![]() |
#2361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Earnfari
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rat Slayers
Świat: PACERA
Poziom: 141
Poziom mag.: 69
|
![]() @ xevez
tak mi sie tylko powiedzialo ![]() @ 2xdown wiem co to znaczy Noob i sadze ze osoba ktora nie umie sama wbic sobie magic lvl zalicza sie do licznego grona Br? pl? i "plx frii itamz" @ tak btw co myslicie o update ? bo ja mam mieszane uczucia
Rat Slayers "Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili Pokaż że się mylili Nie czekaj ani chwili.... " - MAgik ![]() Ostatnio edytowany przez Underground'knight - 10-06-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Ale na co on ma być ostrożny jak bota nie używa? rotfl, ma mlvl, bo jedni dużo expią, inni huncą, Ci co expią wbijają 6mlev na 50lvlu, a Adi dużo hunci i expa przy tym wbija mało (hunci jako bloker)... czuję nutkę zazdrości w Twoim poście
@edit Żeby nie było, że gadam, a screenów nie daję... Stan Knighta ![]() ![]() Czy ja też muszę uważac?:>
Ostatnio edytowany przez domin3x - 10-06-2007 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() fajnie tylko nie rozumiem dlaczego sie ciskasz ... nie wiem chyba ze cie urazilem nazywajac boot userow noobami ... jezeli tak to przepraszam
![]() Cytuj:
![]() ![]() a ten tekst z GM chodzilo o ten komentarz ![]() Cytuj:
![]() ![]()
Rat Slayers "Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili Pokaż że się mylili Nie czekaj ani chwili.... " - MAgik ![]() Ostatnio edytowany przez Underground'knight - 10-06-2007 o 22:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() 20:56 You advanced in shielding. ;]
Ja tam skilluje do 75/75 i expie, a to, że przybędzie knightów, to mi zwisa troszku, w dodatku, że bedą miejscówki z trainami zapełnione
![]() |
![]() |
#2366 |
Guest
|
![]() a ja się dziś pobawiłam w Cabana na rooku ^^ leczy mam na zdjęciu 1 fraga ^^ rano było okolo 5 ^^
![]() i 12 dist ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Zbanowany
|
![]() Underground'knight@
Ile masz lat, 9 może 10? Jeśli jesteś inteligenty na tyle żeby nazywać kogoś noobem, to powinieneś wiedzieć o co mi chodziło. A ze NIE jesteś, to nie używaj tego słowa. Ostatnio edytowany przez Kfad - 10-06-2007 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up to moze mnie oswiecisz ?? bo jak narazie to caly czas sie ciskasz a ja nie wiem czego 0.o troche to dziwne a jezeli chodzi o te twoje teksty w ktorych probojesz mnie najechac to chyba jakas nowa wersja bluzgatora dla dzieci ponizej 10 roku zycia i prosze nie spamuj na forum jak masz jakis problem poprostu napisz na private lub na Tibii nie chce zeby wszyscy tutaj musieli sluchac tej zenady ,,
@ Devil Fajnie jest tak czasem pozabijac na no-pvp no nie ?;] nawet loot sie nie liczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Pisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2371 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze, ze tu nie nudno xD
Cytuj:
Z tego co widze to Ty jakos nie umiesz uzasadnic. Myle sie?? Undergeound(czy jak to sie tam pisze)@ Skoncz nabijac posty i skoncz kazdemu zazroscisz. Uzyje tego samego slowa co ten uzytkownik wyzej, JESTES BUC. Bo kurwa to, ze zazdroscic Honorowemu i nazywasz go "noobem" to nie powod zeby nabijac posty dennymi tekstami. Z tego co widac to sam jestes noob. Nie bede wiecej pisac bo kurwa takcy ludzie mnie doluja Ale nie, serjo, masz gadke jak 9-10lat (MAX) SKONCZCIE SIE KLUCIC ^.-
Jasny huj... Makaron!! Ostatnio edytowany przez General_Pieczarka - 10-06-2007 o 23:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
...Jeśli jesteś inteligenty" - urodzony buc.
![]() |
![]() |
#2373 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Mieszkasz na dzielnicy zuli i tylko jednego slowa Cie nauczyli, "buc" I jak dla mnie to on wie wiecej niz Ty. Bo Ty to wiesz tyle co zul, czyli ile butelka po piwie ma kaucji. Zgasil Cie, i sie odgrywasz jak 12-latek. Sam mam 12 lat ale nie zachowuje sie jak dziecko z ADHD.
