![]() |
#621 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2007
|
![]() Ja ma takie zdanie:
Polepszenie palków i knightów - good Dużo moich kumpi gra tymi profkami, i wiem jaka meczarnia jest dla nich wbijanie lvla, ile knightem można siedziec na żółwiach, małpach i innym sianie, a powyżej 100 lvla na tych dragach czy dlach, knight w starciu z demonem ma szanse ale z waste bo nonstop explo wchodzi(żal) Co do palka niemam zastrzeżen jest to najcięża z profesji, kradzież spearów czy kamyków jest uciążliwe dla palka który dopiero co wyszedł z rooka ![]() ![]() Co do magów i druidów, sprawa tu jest calkiem inna, tu CipSoft ma troche rację, żeby obrażenia zadawane z sdków zależały bardziej od mlvlu, niech taki MDW też robi runy, a nie expi 16h/dobę, ale z burstami to przesadzili jak mag lub druid czy knight ma przejść anni bez burstów, popularny jest team 4x Knight, ale jak maja teraz go przejść skoro 3 knightów nie będzie mogło atakować demonów, a magowie czy drudzi też będą mieli cięzko bez burstów- to co CipSodt zrobił ztym to jest żenada ![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Biała Podlaska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomekompka
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom: 40
|
![]() Dla knightów i palków napewno dobrze mnie najbardziej ciekawi ta arena
![]() Update zapowiada się fajnie... i niech tak zostanie ![]() __________________________________________________ ____ Best solo: GS,Banshee: ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zobaczymy co będzie, imo. cipsoft idize dobrą drogą i nie chodzi tu już o polepszanie expa czy faworyzowanie jednej prof. czy drugiej ale o hmm... przerwanie tej monotoniczności. Knight co f axe, d lance potem sca i koniec?
Teraz będą bronie podzielone na graedy, gra nie będzie się ograniczać do w/w wymienionych broni, bedzie po co wbijać ten lvl a nie do 100 z tym samym lecieć. Kina już nie kupi sca na 50lvlu(brawa cipsoft) Druga sprawa to nie nazywanie tego co dostanie knight i palek czarami. W wowie i lineagu(głupie porównanie) wojownicy mają umiejętności które odpowiednio używane dorównują umiejętnością magicznych postaci i to właśnie głównie biega w mmorpg. Więc umiejętności pochłaniające mane są jak najbardziej wskazane. Inna sprawa to nie udupianie sorca za bardzo. Chodzi o wyrównanie tej przepaści jaka dzieli ich a knightów że o palkach nie wspomne. Sądze również że powinni zająć się druidem. Nie chodzi o jakieś super ofensywne czary, ale o rozszerzenie umiejętności leczących i (kto wie) może nawet jakieś buffy (zaszalałem) ![]() Dodanie czarów do sorca i druta uważam za konieczność. UE E wawe vis/mort w dzisiejszych czasach w porównaniu do reszty voc. może być nawet zbyt wygórowane, ale za niedługo jak kina dostanie nowe bronie palek też to sorc znowu będzie nudniejszy, a przecież jak robią to niech robią coś do porządku. Jak już wspomniałem na samym początku tibia może się stać (powoli) mniej monotonicznąi nudną rozrywką. A przecież o to nam wszystkim chodzi. P.S.1 Tak czy siak nikt tego nie przeczyta, temat ma już ~55 stron nawalanki z nielicznymi mądrymi postami ^.^ P.S. Vil, jak masz zamiar napisać coś pokroju,,Nie porównuj Lineage do Tibii'' to nie pisz, ja to wiem ale te umiejętności i bronie bardzo mi pasują do Lineage
![]() The best and highest guild forum at Refugia land www.immortales.fora.pl Visit us! Ostatnio edytowany przez KonioMaster - 09-06-2007 o 10:42. Powód: Nie nazywanie razem...(pedant) |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Podchodzenie do potworka i dźganie go to głupi pomysł ale jak ma nadał wzrastać dystans fighting to może być.
