![]() |
#441 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy ktos wie kiedy bendzie test serwer i ile to trwa ??????
|
![]() |
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Daker Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 30+
Poziom mag.: 10
|
![]() Może i ja w trące swoje 3gp
![]() Moim zdaniem jest coraz lepiej z tą tibią. Podchodzi bardziej pod "normalne rpg". Nie warto też płakać z powodu tego że mniejsze obrażenia itp. Jak cipsoft napisał : Balansowanie postaci nie jest jeszcze skończone i proszą o cierpliwość więc bądźmy cierpliwi ![]() Nie wiemy tez jak będą te obrażenia wyglądać w praktyce nie zdziwię się jak wciąż sorc będzie najłatwiejszą postacią ![]() Może jeszcze o wymaganiach lvlowych dla broni. Nawet jeżeli taki Sov czy Sca będą wymagać 100lvla, to i tak w zamian za to będzie wiele innych broni które je zastąpią zanim osiągniemy dany lvl. HAIL CIPSOFT! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Imię: ;p
Gildia: Bonebreakers
Świat: Guardia
Poziom: 146
![]() |
![]() A wiec generalnie jak bedzie z sorkem/drutem ??
bo jesli oni maja bys jedna wielka kicha to ja sie przenosze na knighta ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Kostrzyn Wielkopolski
Profesja: Rookstayer
|
![]() OMG!
Piękny update się szykuje. JA CHCĘ PACCA ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Guest
|
![]() Dużo osób pisze "I co ja teraz zrobię, uh'y będą dawać mi mniej hp". :
"Żadna z nich nie odnosi się do siły run i czarów leczących." Wielu pisze "Sorcowie będą teraz tak udupieni". : A jak knight ma godzinami wbijać jeden skill to jest dobrze? Sorcowie lub Druidzi przy skillowaniu magic levela robią runy, które mogą sprzedawać. Knight siedzi na slimach i nie zarabia na tym. Gdy knight atakuję Sorcerera lub Druida, jego zadawane obrażenia są niewielkie. A chyba wiadomo jakie obrażenia może zadawać postać magiczna. Dobrze, że w końcu coś zmienią u rycerza. Mam nadzieję, że na lepsze. Oczywiście nie chce, żeby magowie byli po update postaciami, którymi nie idzie grać. To jest moje zdanie, Wy możecie mieć inne. P.S. : Te bronie wyglądają jak by nie były z tej gry :d Ostatnio edytowany przez Xanroar - 08-06-2007 o 21:38. |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Wiadomości dnia Duke Dran
Jak widać prognoza na ten update zapowiada się wyśmienicie. Fabryki druidów i magów już niedługo splajtują, a zostanie wdrożony nowy plan gdzie na rynku będą dominować wcześniej zapomniani i odrzuceni Knight i Palladin. Moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł, lecz niestety większość Tibijskich graczy grających oczywiście profesjami magicznymi tego nie pochwala. |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
|
![]() Super! ten ostatni miecz w pierwszej kolumnie przypomina miecz Squalla z FFVIII
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Prompt pall
Gildia: Sinka
Świat: Astera
|
![]() Yy powiem tak tomialo byc wyrownanie profesji a nie spier....... sorca/druta a danie all kinie/pallowi.
n/c Ostatnio edytowany przez Kriel - 08-06-2007 o 21:39. |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Nowe nad Wisłą
Stan: Niegrający
Imię: Fruttella
Profesja: Elite Knight
Poziom: 40
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() A mi się nie podoba update, w przeciwieństwie do wielu. Uważam, że rycerz będzie miał teraz dodatkowe utrudnienie. Nie dość, że musi się męczyć godzinami nad wbijaniem skilli, to jeszcze nie może sobie pozwolić na lepsze bronie, gdyż przedtem musi wbić odpowiedni lvl. Jak dla mnie - beznadzieja. Żal.br i nic więcej nie dodam. Jednak z kolei, jeśli chodzi o postacie z profesjami posługującymi się magią, jestem jak najbardziej za. Wcześniej, na 30 lvlu i 50 mlvlu, mój druid był beznadziejny, hity z exori vis całkowicie mnie nie zadowalały. Natomiast po update chętnie wrócę do gry moim druidem.
