Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-06-2007, 00:50   #321
Kolbus
Użytkownik Forum

Kolbus's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007

Stan: Niegrający
Imię: Kol'ba
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jebać Psy
Świat: Arcania
Poziom: 182
Domyślny

Nooootop Ty warjatkooo, zostaw te niewinne dzieci

btw. Użytkowników czytających ten temat: 37 (zarejestrowanych: 20, gości: 17)

ahuehuehuehue

Ostatnio edytowany przez Kolbus - 13-06-2007 o 00:52.
Kolbus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-06-2007, 00:52   #322
font
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2007

Imię: ;P
Poziom: 115
Skille: 90+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Lindlay, oszukuj sie dalej, chciales wojny to masz...
hyh, sie nie wyplacisz na paymenta i blessy
font jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 00:53   #323
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 118
Domyślny

Lamusini i jego gildia okazala sie najwiekszymi kurwami na servie... zaplacilismy im a oni sie i tak wbili do war;]

Arm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 00:56   #324
Kolbus
Użytkownik Forum

Kolbus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arm Pokaż post
Lamusini i jego gildia okazala sie najwiekszymi kurwami na servie... zaplacilismy im a oni sie i tak wbili do war;]
Nie mów na mnie kurwa jak mnie nie znasz, bo przyjadę na ten twój zajebany gównem stragan i będziesz srał i rzygał tymi pomarańczami. elo
stary 13-06-2007, 00:58   #325
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Domyślny

Ty chcialbys grozic ? Wez przestan bo sie zesrasz ;]

stary 13-06-2007, 00:59   #326
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Dzięki Amirez,bo teraz szybciej powklejam te fragi.
Nacpany_Wlodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 00:59   #327
font
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2007

Imię: ;P
Poziom: 115
Skille: 90+/80+
Domyślny

heh, odezwal sie honor w lindlayu... dalej nie rozumiesz ze jestes za tempy zeby grac na arcani, a co dopiero rzadzic?

p.s.
skoncz z tymi usmieszkami na koncu postow, bo sa tak samo zalosne jak ty
font jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:00   #328
Kolbus
Użytkownik Forum

Kolbus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ty chcialbys grozic ? Wez przestan bo sie zesrasz ;]
Nie potrzebuje wirtualnej mocy, żebyś mi pałe robił pod ladą śmierdzielu, a od kurew to wyzywaj kogoś ze swojej rodziny chłopcze z falistej tektury.
stary 13-06-2007, 01:01   #329
Terrified
Użytkownik forum

Terrified's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Heheh

Stan: Na Emeryturze
Imię: Navax
Poziom: 58
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
Terrified ma numer GG 5161162
Domyślny

A ty Kolba pierdolona wez zamknij ryj bo kurwa jeszcze nie raz padniesz zajebana szmato... ELO ELO
Terrified jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:04   #330
Kolbus
Użytkownik Forum

Kolbus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Terrified Pokaż post
A ty Kolba pierdolona wez zamknij ryj bo kurwa jeszcze nie raz padniesz zajebana szmato... ELO ELO
Wyjebane mam na to czy padnę czy nie, bo tak samo wyjebane mam na ten wirtualny świat, ale byle suka z płaskim czołem nie będzie mówić na mnie kurwa małolacie.
stary 13-06-2007, 01:05   #331
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Terrified Pokaż post

nie zrozum mnie zle,ale w Twoich ustach ta grozba zabrzmiala jak zart
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:06   #332
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

I po co te nerwy?xD
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:07   #333
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Domyślny

TTT dostalo ladne baty nie ma co
Amirez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:07   #334
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Domyślny

Ja tu rzadze od zawsze ;-D

stary 13-06-2007, 01:10   #335
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Cytuj:
żenujące jest zachowanie waszej gildi,jedyną osoba która od nas była na tym openie był ames Trucia,który nikogo nie bił,a fakt że miał mana shielda i haste to tylko dlatego ze ogladał walke,a na maan shieldzie by nie padł.Zreszta bede ogladal filmik,tak czy owak odrazu po openie zadzwonilem do Amesa,powiedziaełm mu pare słow,i mam nadzieje ze wystarczy.

Po drugie nie zapłaciliscie całej kwoty,i Valdarnok miał załatwić reszte itemów tylika,zabiliście go bez większych informacji,poprostu bo "elane" w nazwisku.
Tu dla porównania nalezy przytoczyć zachowanie bellisha,który jak mial problem z kimś z mojej gildi to zadzwonił i zalatwiliśmy sprawę normalnie.
Neutralnośc to neutralnośc.
żenujace dzisiaj było,że jak się zalogowałem,przepłynałem z Thais do Venore,odrazu do mnie z ryjem wyskoczyliście że Wam statki blokuje.
gdybym chciał dołączyć do wojny,to bym dzisiaj Was zabijał razem z dpft,a jakoś tego nie robiłem,nie chce pomagać lukiemu i mam do tego prawo.
Saint się pojawil niedaleko Was,odrazu już gadka że massloga na Was robimy,jednoosobowego?
Potem jeszcze seria głupich tekstów,a po openie oczywiście jakiś pojazd od Lindlaya.Bo kulturalnie nie można.

