![]() |
#1241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeżeli będę mieć jakieś szanse z najtem na tym samym lvlu (czytaj nie będziemy się ganiać od Save do Save) to może być.
Mała docinka z L2. PVP Paladin vs TH żaden prv serwer nie stał tak długo.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja nareszcie nowy outfit ^.^"
A w sprawie update, to jak dla mnie calkiem niezle sie zapowiada.
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 10-06-2007 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Koronowo
Stan: Niegrający
Skille: 1337666
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Wg mnie Tibia upodabnia się trochę do innych gier MMORPG. Limity lvla na itemki. Coraz bardziej wyrównane klasy. Ja zawsze byłem za sorkami, więc mi ten update nie leży zbyt bardzo ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Imię: Mark Devire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Ale lepszy wątpie. Kupiłbym, ale nie na non-pvp ;/ Ostatnio edytowany przez Tomorro(Sarloon madex) - 10-06-2007 o 17:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Gram knightem i niewątpliwie jest to w tej chwili klasa najbardziej ubezwłasnowolniona. Knight istnieje tylko żeby przeżyć ;p
Jestem za zwiększeniem skuteczności rycerzy w walce, tak, aby mogli stanowić jakieś zagrożenie, ale to co zapowiadają na następny update mi się nie podoba. Wydaje mi się, że przekombinują i zrobi się lipa. Tibia cieszy się niesłabnącą popularnością głównie dzięki prostocie, jak ją straci to nie zostanie jej już nic... No i jeszcze zmniejszenie "mocy" magów na wyzszych lvlach - żenada, nie powinni tego ruszać wogóle. Mam nadzieję, że z tym przekombinowaniem się mylę i Tibia nie straci swego uroku, bo podejrzewam, że w takiej sytuacji nie tylko ja bym się z nią pożegnał ![]()
![]() |
#1247 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Imię: Nodin Cord
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 40+
![]() |
![]() Myśle tak samo jak Piąty~ ten update dla Sorca coś sie nie zapowiada za dobrze...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Imię: Mark Devire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
140 ms może zabic spokojnie 100 Palka/Knighta. Te 40 lvl'i nie powinno robic aż tak dużej róznicy. Co do tych broni na dany lvl, jest to przekombinowanie.Palek dobrze że bedzie miał czary bardzo podobne do visów sorca, jest pokazane na jednym screenie jak palek wpisuje Exori con i wtedy leci cos w rodzaju lodowej strzały obrażenie zapewne będą zdecydowanie niższe w porówananiu do visów. Palek i Knight będa lepiej walili z bolta/broni ale już z sd/explo tak mocno nie uderzy.Wąpie że po update walne 100+ z sdk'a ![]() Moim zdaniem update poprawi tibie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() Typujemy najlepsza profesje po update !
1.Ek 2.RP 3.MS 4.ED Wyobrazacie sobie expienie knightem na zolwiach lub cycach ? Wszystko pada na hita. Expienie sorkiem i drutem to bedzie jedno wielkie waste PS Kubica mial wypadek na GP ......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Racja..;] A z tym exori con to nie byl czasem EK? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() sorc pójdzie na wrl i ma nie dość, że masę expa to jeszcze kasę.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Imię: Nodin Cord
Poziom: 40+
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() Teraz moze tak ale po update ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() odszukaj sobie Pitik
![]()
![]() |
![]() |
#1256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Sorc teraz dostaje 1 jednostke do damage za lvl i 1 za mlvl po update bedzie dostawal 1 za mlvl i 0.5 za lvl tak wiec moc sorca zostanie zmniejszona o 1/4 -.- Im wiekszy lvl tym bardziej sorc bedzie tracil bo to jest procentowo wszystko zrobione -.-
Co do solowania 100 knighta 140 magiem to nie jest takie latwe pzoatym 140 sorc ma ponad 2x wiecej expa niz 100 knight wiec jest to troche nie fair. Ostatnio edytowany przez Losari - 10-06-2007 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() No zobaczymy co dam nam update.
Mi jak narazie sie podoba.Wkoncu cos dla palka i knighta. Bo ostatnie update to tylko update dla maga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
![]() |
![]() bla bla bla
Nie chce, żeby Tibia stała się jakimś pieprzonym kalkulatorem zamiast grą z klimatem. Mag - mi to jednak przemawia do wyobraźni - mag to ktoś potężny i tak powinno być.Raczej w żadnej książce, filmie itp. mag również występuje jako jednostka kluczowa, a rycerz jako jednostka znaczy cokolwiek tylko gdy wyróżnia się obyciem (tu doświadczeniem) wśród innych a tak to do rycerzy zawsze przypisywano zasadę "w kupie siła" - i niech tak zostanie! To klimat tych mistycznych potyczek świata fantasy trzyma przy grze, a tak drastyczne "wyrównywanie" klas będzie psuć urok. I te "wyrównywanie" sprawia, że właściwie podział na klasy nie ma większego sensu... a już napewno zmniejszanie komus mocy jego ataków jest bezsensowne i najzwyczajniej nie fair ;p co do exori con to mi sie kojarzy że to raczej na tym screenie jest knight a czar ten powoduje rzucenie broni w przeciwnika, broń miałaby zachowywać się jak bumerang (według mnie to bezsens i kolejny minus dla klimatu) A tak, żeby kompletnego offtopa tu nie uprawiać to pytanko: Która ze stron wojny zyska więcej na updacie ? :>
![]() |
#1259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Wyglada na to ze nam sie bardziej przyda update ale narazie z tego co pisza cipy na forum i w newsach o zbalansowaniu to knight bedzie mial porostu wiekszy dmage i tak mu to nie pozwoli zadymac uciekajacego sorca czy cos wiec to bardziej na pvm a nie pvp -.-
|
![]() |
![]() |