--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: w8 for new serv
![]() |
![]() Witam, wiem że było to mowione juz wiele razy ale nie jestem tego w 100% pewien. Najlepiej jakby mi to potwierdzil jakis moderator. A wiec zakupilem dzis pacc na 2 lvl, doszedl po kilku godzinach (100% support drom), i mam takie pytanie. Czy jezeli pisze mi:
"Note: Somebody has paid a Premium Account for you. Please click on "View" at the section "Open Payments" to check the details and to accept or reject the corresponding payment." to moge przez nieokreśloną ilośc czasu nie wchodzić i nie przyjmować/anulować, czy jest na to limit (kilka miesięcy/lat), i czy nic nie stoi na przeszkodzie aby raz na 1-2 miesiące się logować, a pacc nadal będzie sobie czekać nieprzyjęty? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Czekaj ile chcesz. Nie ma pośpiechu, dla rozrywki mozesz sobie poczytać FAQ na tibia.com
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pacca nie musisz aktywować od razu.
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Jak juz mówili, z aktywacją pacc mozesz czekac sporo czasu.
Jak aktywujesz pacc, to obojetnie czy sie logujesz czy nie po 90dniach (chyba ze masz na wiecej) pacc minie
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Może to będzie nieco offtop ale też ma związek z Pacciem. Chciałem spytać was o to, w ile sekund ładuje się HP i MP każdej profesji z promocją. Liczę na odp
![]() @down: Mógłbyś zrobić mi tą przysługę i tu napisać... Albo chociaż dać mi link do takiego tematu? Bo wiesz, jak wpiszę w SZUKAJce PACC to mi wychodzi tysiące tematów, głównie SS'y z Astery O_O
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 12-06-2007 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie