![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Jak przy każdym update - za i przeciw. Większośc chyba nie grała w żadne inne gry mmorpg i dlatego są przeciwni wprowadzenia ograniczenia levelowego do broni, a wystarczy zobaczyc w grach które odniosły sukces. Od xx lvla i jeszcze od odpowiednich statów (niektóre gry) Narazie nie wyciągajcie pochopnych wniosków wcale nie musi byc np double axe np od 30 lvla no nie? Pożyjemy zobaczymy, ale i tak niewiele osób odejdzie od tej gry. Oczywiście większośc nowych broni będzie na 50+lvl a nowe czary only PA(cc) Najgorzej by było gdyby wprowadzili abonament ale na 99% tego nie zrobią, bo przy tej grafice niewiele osób chciało by płacic. Ktoś tam napisał, że spodziewamy się jak co roku osłabienia knightów, a ulepszenia sorców. LoL? "wszystkie ataki wręcz i dystansowe zostały generalnie wzmocnione" albo "obrażenia zadawane przez wysoko poziomowych magów zostaną zredukowane" Te ograniczenia lvlowe nic nie zmienią jak będziesz grał od 0. Trzeba zrozumiec CIPsoft - to dla przyjemności z gry. Oczywiście śmierdzi tu reklamą pacca - "Na paccu szybciej wbijesz poziom, na broń więc nie zastanawiaj się dłużej i kup pacc" - Pff, facce nawet nie czytajcie tych info o update bo i tak gówno dostaniecie. Taka prawda
|
![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Voytex
Bedziesz go mogl dalej uzywac i bedziesz mial z niego takie same hity jakbys uzywal broni np. dla ktorej potrzeba 70 lvla
Once a friend, always a friend. Ostatnio edytowany przez ~~AnpeR~~ - 09-06-2007 o 00:06. |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Ciekawy jestem , jak teraz będą wyglądały wojny... skoro obrażenia sporo mniejsze, a z leczeniem bez zmian...
|
![]() |
![]() |
#544 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zupełnie nie zrozumialeś mnie - mi chodziło o newbie którzy myślą, że paladyn prze jedno l to to samo co palladyn przez 2 l
#546 |
Guest
|
![]() @grzelu8
Racja ![]() ![]() Wyposazenie: No grade 1-20 D grade 20-40 C grade 40-52 B grade 52-61 A grade 61-76 S grade 76+ z tym ze 80 lvl to max w grze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Użytkownik Forum
|
![]() W końcu jak w normalnych rpg-ach nie ma małych leveli śmigających z najlepszymi broniami(maja dostp do nich, lecz nie uzyja ich maksymalnej siły) i mam nadzieję, że ustawią te progi dobrze, a nie jak w przypadku PoI ( bramka 80+ lev co zrobiło z questa maszynkę do pieniędzy dla najlepszych graczy na danym serwie).
Zmniejszenie siły magów... Też w zasadzie dobrze, a zresztą dopiero od 80+ będzie się odczuwało zmianę siły, a mi trochę do osiemdziesiątki brakuje. Osobiście cieszę się, ze zmniejszenia ilości dzieci "mort/vis , gran/sio". Siła run, aż tak nie spadnie więc popatrzymy na te sdeczki TD za 500+. Dużo broni, niektóre nawet mi Wow-a przypominają więc też plus. Ogólnie zobaczymy w jak update wyjdzie w "praniu". |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cipsoft się męczy jak tu pomóc od dłuższego czasu jak pomóc knightom i lucznikom, a teraz przychodzi taki sorc/druid i płacze, że będzie mniej uderzał z run na hlvl niż przed uptadem letni... A pomyśleć, że dostaliście 4x szybszą mane z zostawieniem wartości 20 many vis-ów/mort-ów/ flam-ów oraz różdżki to nei raczycie sobie przypomnieć jakby tak było zawsze.
#549 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Skierniewice
Skille: 83/54
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Guest
|
![]() ja robie sorca a oni go osłabiają
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Z tego co napisali, sądze ze knight bedzie lekko ponad wszystkimi innymi postaciami, ale wcale nie udupili nikogo tak mocno, tylko te bronie mogli zrobic troche mnie wybajerowane
|
![]() |
![]() |
#553 |
Guest
|
![]() przyznajcie ze zjebali wszystko, teraz tibia real to jedno wielkie gowno....chyba zaczne grac na OTSie...nie dosc ze udupili profki magiczne to jeszcze nic nie zrobili dla biednych FACCowcow....pies ich za to jebal w rowa
|
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() według mnie to bardzo fajny update nareszcie coś dla pallów xD
|
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nie będzie tak źle..... Chyba już wszystkie żale zostały wylane
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Mi szczerze nie odpowiada ze:
- wprowadzone lvle na bronie -zmniejszona sila run ofensywnych -.- Ja boje sie jednego ze udupia najta i palka na FACC :/ Ale mysle ze CIPY nie zapomna o graczach na darmowych kontach i jakis przywilej czy luksus im dadza Jak to ma wygladac:Najt otoczony potworkami musi uzyc gfb a ze bedzie ono slabe to na gromadke pol bp gfb?? :/.Kompletna przesada :/ A jak wy myslicie?? Ostatnio edytowany przez Einstein15 - 09-06-2007 o 00:53. |
![]() |
![]() |
#558 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @up
Nie, będzie używał Groundshakera, ataku obszarowego bronią. @down Zapewne będzie sie grało normalnie, mam nadzieję że groundshaker i windcośtam będą dla wszystkich ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 09-06-2007 o 01:16. |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |