;-/ Zmainy sił magicznej tyczą się tylko czrów i run OFENSYWNYCH
|
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Frankfurt (Oder)
Wpisy bloga: 4
Imię: Kaito Yamaro of Pacera
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Order of the Flaming Phoenix
|
![]() Czar spontaniczny ofensywny dla palla - brawo.
Tylko do czego to do cholery ma sie przydac?! Paladyn expi dobrze, potrzebujemy czaru obszarowego (typu exori, słabsze), żeby się wybronić! |
![]() |
![]() |
#408 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() poraz pierwszy mowie z czystym sumieniem ! CIPSOFT GOOD JOB !
|
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
|
![]() w koncu ktos tam u gory pomyslal i chce zrobic cos dobrego, a te szczeniaki co graja sorcami i sie smialo knightow moga ich teraz pocalowac w dupke
![]()
#410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ok powiedzialem juz all kumplom ze po updacie zeby na zaden hunt ze mna nie liczyli zreszta duzo moich kumpli juz tak mowilo
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Zmiany sa poprostu super! Lecz troszke sie namieszalo
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Sieradz
Stan: Zbanowany
Imię: Aldonka / Juggler~
Profesja: Paladin
Świat: Azura/Nebula
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
*ze albo pall bedzie uzywal telekinezy i wyjmowal speara z ciala *badz ze spear bedzie wystawal z ciala i bedzie sie go wyciagac jesli ma sie speara wyciagac pol godziny z ciala (taka metafora) to ja dziekuje i ide teraz trenowac... czy ktos wie moze jak to bedzie dokladnie wygladalo i trening na monku ?
![]() |
#413 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() Ostatnio edytowany przez Sorcer_Pips - 08-06-2007 o 20:36. |
||
![]() |
![]() |
#414 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Imię: Vire
|
![]() Cytuj:
Jeżeli chodzi o knighta to co do kwestii UH nic się nie zmieni. Update dotyczy głownie ofensywy. Przesadą jest to, że knight będzie walczył na odległość? Ta rola przypada palkowi chyba. Ze zwiększeniem dmg w zupełności się zgadzam, i chyba to powinno wystarczyć. Ale czy to by zwiększyło zakup PACC? Nie sądzę. Dlatego stworzono nowe bronie, które będą dostępne tylko dla graczy posiadających PACC. Tibia powoli zaczyna przypominać OTS. Pozostało nam tylko czekać na fast attack lub exp 10x ![]() |
|
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2006
|
![]() Kurde Druid czym będzie walił ?
Sorc se poradzi ale Druid (Dziecko natury ![]() Mateusz Dragon Wielki Też się może wkurzy ;p |
![]() |
![]() |
#416 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Mam ed i jakoś mnie nie cieszą hity z visa po 70 -.-
Nie wezme Wh na roty bo nie mam "sily" Lepiej już żeby zabrali wandy i rody, a zostawili tak jak teraz
||
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Druid Ivan
Profesja: Druid
|
![]() Ludzie, nie płaczcie
![]() To fakt, że zamiast wyrównywać profesje to polepszają raz knighta, raz druida itp. Myślę, że chcą palkom zrekompensować te wszystkie update'y. Wątpię, żeby kompletnie zniszczyli sorców. A co do czarów, to wydaje mi się, że palek na 9 lvl nie powinien zadawać ~70dmg i to jeszcze z odległości, no chyba, że zrobią, tak jak exori knighta, czyli 3/4 many. Jak dla mnie up zapowiada się bardzo ciekawie, choć sam gram DRUIDEM. No to teraz tylko czekać, hehehe. I pamiętajcie: nie będzie tak źle ; )
#418 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() Ehh spox. Ja tylko niewiem jak będzie z tymi spearami bo przecież jak sie walnie to znikną czy co?? Będą one 1 razowe?? Czy może nie będą się kończyć??
Hehe. Proszę o odp. |
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Jeszcze jedno pomyśleliście o palkach którzy wyjdą teraz z rooka? czytaliście że teraz speary będą się łamać i co taki 8 lvl palek prawie bez kasy ma zrobić? kamieni nie kupi bo za drogie 100 kamieni 1k i nie będzie miał czym skilować bo nie weżnie z 10 spearów które waża po 20 każda i se rzuci 10 razy i wróci po kolejne i ile mu to da? prawie nic i już tak nie płaczcie...
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() Ostatnio edytowany przez Sorcer_Pips - 08-06-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Jak dla mnie to jest właściwie koniec grania w Tibie... Ta gra traci spontaniczność, klimat i staje się bardziej przewidywalna. Upodabnia się do wielu innych gier... Mnie jest po prostu przykro, jednak , żeby nie było, że jest to zbyt wczesne zażenowanie, poczekam...
|
![]() |