![]() |
#901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() To nie musi expic na ghostach a jesli juz sie trafi to troszke hmm i gfb bedzie mial pod reka - pielgrzymke wybije na 2 strzaly z gfb a pojedyncze z hmm.
Bez przesady tibia ma swoja powierzchnie - jest gdzie expic - ustawiajac sie cierpliwie czasami w kolejkach a jak nie chce ci sie zcekac lecisz na of albo inne mass shity. Nie musi knight latac tam gdzie sa ghosty tak jak i sorc na ofie. Lata sie tam gdzie sie oplaca latac.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz Ostatnio edytowany przez mago - 10-06-2007 o 18:04. |
![]() |
|
![]() |
#902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Oczywiście, ze pall
![]() Świetny update wjedzie, będzie cudownie |
![]() |
![]() |
#903 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Fajnie że upadet będzie teraz w końcu dostaną coś knighci i plaki dla mnie będzie miodzio a te bronie ponad 50sztuk co będzie to spox .. W końcu skończy sie drutom i magom łatwy exp i loot będzie cienżej ...
|
![]() |
![]() |
#905 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej broni magicznych nie wprowadza. Ale i tak knight bedzie mogl se spokojnie poexpic ale wreszcie bedzie mogl tez spokojnie bawic sie w wybijanie hard monsters - po to stworzyli arene by kazdy mogl poleciec zakres 10 potworkow nie tylko sorc czy drut lub pal.
Czy sorcom i dutom sie az tak dostanie? Nie jestem przekonany , i tak beda mieli najwiekszy dmg. Ale nie az taki jak dotychczas gdzie na wysokich levelach mogli solo szalec bez ryzyka badz na wysokim ryzyku - w zaleznosci od umiejetnosci lub poziomu adrenaliny ktory chcieli uzyskac ;P Zauwaz ze do 80 lvlu postaciom magicznym wiele sie nie zmieni. Odczuja to postacie magiczne na naparwde wysokich levelach - wtedy mlvl im juz praktycznie nie bedzie wzrastal - a jesli juz to jak krew z nosa a sila co kilka leveli wiec dopiero postacie magiczne od 80 lvla beda dostawaly powoli w pupe - wiec na 100 lvlu bedziesz niewiele slabszy niz dotychczas za to na 200 lvlu juz duzo slabszy itd Nie wiadomo tez jak z wandami bo jesli wprowadza nowe to sila ataku magicznego bedzie czesciowo rekompensowana przez bron. Moze to spowodowac nawet w extremalnych sytuacjach ze vis plus atak z wanda bedzie zadawal wieksze obrazenia niz dotychczas? Wyobrazcie se wanda req 100 lvl jaki by mogl miec atak?
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz Ostatnio edytowany przez mago - 10-06-2007 o 18:34. |
![]() |
![]() |
#906 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() A mnie zastanawia 1
Jak zrobic ta trabe powietrzna i rzucisz wroga bronia to ona zostaje czy musisz podejsc i zabrac z ciala? nobo jakby to bylo koles rzuca sca w 2 a tamten mu zabiera i s*******aa?
![]() |
![]() |
#907 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czary tez wymienili po prostu co kilka leveli sila ataku bronia jak i magii bedzie wzrastala.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz |
![]() |
![]() |
#908 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeciez pisalo ze to dziala jak bumerang - rzucasz bronia ona zadaje dmg i wraca do ciebie.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz |
![]() |
![]() |
#909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Ale nowych Wanów i Rodów chyba nie będzie... No bo one są tylko żeby pomóc na początku, potem praktycznie expi się z runek/visa...
#910 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zreszta przypatrz sie - czy te nowe bronie na samej gorze na screenie nie wygladaja jak wandy badz rody lub bronie obuchowe? Moze ktoras z nich jest wandem badz rosdem
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz Ostatnio edytowany przez mago - 10-06-2007 o 18:44. |
|
![]() |
![]() |
#911 |
Guest
|
![]() Ludzie trzeba się z tym pogodzić nawet sorcerowie i druidzi jak że ja sam jestem sorcem - pogodziłem się z tym , dlaczego? Już wam mówie.W tibii to jest tak raz na pewien okres czasu sorc jest the best a póżniej zmiana knight i pall wymiatajo - i tak będzie tu sorcowie i druidzi muszą się pomęczyć kilka lat a póżniej to ich (nas) polepszą.
Pozdrawiam. Dominik K. |
![]() |
#912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() Hehe, ciekawe jak mocno knighci będą się teraz leczyć. W końcu uh to też runka, i jej moc powinna spaść
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() hehe, jak dla mnie, ten update będzie mhm.. .dziwny.. Knight i tak jest teraz silny, ale trzeba dużo czasu poświęcić by mieć dobre skille, a teraz będzie z "daleka" bić? hoh? (albo mi się coś pokiełbasiło) widziałem filmy jak 3 knighty na 12(około) lv ze skillem 60+ ring + war hammer kosiło sorców na 30 lv
![]() No ale i tak dobrze dla tych słabszych, jestem ciekaw kto będzie narzekać po update, knighci, że mają coś zjebane lub dalej za słabi a może sorc/druidzi, że są oni za słabi i knight jedzie ich jak chce? zobaczymy ![]()
#914 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#915 | |
Użytkownik forum
Świat: Antica
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mythic Sniper
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() a ja wam powiem cos takiego, wiecie jaka profesja jest najsilniejsza ??
knight a wiecie dlaczego? juz mowie: 100 sorc i 100 knight maja walczyc ze soba do smierci, bez uciekania gdy sie skonczy amunicja, runy, manasy itp, jest to duel 1vs1 i dlaczego wygra knight? abo dlatego ze ma wiecej capa, naladuje sie na maxa uhami, i bedzie sie leczyc gdy sorc bedzie w niego ladowal sd, mort hury czy co tam sobie jescze wymysli, 100 sorc nigdy nie zrobi takiego comba zeby zabic od razu 100 knighta i odwrotnie ![]() ![]() ![]() i co wy na to ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Użytkownik forum
Świat: Antica
|
![]() no tylko chodzi o to że sorc,drut i pall są od walki na dystans
równie dobrze mogłeś dać przykład palladyn vs knight bez uciekania i chyba wiadomo kto wygra....zresztą knight jakkby miał wygrać tak z sorciem bez uciekania to musialby mieć dobre skille ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2006
|
![]() tak dobrze muwisz ale muwimy tu o expieniu szybszym a nie o duel (1vs1)
|
![]() |
![]() |
#919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Zbalansowanie profesji bylo niezbedne-knight z kazdym update robil sie coraz slabszy. Praktycznie tylko dzieki znacznej liczbie hp udaje sie knightom w walce z sorcem czasem uciec-ale nigdy wygrac. Chyba ze knightow jest kilku a sorc ma niewysoki level ;p .Knight expi duzo wolniej,przewaznie na znacznie slabszych potworach. Wysokolevelowi knighci radze sobie dzieki temu , ze....sa bardzo doswiadczeni bo przewaznie robili ten level latami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Od klienta 7.6, kiedy to magowie stali sie nieporownywalnie silniejszymi profesjami, mialem dylemat oraz zal, ze gram paladinem, a nie wlasnie magiem. Teraz moje watpliwosci zostaly rozwiane i bardzo ciesze sie z tego, ze wbilem 103 levele swoim palkiem, nie ulegajac pokusie zrobienia sorca! ; )))
|
![]() |