![]() |
#941 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Akurat powracajace do lapska spiry kamienie itp bardzo mnie ciesza - wreszcie nie bede se blokowal respa zbierajac gwiazdki na hero
![]() Zreszta relatywnie teraz (nie uwzgledniajac sily nowego ammo bo tego nie wiem) bardziej bedzie oplacalo sie latac expic z gwiazdkami niz boltami ;P 1. tarcza , 2. wiekszy dmg . 3. wiecej ammo na capa wiec dluzszy exp. Tylko nie mowcie ze gwiazdki ciezko sie zbiera ![]() Z warlorda leci 0-18 gwiazdek wiec szybko sie zbiera.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz Ostatnio edytowany przez mago - 10-06-2007 o 22:11. |
![]() |
![]() |
#943 |
Guest
|
![]() Trochę za bardzo histeryzujecie
Mi się wydaje że z tego chematu (lvl*2 + mlvl*3) * sila czaru zmieni się na (lvl*<2 + mlvl * >3) * sila czaru - czyli wzrasta znaczenie mlvl jednocześnie wcale nie zmniejszając aż tak bardzo siły tego czaru (z hmm bylo 100 to teraz nagle raczej nie bedzie tylko 60, no chyba ze bazowaliscie na lvl a nie mlvl jak knajt czy pallek) wogole to super ze palek bedzie mial lepiej - tak trzymac |
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() Przestancie marudzic. Marudza glownie wlasciciele low-lvl sorcow/drutow, ktorzy stworzyli postac magiczna tylko temu, ze szybko sie nia expi. Sam od poczatku gram knightem, bo wierzylem, ze w koncu cipsoft zbalansue profesje. To najlepszy up jaki w tibii widzialem! Nareszcie skillowanie knightem na bardzo wysokie skille bedzie oplacalne!
![]() ![]() ![]() Powiedz NIE dzieciom neo i nie karm trolla!! Fajna strategia przez przegladarke internetowa! TRAVIAN! Moje radio (tekno/rock) Ostatnio edytowany przez pawel The Magician - 10-06-2007 o 22:51. |
![]() |
![]() |
#945 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: eTER
Poziom: 70+
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
Przypomnij sobie, co się działo na forum gdy wprowadzali bota. |
|
![]() |
![]() |
#948 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2007
|
![]() Cytuj:
2-3 razy od atakow knighta. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Ci co mają teraz sorców narzekają ze im żle i niedobrze .Ale coś w kocu musieli zrobić bo wbicie sorcem 100+ jest o wiele szybciej niż najtem czy pallem.I tak z pewnośćią w następnych updatach coś zmienia dla profesji bo jak wiadomo nieda się wszystkim dogodzić a jak to będzie z tym update zobaczymy w praktyce.
![]()
#950 |
Guest
|
![]() nie obchodzi mnie te wyrownanie profesji licze na to zeby jak najszybciej dali new serv pvp _/ !
