![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @UP: Ale ja na NA-Gunzie gram a ty??;p
@down: Ijii i NA to to samo;p @2down: Int jest do bani... Wole NA Ostatnio edytowany przez Xantro - 02-06-2007 o 18:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja mam na Ijji. Kutwa Wiem, o to mi chodzi ![]() Powalczysz ![]() @Topic Chwilowo 9 i 3/4. Dzisiaj koledze zademonstrowałem xd. Pozdrawiam PS. Mogę powalczyć z kimś na freechanelu @Down Cisza! Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 02-06-2007 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja już 11 lvl
![]() Mam nowego Shotgun'a, teraz mam "eqiup" : Shot, 2X SMG, Sword, no i ubrania oczywiście. Fajnie się walczy z Xantro ![]() Pozdrawiam @Down Nie, jeszcze nie P.S. Nie graj (chociażby do 10) na "podztawianie" bo 1. Będzie dostawać po D, jeżeli to twoja pierwsza postać. 2. Do tego X/XX lvl'u Nuda. Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 04-06-2007 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() a czy od 11 lvlu traci sie exp?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwim to najlepiej napisz o której będziesz mógł zagrać Jutro/Dzisiaj/Whatever, bo mam już 11
![]() Pozdrawiam @Down Create (room), ustawiasz Quest i wybierasz lokacje. P.S. Co by zapobiegać głupim pytaniom bo ostatnio dużo lata ludzi z "kolorowymi mieczami" (z Eventa który się skończył). Te nubasy majom ten sóper miech zy EFendu albo Kópili za Rełal kaseł. Taki "kolorek" automatycznie (jeżeli się takowy ma) ulepsza miecz który używasz. Na ijji taki ulepszenie kosztuje 30 ijji Coins za miesiąc (obojętnie od koloru). A no i niektóre "kolorki" dodają obrażenia ![]() Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 05-06-2007 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Mam pytanie jak włączyć quest mode?
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Robisz swoj serwer i w typie gry zamiast ustawionego Death Match dajesz Quest mode i lecisz z ekipka rozwalac jakies gobliny XDDDDDDD
Ja mam Nick Pekkinek 8 lvl, przez czas robienia tego lvlu zawsze po rundach bylem 1 albo 2 xDDDDDD mam pytanko z moich obserwacji widze ze dwa uzi wymiataja raczej wszystko, czy moze potem karabiny a la kalasznikow albo dwa desert eagle wymiataja ? ![]() Btw . Koffam akcje jak z mieczem podbijasz i naciskasz ppm wywala wywala go i z uzi dobijasz, lecz widzialem jak ludzie sie z tego uwalniaja w powietrzu robiac salta i ląduja na nogi, jak to sie robi ? ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @UP:
Po prostu naciskasz spacje o ile dobrze pamiętam. Jak masz daggera jest lepiej, nieda się z tego uwolnić. Ogólnie to dziś musze wbić 8 lvl bo wczoraj PrUsHnOwAłEm XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
|
![]() @=Pekin=
Miecz wymiata ![]() @Xantro No to musimy powalczyć ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik forum
|
![]() Pytanko - która edycja jest lepsza, NA czy International, i dlaczego właśnie ta?
Teraz ściągam klienta NA, bo autopatcher Int się lami: ![]() Jak to naprawić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja zgadzam sie z Karl0ss'em,ijji jest najlepsze!A tak btw juz 4 lvl ;] nick Owaki[PL]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wbilem juz 14 lvl wiec ludzie z mojeg otoczenia nie sa newbami i juz wiedza jak sie uwalniac od wybicia w gore mieczem, czyli nic mi to nie da
![]() Wiec jak ktos mowil dagger tez ma dobry cios ktory "unieruchamia" przeciwnika na chwilke i mozna fraga za free dobic, lecz jak wiemi daggerem nie powalczymy w walkach na bron bialą, bo zawsze miecz wygra przewaznie, co o tym sadzicie ?
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miecz RoXoR, bo nie używam "sux-style'u". O wiele (wiele wiele wiele...) wole miecz od sztyletu.
Obecnie używam : 2X "Uzi", Shotgun i Miecz (military O.o). Co do uderzenia daggeru, to bardzo łatwo go uniknąć... Co do walki Dagger vs Sword, to zależy od skilla... raczej... Pozdrawiam @Down Na 99% (może grasz na INT a Ja tam daaawno nie grałem) nie. Powinno być tam "Quest". @Up Ty grasz na Ijji (NA) czy INT? Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 07-06-2007 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#237 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pekkinek ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik forum
|
![]() Można coś zrobić żeby mieć więcej niż 100 Wt (odpowiednik cap)?
Kupiłem niedawno rakietnicę i zaczyna mi być ciężko. :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() K-style wymiata każdego tym ubijesz(poza 2 k-stylerem bo wtedy padnie ten który pierwszy sie zmęczy klikając z taką prędkością w guziki szybko tracisz energie i bolą cie łapy)
![]() |
#240 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja wymiatam i muj brat zreszta tez w gunz ja tam pykam k style 30 min i mnie lapy nie bola ;p umiecie w powietrzu strzelic 3 razy odbijajac sie ciagle?? ja tak ;p mam 22 lvl a druga postac 14.
|
![]() |
![]() |