![]() |
#481 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() @up
Jasne bede czytal 50 stron o bzdurnym gadaniu " ja sie ciesze" "a ja sie nie ciesze". @OT Jakby zbalansowali postacie na takim poziomie jakim sa - to by byla sztuka. A teraz tibia jest duzo trudniejsza i podchodzi pod jakies smieszne MU z tymi lvlami na bronie i rownie smiesznymi czarami dla pala i najta. MS/ED zdupiony konkret. Pale nie maja sie czym cieszyc jak na 100 lvlu beda bic po 45 z hmmow w potwory. NO ! chyba ze uzyja swojego czaru ktory zapewne jebnie ze 80 kosztem 300 many. Knighty - co z tego ze lepsze obrazenia jak szybciej i tak nie poexpisz bo bedzie cie ograniczac twoja gowniana bron od 13 lvla, bo nastepna bedzie od 45. Ogolnie tibia bedzie wielkim shitem, pozdrawiam wszystkich palkow ktorzy masowo kupowali hmmy na hunt na poi dls ![]() No i ciekawe ile knight sie bedzie uhal ? na 70 lvlu 300 ? czy ile? bleh.... Ogolnie w moich oczach znizyli poziom gry i nic wiecej, knight sie mniej uha/sorc mniej klepie, vis sorca = 100, hmm pala = 30, bolt pala = 200, hmm sorca = 150. Aew...zmotali caly system gry.... Ostatnio edytowany przez boorex - 08-06-2007 o 22:37. |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Według mnie cały ten uptade to jeden wielki krzyk Cipsoftu "kupujcie PACCA!!!"
Jest tak ponieważ dotychczas knight był profesją najmniej wymagającą pacca. Teraz jeżeli ktoś nie ma Pacca to po prostu gra staje się bez sensu bo każda profesja będzie o niebo lepsza niż bez. Mówię to jako pacc ale sam długo nie posiadalem premium wiec wiem jak to jest ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Chciałem zacytować głupie posty.
Ale wyszło by na to, że muszę zacytować większość postów w tym temacie. Tak się brzydko wyrażę. Żal wam dupę ściska? Macie Wandy to się cieszcie.(Sorki/Druty) Powinni rózgi odjąć, ale szkoda, że to marzenia. Przecież prawie 40% Nie grało by w tibie ![]() Głupie pokolenie się na rózgach wychowało. A co do samego newsa mniej więcej zapowiada się ciekawie, w końcu jakieś kroki w wyrównaniu profesji. I nie płaczcie już, że będziecie mieć słabsze hity z visa i tych innych. A może byście chcieli ue od 10 lvla i na start 40k? -_- Wszyscy się tak jarają na knighta ![]() Ale nie mówcie, palaś będzie mieć też fajnie. : ) Cytuj:
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz to juz Się pogubiłem Wiec teraz jak wyjdą razem z new update tibi nowe servery to za kogo najlepiej wejść ? Jak myślicie
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
![]() |
![]() ehh Najpierw udupili palka później knight a teraz sorca/druta Koło się zamyka i koniec na ten temat.
JESZCZE NIKT SIE TAKI NIE NARODZIŁ ŻEBY DOGODZIĆ WSZYSTKIM! co do update To narazie się nie wypowiadam bo i tak jeszcze nic jasno nie jest określone heh ;] |
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Stargard Szcz.
Imię: Ładnie
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 55
Skille: 16/24
Poziom mag.: 52
|
![]() I kurde co wbije ten 80 magic lvl np na 60 lvl i koniec nic wiecej nic mniej na 400
może wbije 82 i co i gówno.
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() No no chyba to o co noobki prosiły najbardziej zostanie spełnione...
![]() W sumie ja tez miałem robic druta a chyba zrobie palka...narazie szykuje sie ciekawie, mam nadzieje ze jeszcze czymś fajnym Cipy nas zaskoczą... ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() Sonek z secury bendzie mial hity jak mdw? zal xD
|
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektóre posty mnie poprostu zaskoczyły, mówiąc szczerze
![]() ^^ up To wygląda ciekawie, choć 60 nowych broni (będzie troszke zamieszania)... Tylko nie rozumiem troszke CIPów... Jeśli polepszają knightów i pallów to po co zmniejszać hity z visa ![]() ![]() Ale jeszcze zobaczymy jak to będzie ![]()
#490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() To pisze na pierwszej stronie a nawet w pierwszym zdaniu. Więc do cholery po co sie wypowiadasz skoro nawet nie czytałeś newsa??
Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 08-06-2007 o 22:50. |
![]() |
![]() |
#491 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Poziom doświadczenia nadal będzie miał wpływ (choć mniejszy niż dotychczas) na obrażenia z magii. |
|
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Warszawa 100lica
Imię: Lind Kazhus
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 30
![]() |
![]() Ja tam myślę że z tymi minimalnymi LVL do broni to trochę lipa!!
|
![]() |
![]() |
#493 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ehh ... pierdziele ... teraz tak motają z tą tibią że teraz deficyt drutów ... po tym updacie będzie jeszcze mniej .. a po następnym potem będzie deficyt pallów itp itd.
Btw. Gdzie te czasy tibi 7.4??? JA CHCE TIBI 7.4 bez pieprzonych wandów, souli , łamiących się spearów, czasów gdy sorce na 25 lvl hunciły z hmm ;]
![]() |
![]() |
#494 |
Guest
|
![]() Chyba ktos wczesniej pytal o bron, mianowicie czy bedzie uzywana tylko przez pacc.
Niewydaje mi sie, bron jak bron moze jej uzywac kazdy. ![]() @topic Wlasnie zastanawia mnie jak bedzie ze speer'ami, beda sie niszczyc czy beda dzialac metada "boomerangu"? |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
|
![]() Neo_pl ^^ ty sie chyba niezbyt dobrze czujesz
![]() ![]()
#496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
![]() |
![]() Teraz bedzie ladnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
Nie chodzi mi o to ... chodzi mi aby silnik gry wyglądał mniej więcej tak jak wtedy
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() |
![]() |