![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Sokółka
Imię: Arderil
Profesja: Druid
Gildia: Team Black
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 16/24
Poziom mag.: 27
|
![]() to ja mam takie pytanie
- W poradniku pisze ze za kazdy advens w skillach otrzymuje sie bonus? to co ma powiedziec 100+ palladin z 100+ distansem? bedzie bez bonusow -.-? |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Świat: Iridia
![]() |
![]() Tibia 7.0 - 7.4 rox nic tego nie zastopi .
co do tego lvla pprzy broniach pomyslcie 0 PEKOWANIA NOON CHARAMI zrobisz se najta z cluba a warhammer od 50 :q co do sily ciosów z run - najwiekszy bezsnes odkad gram w tibie takiego gówna przy update nie widzialem ---.--- a do tych co pisza ze knajci sie lepiej miec beda POMYSLCIE 0 BURSTOW NA ANNI~ ZROBISZ NAJTA I CHODZBYS MIAL KOLEGOW CO CI SOVA POZYCZA TO DO PRZYPUSCMY 20 LVLA Z SPIKE SWORDEM BIEGAL BEDZIESZ !! A POTEM PEWNIE 2HS !!!!!! CHYBA ZE CHCECIE STAC I TRENIC !!! NAJBARDZIEJ POPIERDOLONY UPDATE JAKI WIDZIALEM !!! POZDRO !!!
#452 |
Guest
|
![]() No może wreszcie coś ładniej pogram tym knightem moim
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Świat: Iridia
![]() |
![]() Tibia 7.0 - 7.4 rox nic tego nie zastopi .
co do tego lvla przy broniach pomyslcie 0 PEKOWANIA NOON CHARAMI zrobisz se najta z cluba do pekowania z 60 cluba a warhammer od 50 :q co do sily ciosów z run - największy bezsens odkąd gram w tibie takiego gówna przy update nie widziałem ---.--- a do tych co piszą ze knajci sie lepiej mieć będą POMYŚLCIE 0 BURSTOW NA ANNI~ ZROBISZ NAJTA I WBIJESZ 70 SWORDA I CHODZBYS MIAL KOLEGÓW CO CI SOVA POŻYCZA TO DO PRZYPUŚĆMY DO 20 LVLA Z SPIKE SWORDEM BIEGAŁ BEDZIESZ !! A POTEM PEWNIE 2HS !!!!!! CHYBA ZE CHCECIE STAC I TRENIC DO 120 -.- MILEGO EXPIENIA Z TAKIMI SWORDAMI !! !!! JESLI TO PRAWDA TO TO JEST NAJBARDZIEJ POPIERDOLONY UPDATE JAKI WIDZE !!! POZDRO !!
"Pożyjemy Albo Nie" "Żołnierze nie umierają oni idą do piekieł żeby sie przegrupowac" "I Kiedy Stanie w ogniu dom uciekaj Bracie stąd bo Strzelają" Ostatnio edytowany przez Rzolniez - 08-06-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: StAlOwA WolA
Stan: Niegrający
Imię: A co cię to??
Profesja: Royal Paladin
Świat: LiBeRa
Poziom: 18
Skille: 68/52
Poziom mag.: 16
|
![]() Ech....... Seromontis przebije MDW....
![]()
#455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() cipsoft podpatruje pomysły z innych gier... heh
btw. słownik...
#456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Świat: Berylia
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Podoba mi się to "zWoWowanie" Tibii, może wróci się żeby trochę pograć knighcikiem. Tyle czasu potrzeba było jednak na dobre(nie potwierdzone, ale na to wygląda) wyrównanie profesjii
![]()
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Dylan Tenson
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 31
Skille: 66/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Hehe ja już wogule nie wiem, którą profesja mam grać
![]() ![]()
#458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Pro Mateusz
Świat: Danera
Poziom: 100
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() trzeba skołować SCA i do update'a expić, bo jeszcze zrobią od 100-lvl'a o.O, ale coś w tym jest
![]() Ostatnio edytowany przez Pro Mateusz - 08-06-2007 o 22:05. Powód: ten sam |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nareszcie coś dla knightów i palków
![]() A na pacca nie tak ciężko nazbeirać wystarczy odłożyć złotówkędziennie żby dokupywać go systematycznie |
![]() |
![]() |
#460 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
heh ale wiesz ze kazdy jest potzebny?? zeby nie bylo knightow to bys w niekturych miejscach nie pohuncil chociarz teraz to i tak nie pochuncisz bo jak vis ma malutko walic to zadnemu nawet sie z depo nie bedzie chcialo wyjsc teraz knighci beda lazic na hydry w ekipie kniht bloker i z 3 knightow shoterow ![]() ![]() "zabrac wandy " " i dobze ze sorcow udupili"' to ze udupili sorcow to da kazdemu cos zlego |
|
![]() |