![]() |
![]() |
#2374 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jezeli mi napiszesz dokladnie w ktorym miejscu nazwalem Honorowego Rycerza Noobem < oczywiscie go wtedy przeprosze >... dalem mu tylko rade zeby uwazal bo juz nei raz slyszalem zeby przez takie cos ludzie tracili chary ... mowisz ze zazdroszcze wszytskim charow mylisz sie ... sam w Tibii mialem juz 49Ms i 49mlvl ale hacked dopiero 2 tygodnie temu wrocilem do Tibii... jakbym chcial zainwestowac kase w tibie to byl to zrobil i mialbym eq jak honorowy <oczywiscie do nikogo nic tutaj nei mam> ale nei chcialem wole sam zapracowac ...a jezeli chodzi o moj wiek to niestety was zmartwie nie mam 9-10 lat sry niestety mam juz 18 lat i naprawde zgadzam sie General_Pieczarka i reszta ktora sadzi ze dosc nabijania postow na jakies smieszne klotnie ktore wynikly z niezrozumienia jednego posta ... ale tak to juz jest a wiec uwazam temat za zamkniety a jak ktos ma cos jeszcze do powiedzenia negatywnego pozytywnego na moj temat , temat mojego wieku lub tego jak strasznie wam zazdrosze to mozecie napisac mi PM odpisze na 100% @hono chodzilo mi poprostu o te swiatlo na ssie ale dobra koniec tematu @TOPIC AND ALL ; przepraszam wszystkich ktorzy weszli na ten topic ogladac ssy z pacery a musieli przygladac sie tej bezsensownej klotni pozdrawiam All Wracamy do ssow tutaj moja stara postac i ostatni ss jaki mialem na photobucket ![]() a tutaj moja nowa postac Druid tym razem ss ze stanem postaci wiem musze nad magic lvl potrenowac ale dam rade ![]() ![]()
Rat Slayers "Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili Pokaż że się mylili Nie czekaj ani chwili.... " - MAgik ![]() Ostatnio edytowany przez Underground'knight - 11-06-2007 o 00:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: Przemyśl
Imię: Elders knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 79
Skille: --/--
Poziom mag.: 6
|
![]() Dajcie juz spokuj z tym wklejajcie zdjecia a nie jedziecie po Undergroundzie
jeżeli już coś do niego macie to piszcie na priv ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Honorowy Rycerz
Gildia: Dauntless Alliance
Poziom: 126
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
Zwłaszcza, że nie używam botów bo są nielegalne jakbyś nie wiedział. Ale to szczegół =] Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hono - 11-06-2007 o 00:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Białystok !
|
![]() Dobra Czas na mnie i na mojego palla,którym zaczełem grać dobiero od tygodnia i oto tego efekty :
Tam 40 Dysta ... ![]() 4 mlvl ![]() ![]() 11 lvl Kozak xD ![]() ![]() 46 Dyst ... Bliżej 50 xD ![]() 12 lvl ... ![]() 48 dyst 47 gdzies zgubiłem ![]() 13 lvl ![]() ![]() Narazie niechce mi sie grac bo na amazon campie po 10 osub potrafi być ;/ Pewnie powiecie żebym niezaśmiecał forum takimi badziewnymi ss ... ![]()
![]() |
#2378 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Imię: Adi przyjaciel
Poziom: 132
|
![]() Cytuj:
@Underground'knight www.pskonejott.com i zobacz sobie created kobta jak coś ci nie pasi Adi~ powstał 4 miechy później więc mnie nie wkurzaj + to co xevez napisał nigdy nie miałem bota A tu taka ciekawostka o naszym Bonczasie ![]() proszę o zakończenie dyskusji Pozdro, Adi~
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit Dobrze mistrzu pokaż mi gdzie on mnie zgasił, bo jakoś nie czuje/czułem się zgaszony. Wiesz co Ci powiem? Nawet jak bym mieszkał na dzielnicy żuli to chu* Ci do tego, a słowo "buc" często używam, bo wole tak na kogoś powiedzieć, a nie pier*** na jego rodzine, gdzie mieszka, ile ma lat, wyzywać go od kur**... itp.
http://zanimnapiszesz.prv.pl Ostatnio edytowany przez Kadafi - 11-06-2007 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Mowie tylko ze wiesz o zyciu tyle co ile ma butelka po piwie aukcji...
![]() |