![]() |
#1421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Czy ja mówiłem że chcę outy?
![]() W sumie to dobrze że daliście outy, jakoś urozmaicę nieco swe plany.. ![]() @up Właśnie że się załapałeś, bo Koper se jaja robi =p
![]() |
|
![]() |
#1422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Szuakm
3 Ludzi 4 ludzie do druzyny 4 nauczycieli Fast |
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do ,, ludzi z Druzyny"
Nick: Yachiro Outfit: ![]() Profesja: Blade,jako iż mam słabość do cichych morderców i najemnych zabójców Walka: Mieczem ze specjalnym ostrzem(takie co ,,wypruwa" flaki[jest taki zaszczerbiony xD]) Ostatnio edytowany przez Zeberek - 10-06-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() IMIE: AEGNOR
OUT: ![]() OUT TY]LKO I WYLACZNIE NA POTRZEBY TEGO FAKA!(JAK ZOSTANE PRZYJETY) Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 12-06-2007 o 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maly offtop sorka ;p
@up o wow niezle z ta pozycja xD spoko pomysl (i wykonanie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja i Darkss otwieramy rekrutacje do fake'a pt: "The Tales of two Sprites".
Do Fake'a potrzebujemy 5 ludzi. W zgłoszeniu podajemy: Imię: Nazwisko: Profesja: Płeć: Historię: Outfitów nie dajemy.
![]() |
#1429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Poland /,,/
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Zuma
Imię:Vanth Nazwisko:Arines Profesja:Skrytobojca Płeć:Mezczyzna Historia:mieszkał w mieście Medina, po śmierci ojca(króla) wstąpił do zakonu skrytobujców...nie mugł zasiąsć na tronie ponieważ miał także starszego brata ktorego nienawidził. Vanth podejżewa że to właśnie brat zabił Ojca.
![]() |
#1430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Ja się zgłoszę! (Zuma)
Imię: Chien Nazwisko: ? Profesja: Wojownik z Zakonu Płeć: Męska Historia: Jako młodzieniec marzył by dojść do Zakonu (takich co się tylko modlili). Znudziło mu się to i wyszkolił się na Strażnika i Łowca Zakonu. Gdy poszedł łapać zdrajce złapał go i zabił na przekór rozkazowi (miał go przynieść żywego). Jednak przełamując strach powrócił do klasztoru. Znalazł klastor w ogniu i wszystkich zakoników martwych. Poprzysiągł sobie ,że znajdzie morderców i zabije ich. Po wielu latach dokonał tego co sobie obiecał. Został ostatnią osobą z swojego zakonu. Próbował znaleść uczniów jednak nikt nie był już zaintersowany tym zakonem. Obiecał sobie ,że znajdzie uczniów. Jednak narazie krązy po świecie i pomaga ludziom. Marzy o zdobyciu zdolnego ucznia i o odnowienu zakonu... Jak u eeriona ^^
![]() |
#1431 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() @Zuma
Imię: Ven Nazwisko: Silentsoul Profesja: Czarnoksiężnik Płeć: Mężczyzna Historia: Ven to pół elf (matka elfka, ojciec człowiek), dzięki czemu ma wrodzony talent do magii. Od zawsze charakteryzował się dużą siłą woli i inteligencją. Nigdy nie pragnął władzy czy bogactwa, miał tylko 1 cel - stać sie potężnym magiem, niczym bóstwa. W wieku 14 lat rodzice wysłali go do najlepszej akademii magii wśród królestw ludzi i elfów. Miał tam sie szkolić jako mag-elementalista. W wieku 17 lat w bibliotece akademii natknął się na starą, zakazaną księgę o nekromantach i ich badaniach nad czarną magią. Zaczął w tajemnicy studiować ową księgę, gdyż uznał, że wiedza w niej zawarta da mu dużą moc. Po przestudiowaniu tej 1 księgi uznał, że powinien jak najwięcej nauczyć się o czarnej magii. Potajemnie poszukiwał wszystkiego co miało z nią jakiś związek. Pewnego razu, gdy Ven miał 21 lat, mentorzy jego akademii odkryli jego praktyki nad czarną magią i wygnali go ze szkoły. Od tamtej pory Ven przemierza świat, kontynuując swoje nauki, mimo iż i tak jest już potężnym czarnoksiężnikiem... Ostatnio edytowany przez KFV - 11-06-2007 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Szukam
3 Ludzi 1 ludzia (xD) do druzyny 4 nauczycieli Fast |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() @Zuma
Imię: Szufi albo Astronis Nazwisko: Zakarum Profesja: Mag Płeć: Mężczyzna Historia: Dorastał w małej wiosce wraz ze swoim bratem. Słyszał wiele opowieści o strasznych demonach, które niszczyły wszystko na swej drodze. Jego marzeniem jest założyć gildie magów, która zniszczy plagę zła na świecie. Jest doświadczonym wojownikiem i umie dobrze walczyć, ale woli magie. Czasami gdy jego przyjaciołom zagraża niebezpieczeństwo nie panuje nad sobą i zużywa bardzo dużo many na silne ataki. Ostatnio edytowany przez Szufi - 11-06-2007 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalem ci na GG ale cos tam mowiles o pluciu
![]() Nick: Yachiro Nazwisko:Meke Profesja: Blade,jako iż mam słabość do cichych morderców i najemnych zabójców Historia: Urodzony 8 maja roku XXXX (a z kąd mam wiedzieć, w których latach dzieje sie historia fake'a? ).Odejście ojca przed narodzinami dziecka i śmierć matki po nich zostawiła na chłopcu wieczny ból i udrękę, ale przygotowała go na ciężkie lata bez niczyjej opieki.do wieku 8 lat był marnie chowany przez wieśniacką rodzinę, która i tak wiele zaoferować mu nie mogła.Usamodzielniony w młodym wieku nie zaznawczy miłości rodziców... lecz odwrotnie zaznawczy wielu cierpień, osiagawszy wiek 16 poraz pierwszy dokonał aktu mordu na człowieku.Miły dreszcz emocji i ta adrenalina zostawiła na chłopcu piętno zwane ,,Rządza Mordu" . Ostatnio edytowany przez Zeberek - 12-06-2007 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zuma
Imie- Dementis Nazwisko- Lightbringer Profesja- Assassin (Zabojca na zlecenia ![]() Plec- Mezczyzna Historia- Urodzil sie w wiosce handlu. Najwazniejsze bylo tam miec duzo pieniedzy dlatego jego ojciec od dziecka kazal mu pracowac dla innych. Chlopakowi w wieku 15 lat znudzilo sie poslugiwanie sie nim w roznych sprawach dlatego postanowil dolaczyc do klanu Assasinow ktorzy pracowali dla pieniedzy. Do 20 roku zycia szkolil sie w skradaniu,akrobacjach i walce na sztylety ale przede wszystkim byciu cichym..Przez wiele lat wykonywal drobne zlecenia np. kradziez a dopiero pozniej zabojstwa. W wieku 27 lat wyruszyl w swiat zeby zarobic wiecej..
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 12-06-2007 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sword Fighter
Profesja: Knight
Świat: Danera
![]() |
![]() Potrzeba mi:
1 biedaka, 2 bandytów, 1 Jasnowidza, Żone głównego bohatera, 5 Żołnieży Zrobic sobie outfity czekam do konca tygodnia (tj. sobota)
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potrzebuje jeszcze 3 łowców smoków do fake:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=135019 1.ARESS15 2.Darkss 3.SiR_DragO 4.Kogucik302 5.Zeberek Ostatnio edytowany przez Colak - 22-06-2007 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31