|
![]() |
#951 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Mikołów
Imię: Ikar Mikolow
Gildia: Licza Sie Ludzie
Świat: Menera
Poziom: 55
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() troche mnie smieszy to, ze knighci beda mogli rzucac bronia jak bumerangiem xD
to ice rapier sie nie zniszczy? o_O --- sorcowie narzekają bo nie beda zadawać po xxx z sdków -.- ![]() --- .. nie zaluje ze wybralem palka ^^ |
![]() |
![]() |
#952 |
Guest
|
![]() Jeśli niemacie kasy na pacc'a to go niekupujcie
![]() 90:60=1,5 a wiec wystarczy nie wydawać 1,5 zł dziennie i macie Pacc'a A co do update fajny pomysł z mini. lvl do broni oraz poleprzeniem knighta i pall'a tego od długiego czasu mi brakowało, Juz niebedzie tak ,ze 10 sorc\druid zabija 15 knighta no z pallem byloby cięzej.... Tez nierozumiem niekturych Sorcow ktuzy uwazaja ze beda słabi i wogule. Ten update bardziej idzie o wyrownanie w pk pomiedzy profesjami , przynajmniej moim zdaniem. Sorc - nadal bedzie dobry ![]() Pall - narascie sie doczekaliśmy powrotu tej profesji ![]() Knight - Prawdopodobnie teraz bedzie dobry w pk ![]() Druid - Tak jak sorc ale nadal bez leprzego czaru bijącego , ale sobie jakoś bedzie radził PS. Na błedy ortograficzne itp prosze niezwracajcie uwagi ponieważ pisałem to w pośpiechu...... |
![]() |
#953 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
2. chciałeś powiedzieć że 'xxxx' ;-) 3. ja nie żałuję niczego, a już trzeba być idiotą skończonym żeby zmieniać nagle profesję bo teraz 'bedzie moda na lato że fsyscy som paladynami i knajczami to i ja musz być!!1!jeden ![]() ![]() ![]() ps. w 3 to jakby co to sarkazm... tak wiecie - jakby co ![]()
![]() |
![]() |
#954 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#955 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Rrrrany... dlaczego niektórzy mają takie problemy z logicznym myśleniem? Planujecie wstąpić do Młodzieży Wszechpolskiej czy jak?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wiesz co, może odrazu wróć do grania tym Twoim ek... Żal...
![]() |
#956 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Przy okazji nazywania mnie "noobem", musze Cię zmartwić - biorąc pod uwagę dzielącą nas różnicę wieku, Twoja opinia na mój temat doprawdy mało mnie obchodzi... Cytuj:
Ktoś tu coś wspominał o "pytaniu Mamy"? Spytaj proszę Swojej, dlaczego zapomniała Cię nauczyć kultury. Cytuj:
Jestem dla Ciebie "idiotą"? No cóż, kiedy mnie brak racjonalnych argumentów w dyskusji, poprostu milczę. Ty uciekasz się do ubliżania rozmówcy. I do kogo tu bardziej pasuje to słówko na "i"?
Fág an bealach! Ostatnio edytowany przez mazgier - 11-06-2007 o 10:04. |
||||
![]() |
![]() |
#957 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
" lepiej sie nie odzywać ażeby ludzi myśleli że jesteś kretynem, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" |
|
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ni Hu Ya
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 29
Skille: 65/64
Poziom mag.: 3
|
![]() Dla mnie to jest smieszne co oni mowi przeciez sork bedzie zadawal prawie takie same hity do 70-80lvla nie wiem czy ktos sie skapnie ze cos sie zmienilo< mowie o sorkach i druidach> sila czarow typu vis/mor/flam zmniejszy sie o hmm... 10? 15dmg?
Mam pytanie czy te zary obszarowe u knighta beda walily z fizykali czy z ognia/energi/trucizny. Z góry THx |
![]() |
![]() |
#959 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie było to powiedziane wprost ale ponieważ te "czary" knighta mają być "obszarową projekcją" ciosu bronią trzymaną w rękach (albo "rzut" bronią w cel albo "uderzenie w podłogę") więc można założyć, że będą to obrażenia fizyczne. Była też sugestia ze strony CM-a, że w związku ze spadkiem siły run używanych przez knighta duchy staną się dla tej profesji wyjątkowo upierdliwym przeciwnikiem co by potwierdzało, że większośc obrażeń będzie wyłącznie fizyczna.
#960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() 1. Tak drogą dedukcji wątpie, żeby nowe umjejętności były tylko dla prem` poniewaz, napewno by wspolmnieli o tym w news. Zawsze piszą jesli jakas opcja jest tylko dla pacc.
2. Dla mnie ciągnięcie tego newsa jest bez sensu poniewaz wszystko sie powtarza mniejwiecej co 10 stron. Ludzie nie czytają wiad, tylko pisza na żywioł i posty się powtarzają. APEL DO MODKÓW I ADMINÓW ZAMKNIJCIE TEMAT !!! BO TO GDYBANIE NIGDY SIĘ NIE SKOŃCZY ;]