![]() |
#761 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Samotny
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 32
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() A ja bym chciał, żeby przed updat'em pojawiały się ankiety na tibia.com (np. od 10lvl) i na tych ankietach zadawać pytania dotyczące update i jeśli będzie "przegłosowane" to wtedy wprowadzać zmianę, a nie tak w ciemno !
|
![]() |
|
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2007
Imię: Adamicks
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: 54
Poziom mag.: 6
|
![]() ja mam 38ms niedawno mi sie skonczyl pacc:{ ale sobie zrobie knighta i bede calyczas skillowal do update, a wie ktos kiedy wejdzie ten update???
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Druid Ivan
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Fakt sorci maja waste. Teraz powiedzmy, knight ze skilami 80 walnie na hita ghoula i nic nie straci. A druid podejdzie, dostanie od ghoula hita i jeszcze wytraci 20 many z vis, żeby go ubić...
#764 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: KrK
Imię: Sky Gad
Świat: Vinera
Poziom: 21
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ekstra tylko wejdź na tibia.com i zobacz ile jest MS,ED,S,D a ile EK,K,P.RP i wtedy to potwierdź jak co 1000 mag jest zadowolony bo zrozumiał o co chodzi w tym Upie
|
![]() |
![]() |
#765 |
Guest
|
![]() Brawo 80 stron, 800 postow w 24h a wszystko i tak okaze sie po UPDATE
|
![]() |
#766 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: Przemyśl
Imię: Elders knight
Świat: Pacera
Poziom: 79
Skille: --/--
|
![]() Nie wiecie kiedy mniej więcej będzie test serv ??
|
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Nie wyzywaj mnie od dzieci, po prostu mnie to już wkurza sorci i druci chcą być najlepsi, żal.
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: We Rule Again
Świat: Furora
|
![]() To co tutaj wypisują "pseudo" ms'y i ed to kpina, zauważcie,że ani 1 stary Sorc który pamieta stare expienie z run nienarzeka. Niezawsze było tak pięknie i cudownie, że się brało 10~bp mf i wbijasz 200k expa na nich ,a przy tym zarabiasz 3x tyle co wydałeś na mf'y i prosze mi niewmawiać, że sorc i druid niemoże wyjść 3x na +.
Ostatnio edytowany przez SmitH - 09-06-2007 o 18:15. |
![]() |
![]() |
#769 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2006
|
![]() a ten update kiedy ma nastąpic jeszcze chyba nikt nieweie kiedy
|
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: eTER
Poziom: 70+
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Szkoda mi knightow i palkow mówiących ze to super zmiana...
Mam 64 ek zajebiście zaczyna sie fajnie grac mogę wyskoczyć na demony hydry i wogule. Ale jak zmienia sorcom damage to co sie stanie!? załamie sie struktura gry bo już nie będe brał 1 druta 150+ lvl na demony tylko ze 3 takich bedzie potrzeba a itak bedą nażekać ze waste i maja racje. To co robia nie do konca jest ok, ja niemialem nic przeciwko sorcom, maja mało hp... coś za coś. Zato damage dewastujące. Moim zdaniem lepiej by było uleprzyć pala/knighta i magiczne profesje zostawić w spokoju. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik forum
|
![]() no ale wczesniej bylo to do przesady sork lub drut 150lvl+ bral na demone 30 bp mf co go kosztowalo 33k a wrucil z niej zarobiony i expa wbil koło 500 000 expa i co to byla sprawiedliwosc a knightci 150 lvl + gdzie mogli expic dragi of i guwno expa
|
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: 80/80
|
![]() Ja sie pytalem dzis ziomka jednego to powiedzial ze za niedlugo, inni mowia tez ze 1-2 tygodnie. Jak ktos ma jakies pytania jak to bedzie w tym update z tym i z tym no to niech uwaznie przeczyta zapowiedz, tam wszystko pisze co narazie ujawnili.
|
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Świat: Candia
|
![]() To chyba troche bez sensu. Czemu? Knight walnie powiedzmy za 300 i to za free. Pall walnie też za 300 i będzie to go kosztowało 3 gp (za bolta). 40 lvlowy sorc bedzie musiał walnąc z SD aby osiągnąć takiego hita, a wiadomo SD troche kosztuje.. . Teraz jeśli sorc wyjdzie na 0 na huncie to będzie git.
No ale cóż zobaczymy jak to będzie, ja tam nie zamierzam się z moim sorcem rozstać ![]()
#774 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: 80/80
|
![]() Podtrzymuje Natorina, tez jestem knightem. Ale ten demage nie bedzie az tak zly. Niemozliwe zeby dali demage sorca 100+ 300 z sd. Pewnie pomniejsza troszke i tyle. Ale ja wam radze jedno: BADZCIE CIERPLIWI, ZANIEDLUGO SIE O WSZYSTKIM DOWIECIE.
|
![]() |
![]() |
#776 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
![]() |
![]() Ja miałem już dość Druida to była moja pierwsza postać.
Teraz zacząłem robić palladyna zacząłem go robić zanim pojawił się ten temat. A teraz jeszcze lepiej będzie mi sie grało pallem. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik forum
|
![]() ale knight nie ma exura vita ani exura gran wolno mu idzie mana i musi tracic uhy a nie są one takie tanie a sork zamiast tracic uhy on bierze exura gran i exura vita i jest na tym na plus zawsze wurzalo mnie to ze knightem zeby chodzic na dragi i wyjsc na tym na plus trzeba miec 120 lvl+ dobre skile i miagic sworda albo sofa a sork lub drut bili sobie juz na 60 lvl a na 120 to oni dl sobie bijom. ogulnie jestem zadowolony z tego wrescie pochodze sobie knightem na dragi hehehe, sami poaptrzcie nawet na erig.net na liscie zawsze pokazani są sorkowie lub druidzi kyurzy zrobili najwiecej expa teraz to sie zmienia i bedzie git
|
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
![]() |
![]() Jeśli wiadomo kiedy będzie Update niech napisze a jeśli nie wiadomo to niech ktoś napisze że nie wiadomo bo ludzie będą ciągle pytać.
|
![]() |
![]() |
#780 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|