![]() |
#1002 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1003 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Poziom: ***
Skille: ***/***
Poziom mag.: *
|
![]() @Podsiad
Zdaje mi się że łamiesz regulamin pisząc w "TyM sTylU"... A knighty nigdy nie będą jak magowie.
Ostatnio edytowany przez thompson_1181 - 11-06-2007 o 18:24. |
||
![]() |
![]() |
#1004 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Świat: Silvera
|
![]() Prawie robi wielką różnicę i w tym przypadku będzie tak samo. Jak na mnie to sorc i druid powinny stać się trudnieszymi profesjami. A nie, że każdy noobek vis, vis i potwór pada. mag może byc potężną profesją, ale o wiele lepiej będzie jeśli będzie potężny tylko dla osób, które umieją nim grać...
|
![]() |
![]() |
#1006 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Cytuj:
A tak wogule to to chyba rekord... 4 dni tematu i juz 1000 post + w temacie
![]() Ostatnio edytowany przez Athun - 11-06-2007 o 18:40. |
|
![]() |
![]() |
#1007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Babol Paladyn
Świat: Galana
Skille: 70+/55+
![]() |
![]() Moim zdaniem to CipSoft nawet niezle wymyslił tego up'a.Wkoncu taki knigh'cik z low lvl'em nie bedzie zadawal takich samych dmg co h'lvl ta sama bronia i tymi samymi skilami, a co do paladyna to nie wiem bo sam niezabardzo się na nim znam, ale z drugiej strony to szkoda ze juz nie bedzie mozna walic combo Sd+bolce.Ciekawe jest jeszcze jakie rodzaje ammo wymyslą. Żeby tylko jakis opowiednik burst arrows wymyslili dla h'lvl bo przeciez zaden Rp nie bedzie latal z bow tylko po to zeby walic z burstow. Nie moge skumać co Oni wykombinowali z tymi nie upadajacymi spearami. Ogólnie up-date zapowiada sie bardzo ciekawie i juz nie moge sie doczekac zeby sprawdzic samemu, a nie sluchac jakis noobów co stale narzekaja, a tak naprawde nie wiedza jak i co bedzie itp. itd. Wlasciwie to kiedy ma byc ten up-date i czy bedzie new serwer pvp? Bylo by fajnie
![]() Ostatnio edytowany przez Babol3 - 11-06-2007 o 18:55. |
![]() |
![]() |
#1008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() Jak niektorych czytam to mi sie juz niedobrze robi, pisza setki razy to samo nie przeczytawszy wczesniej dokladnie newsa... Ciagle tylko slysze (sork/drut) ze zje*bali postacie, gra sorkami do tej pory to byla lekka przesada, leci caly dzien spamujac VISami i sie cieszy. Pojawialy sie tez komentarze ze sorkowie i druidzi to ubogie postacie, ze cala kase jaka tylko maja musza wydawac na manasy... Z tego co wiem (gram od tibii 7.5) to wlasnie sorkowie i druidzi to najbogatsze chary wiec nie placzcie ze kasy nie macie. Update jest bardzo dobry. To ze wiekszosc bedzie dla PACC mnie nie dziwi, utrzymanie tylu serverow (chyba 70) nie kosztuje malo, wiem ze wiekszosc z Was co sie tu skarzy nie ma o tym zielonego pojecia. PACC w gruncie rzeczy nie jest taki strasznie drogi, przeciez to ZŁOTÓWKA dziennie. Skonczcie plakac bo to sie juz nudne robi.
... "Szukajcie a znajdziecie" "Bo kto umarł, ten nieżyje, wiec kto żyje ten nie umarł" "Każdy w sobie ma coś z DRESA" Ostatnio edytowany przez Baby_Killer - 11-06-2007 o 19:20. |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
![]() Pisanie dużymi i małymi literami na przemian jest modne dla osób z porażeniem mózgowym albo 12-sto letnich dziewczynek chwalących sie swymi zmyślonymi 'chopami'. A do tego gorzej sie to czyta niż wypociny 7-dmio letniego dyslektyka. |
|
![]() |
![]() |
#1010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Imię: Brus Gran
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Może dzięki temu że CIPsy w tym updacie polepszą knighta ustawili sobie cel na następny update : Wyrównanie profesji Polepszenie magów i drutów
![]() Podobają mi się pomysły cipsoftu może teraz knight bedzie mógł SAM zabijać mocniejsze "krity" Najbardziej z tego wszystkiego ciekawi mnie to od jakiego lvla jaką broń będzie można używać. Czy będzie podobnie jak z różczkami (czyli granica lvl np. 20,50,80 a na 100 lvl wszystkie miecze) czy bedzie zupełnie inaczej (50,80,100,...250,300) Z updatu na update cipsoft zdradza coraz więcej tajemnic o nim i robi to wcześniej, wymyśla bardziej skomplikowaną fabułę niż było to w przypadku np. Tiquanda update. To jeszcze bardziej zachęca do kupienia PACC ![]() Osobiście podobała dotychczasowa gra knightem (czytaj kontenerem) nigdy z tego powodu nie narzekałem ;] KIna Rox xP |
![]() |
![]() |
#1011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Mythic Sniper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Kielce
Świat: Hiberna
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Troche porypany update... Sam grałem sorkiem ale zmieniam na najta, bo grania palem nie trawię ![]() Znając mojego życiowego farta to BS[latam z nim od 15 lvl'a], bezie requisted od ~30 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Świat: Celesta
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Te nowe bronie i te co sa teraz beda poukladane wedlug mocy co 5 lvl-i. SoV, SCA napewno beda 100 albo ponizej 100 lvl-a bo z Anihi jak sie zrobi to na 100 sie go dostaje i wtedy bedzie musiec moc go uzywac, Avanger, Arbalest, Aracan Staff to pewnie 80 lub nizej lvl bo z PoI
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: Płock
Świat: Lunara
![]() |
![]() Niech już będzie nowy news bo nie przestaniecie tutaj pisać dalej głupot
![]()
#1017 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż co do spearów to będą one wracały do ręki, ale po jakimś czasie będą się łamać. Więc będzie trzeba co jakiś czas je zbierać. A wracając do sorków to nawet dobrze ,zmusi mnie to wreszcie do robienia runów
![]()
#1018 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: eTER
Poziom: 70+
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Żal mi ciebie... Chciał bym przypomnieć, że jakieś 3 lata temu sorc był dla ludzi którzy kochali nim grać. Teraz gra się nim, bo jest łatwo, po upie znowu powrucą na knightow a po zimowym upie na druidow bo wyrównają... narzekają a nie mieli nigdy 60 lvla bo co 6 miechów zmieniają profecje... Zacznijcie może grać w Sapera Tam niema up-ow |
|
![]() |
![]() |
#1019 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Hmh...A wiecie że pobiliśmy chyba rekord? 1000 postów w jednym temacie w niecałe 72h.
Ale dobra, rekord rekordem, koniec! KONIEC OR CHUNTED IN MAJN PLX!
![]() |
#1020 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() OŁ JEEE!!
Na to czekałem ![]() Nareszcie bede zadawal jakis konkretny damage knightem =] |
![]() |