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#627 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Wydaje mi sie ze cipy chca z anni zrobić deserta =)
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nane Elis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unstoppable
Poziom: 230
Skille: 99/83
Poziom mag.: 9
|
![]() Trzeba będzie się przejść na ts'ie na anihilator
![]()
01:48 Your last visit in Tibia: 31. Oct 2007 19:45:03 CET. 01:48 Nane Rune'Maka [17]: Sypiasz czasem? 01:48 Nane Rune'Maka [17]: ![]() 01:48 Soulmann [102]: Samemu nie ma sensu. ![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
![]() |
![]() Cytuj:
poprostu Tibia schodzi na coraz większe psy i tyle.. kolorowe piksele -.- |
|
![]() |
![]() |
#630 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Teoretycznie służy do dźgania ale paladyn wali na odległość wiem że teraz gdy stoimy obok potworka to rzucamy w niego włócznie i rośnie skill ale rzucamy tym a jak będziemy dźgać to spear stanie się bronią tak jakby dla knightów ![]()
|
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Psk
Stan: Zbanowany
Świat: Furora
Poziom: 45
Skille: n/a
Poziom mag.: 5
|
![]() wyglądan ato ze będziemy rzucać Scami ;p ale zwalenie qrde bronie od lvla loool. . hociarz jak sobie maly lvlek wytrenuje to Sca albo Sova odrazu nie dopadnie tylko po jakims lvlu ;] ale jakos reszta nie zabardzo mi sie podoba. . . ;/
|
![]() |
![]() |
#632 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Bedziesz dalej mógl rzucac na odległośc tylko ze wlócznia dalej pozostanie u ciebie, ma to zapobiec kradzieży nie widze w tym nic złego |
|
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na ts'ie bramki lvlowe są pozamykane żadnych questów nie można wykonywać niestety.
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() No speary wracają do łask
![]() ![]() a tak na serio to profesja jest bardzo ciekawie zrealizowana. Da dużo kinghtom i pallom, a jednocześnie nic nie zabierze mediumlvl i lowLvl sorcom. HightLvl stracą troszeczkę ale to nic. Myślę ze najwięcej zyskali pllowie ![]() Ogólnie mam jedno pytanko: Czy te czary to dla PACC czy FACC? Jeśli już to ja bym chciał pół na pół, czyli tak z 4 czary dla FACCów i reszta dla PACCów |
![]() |
![]() |
#635 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Wsumie macie racje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Ursus
Imię: Vicioustoris Dyrusa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 85
Skille: xx/24
Poziom mag.: 64
|
![]() Tak się zastanawiam. Jak ci wszyscy sorce z lvl 65+ expią że mają waste, wy chyba musicie nie zbierać loota z potworów.
|
![]() |
![]() |
#637 |
The Witcher
|
![]() No widzisz, Tobie się to nie podoba .. natomiast moim zdaniem jest to świetny pomysł. Teraz nie miałem żadnych bonusów do walki z poziomu, ktoś miał kasę to kupował SCA i walił podobnie, czy to twoim zdaniem było bardziej fair ? Jeżeli już chcemy bardziej RPGowe spojrzenie, to wiadomo, że z lvlem stajemy się silniejsi, cięższych broni możemy używać itd. Skill natomiast pomaga się nam tą bronią posługiwać precyzyjniej, zadawać dokładniejsze ciosy.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#638 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#639 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
A pozatym niektore z tyc broni smiesznie wygladaja wedlug mnie "ostrze"topora nie jest 2 razy wieksze niz "rekojesc". REkojesc 30 cm a ostrze 50 masakrycznie to musialoby wygladac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#640 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
lol tu dales ja ma level 68 teraz akurata znalazlem miejscuwke bez waste ale do levelu 40-67 ciagle waste i watste czasem po 5 k a godzine wiec nie mow tak bo poprostu pokazujesz swoja glupota @ ludzie wy macie jakas wojna??? knighci nie lubia sorcow?? ludzie jedni bez drugich zyc nie umia wiec to ze pogorszyli sorca to powinni wszyscy plakac bo to na kazdym sie zle obruci a to ze polepszyli knighta to dobze tylko i tak nie hunty nikt z nim nie pojdzie @ mowicie zeby zabrac ruzdzki dla sorcow.. a co by bylo jak by zabrali wam czary a sorce mowily by zeby wam zabrali swordy , axe i club co bycie wtedy powiedzieli?? @ moze wszyscy sie mylimy i poprostu nie obniza sily visa tylko jego sila bedzie zalezec od magic levelu tylko ale nie bedzie przelicznik 1 mlvl = 2 tylko moze 1 mlvl = 3 lub 4 wiec trzeba byc dobrej mysli @ ja osobiscie sie ciesze ze zrobili lepszych knightow i palkow , tylko szkoda ze z nimi na zadne hunty nie polaze bo jak mam walic z visa po 50 to po jednym huncie musial bym kase na allegro wiec poprostu mi sie nie oplaca teraz hunty beda wygladac tak 1 knight bloker i 3 knightow shoterow ktuzy beda walic po 30 z hmm i wy sie smiejecie ze udupili sorcow KAZDY JEST POTRZEBNY KNIGHT = BLOKOWANIE DRUID = LECZENIE SORCER= UDEZANIE Z MAGI pALEK + UDEZANIE Z SILY FIZYCZNEJ taka kombinacja byla potezna @ ostatnia zecz w*****ajaca NIE ZROBIA NIC DLA FACC !!! no i bardzo dobze , nie dosc ze macie za darmo gre to jesce nazekacie !! ![]() |
|
![]() |