![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() z tego co slyszalem to w poniedzialek byly arkusze z humana w necie a w wtorek z przyrodniczego.
Gakh Nazgi Golug durub-uuri lata-nuut, Udu takob-ishiz gund-ob Gazat-shakh-uuri, Krith Shara-uuri matuurz matat duumpuga, Ash tug Shakhbuurz-uur Uliima-tab-ishi za, Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ash nazg durbatuluuk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluuk, agh burzum-ishi krimpatul Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz mowicie? ;<
Sraja, nie uniewazniaja. Niech mi skocza na lance, drugi raz nie ide nigdzie. =p |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Jeśli każą mi drugi raz pisać, to ja zostaje w gimnazjum.
![]() |
![]() |
#304 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Drugi punkt straciłem, zaznaczając, że można zmienić skład chemiczny wody... a reszta - zależy, czy będzie max za otwarte (wyniki dobrze). Oby 48, oby, oby, k*rwa, oby xD I oby nie unieważniali mi tu niczego. W sumie telefon do Romka by załatwił sprawę, ale szkoda kasy na międzymiastową... xD
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]() Nie rozumiem was troche, gadacie ze test byl banalny ale wylozyliscie sie na tych najprostszych. To chyba nie byl banalny skoro robiliscie bledy???
Dla mnie z humana byl troche dziwny ten I tekst, a z matmy jakos podejrzanie prosty - duzo uzupelnien slow, wpisanie liczb itp., ale z tym wałem to musialem czytac 5 minut zeby zrozumiec ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Luboń
Imię: Chevalier
Świat: Secura/Arcania
|
![]() @Up
Bo test był banalny... Jeżeli sprawdzisz odpowiedzi po teście to dopiero wtedy zauważysz jakie głupie błędy zrobiłeś i gdyby nie to to byłby max ...
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() To może ja podzielę się moimi wrażeniami z testu próbnego (a taki tam offtop):
Pierwsze: Cholera, niektórzy (pozdro ripper) to mają szczęście - ja niestety siedziałem obok największego szkolnego matoła z jednej i dwu kumpli w otoczeniu debili z drugiej strony... Najbliższa fajna laska siedziała na początku rzędu ![]() Drugie: Ech te oszczędności - nawet nam w koperty testów nie zapakowali coby można zaszpanować, że się błyskiem otworzyło... Ech... Trzecie: Oczywiście, czytanie ze zrozumieniem i pytania, na które odpowiedzi na siłę można by znaleźć w tekście nawet bez jakiegoś zasobu wiedzy... Czwarte: Cholera historia :/ Niby ripper ostrzegał, ale nie wiedziałem co by powtórzyć. Dobrze, że samo wydarzenie (odsiecz pod Wiedniem) znałem (trudno, żeby nie - tekst to jeden z listów do Marysienki), ale prawie (strzelanie to potęga, potem mi nauczycielka wyznała, że dobrze strzeliłem ![]() Piąte: Makaronizować?! K&^%A! Że co?! Cholera, kolejny strzał... (i znowu celny ![]() Szóste: Co za debilny wiersz... Jezu... Szkoda, że właśnie tutaj zrobiłem najwięcej błędów - zadania otwarte sux. Siódme: "Napisz tekst na karcie pocztowej" - że co? Chyba nie list bo w następnym zadaniu do wyboru mam list i rozprawkę... Eee... Po namyśle (i dyskretnych sugestiach ticzerki) przerobiłem mą artystyczną kompozycję na paralist. Ósme: Niestety, perfidna nauczycielka (pozdrowienia dla pani P!) oznajmiła wszem i wobec, że grono nauczycielskie ostatecznie zadecydowało - list odpada, wszyscy piszą rozprawkę... Hm :/ Szkoda, że najwięksi debile pisali list (ale po perswazji pani P. zmienili decyzję). Dziewiąte: Już koniec? Grejt! Dziesiąte: Połowa klasy idzie do domu... Pierd*&e, zostaje. Końcowe: Hm, opłacało się, redukcja z dwu lekcji + pozytywna uwaga... Heeh ![]() Jutro mat - fiz. Już się boję...
Ostatnio edytowany przez .Matrik. - 26-04-2007 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Ha, nie boję się o wyniki... To znaczy: nie mają wpływu na nic, ale skoro dzisiaj nie umiałem zrobić głupiego zadania z niewiadomymi, to podejrzewam, że mój poziom wiedzy (?) też niemile mnie zaskoczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Stan: Początkujący
Imię: Satolka
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 17/24
Poziom mag.: 46
|
![]() Heaeuhaush z matmy mogliby powtórzyć xD! Takie lamerskie błędy zrobiłem... i straciłem ok 13 punktów ^^ z matmy będzie ok. 30 punktów... a z humana... mam nadzieje że ok. 25 punktów xD też błędy lamerskie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Co do przecieku, oblukajcie to:
http://www.liceum.bydgoszcz.pl/news.php?id=96
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 64
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Testy były proste. Z maty jak mi odejmą punkty za te ewentualne "duperele" to przynajmniej 45 będzie. Z polaka to 40-45 powinno być. Mam wątpliwości co do zaproszenia, bo nie napisałem adresu gdzie odbędzie się ta wystawa, tylko napisałem, że będzie w sali widowiskowej jakiegoś tam liceum w jakimś tam mieście. Mogą mi za to punkty odjąć??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zbanowany
![]() |
![]() >up
1 pkt Ci za to odejmą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Myślę, że odświeżenie tego tematu nie jest grzechem - w końcu zostały nam ogłoszone wyniki testów gimnazjalnych (przynajmniej w mojej szkole, ale to egzamin bardzo oficjalny, więc pewnie reszta też już wie). Tak więc teraz, zamiast "gdybania", możecie pochwalić się waszymi osiągnięciami.
Skoro odświeżam, to zacznę: Część humanistyczna - 48 punktów, część matematyczno-przyrodnicza - 42 punkty, co razem daje nam punktów okrągłe 90. |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() U nas też słyszałem mamrotanie nt. 14 czerwca.
@Ripper: gz @ 90 (jeśli Cię satysfakcjonują ^^)
![]() |
![]() |
#320 |
Zbanowany
![]() |
![]() U mnie toże zapowiadali na 14. Ripper gratulacje, bo wg mnie jest czego
![]() |
![]() |
![]() |