Bez kitu w irytacje mnie to wpędza,że tyle osób nie potrafi pojąc że poza tibią zajmuję się jeszcze innymi rzeczami i nie mam,i nie będe miał teraz czasu na głupią wojenkę.Nie wiem jak mam to wytłumaczyć,bo argumenty,że pracuje,imprezuje i wyjeżdżam po pracy na wakacje,a potem pewnie pójde na pielgrzymkę nie docierają,bo Wam sie wydaje że ja laptopa na dupie nosze żeby grać 24 na 7.

I btw.to żałośny jesteś Ty,osoba którą znam od tak dawna a do dziś nie potrafi oddać 35k które za Ciebie założyłem.I mimo że naprawde macie w gildi mnóstwo osób które szanuję i chce żeby wróciły na serwer,nie potraficie sie zachować honorow,zabiliście Tylika,popełniliście błąd a kasy już i itemów oddać nie potraficie.Taki porzadek wprowadzacie na Arcani?tyle w temacie.

Co do opena idiotyzmem było walczyć na Ankh majac mniejsza ilośc ludzi,majac pewnych spainów,ktorzy wiadomo jak się biją,nie biliście sie z nimi na poprzednich wojnach?nie znacie ich umiejetnosci?
I na ankrahmun decyduje szybkośc i siła ognia,kto miał większa szybkość?Dpft czy ttt?
dobra nie będe już Was pouczał,walczcie sobie w tej wojnie,ja życze zwycięstwa pewnym ludizom z obydwu gildi.I troche zrozumienia dla tego ze nie jestem tak ograniczony że wyzywam znajomych z gry od najgorszych tylko dlatego bo nie chca dojsc do glupiej wojny.to zabawa,ja jestem wolny na arcani i tyle mi starczy,chce sobie poexpić to expie.kogo to boli?w małej ilosci wojen brałem udział?
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:12   #336
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Ja tu rzadze od zawsze ;-D
hmmm znow sie mylisz?
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:15   #337
Kendran
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 06 2007

Evul Apff

Kilka gorzkich słów prawdy

Zacznijmy od LUKIEGO NOOBA THARIONA

z jakiej paki on jest liderem skoro ani nie daje dobrego przykładu jaki lider bo gra na baty z Aata (Pawłem) LOL bo jego char juz mu sie "znuidził" ja sądze ze nie umie grać ale dobra.

Jakim prawem on ŻADĄ od ludzi 500 K za pozwolenia wykoniania questa jezeli mozna to tak nazawac bo oni pojda z team-em ale 500 K wezme a bez DPFT to se nie pojdziecie :S po to sie robi Questy zeby kazdy mogl sprobowac wiadaomo że padna to przyjda do DPFT albo innych H lvl-ów po pomoc ale ludzie dajcie im spróbować nie bądźćcie aż tak chytrzy :S

Dalej ARES ZŁODZIEJ DRAGOON Hmm bez komentarza ... tylko 1 histria pamietam jak kiedyś w nocy z noob charem Thesika teraz Ed Groma Bealiath Vakeinvor czy cos takiego 49 chyba RP pekowali w nocy male lvl tylko dlatego ze nie chcialo im sie rozmieniac CC na manafluidy ZAL (oddaje Medivhowi itemy z POI -.-)

LINDLAY BURAK hahaha pamietam jak kiedys jesze jak miałem knighta byla zbiorka pod depo w PH i on tam wpadl hah i wyzywal nas od ku*ew i ze nie wpusci nas na BANUTE jak mu nie zaplacimy hahaha a za chwile wpadl Damoon z Tiusem itp bo oni robili z nami tego questa to po Lindlay zostal tylko 1 ślad "Utani Hur"

Misiek/Medivh Shady :S:S:S:S nawet na jednym filmiku z TIBICAM Medivh noob sam napisal "ide na Miska" czyli acc share nóób

Dobra koniec o tych noobach, mam nadzieje ze TTT wygra tą wojne bo DPFT juz jest z dnia na dzien coraz bardziej zalosnijsze nie ma dnia zeby nie bylo "PAY OR DIE" :S przynajmnije Fosfik sie nie bawi w takie zeczy jesli ma problem wpada ubija i nara a nie jak DPFT nooby oni nie maja juz szcunku nawet dla siebie nawet jesli jest BARDZO POWAZNY reason np wyzywanie rodzicow to oni cie nie zabija bo juz zapomnieli co to rodzina tylko beda chcieli od ciebie GP zeby je sprzedac na allegro lub innych tego typu aukcjach ŻAL i oni mowia ze nie sa PA. :S Moze TTT tez bedzie robic PA ale niedowiemy sie dopóki TTT nie dojdzie do wladzy ja mysle ze trzba im dac szanse i dołączyć sie do nich ... TIME TO CHANGE'S
Kendran jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:18   #338
Xefuron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2006

Imię: Xefuron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Unbeatens
Domyślny

Buntu sie zachcialo ...

Macie odpowiedz.
Xefuron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:18   #339
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Stan: Początkujący
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kendran Pokaż post

Dobra koniec o tych noobach, mam nadzieje ze TTT wygra tą wojne bo DPFT juz jest z dnia na dzien coraz bardziej zalosnijsze nie ma dnia zeby nie bylo "PAY OR DIE" :S przynajmnije Fosfik sie nie bawi w takie zeczy jesli ma problem wpada ubija i nara a nie jak DPFT nooby oni nie maja juz szcunku nawet dla siebie nawet jesli jest BARDZO POWAZNY reason np wyzywanie rodzicow to oni cie nie zabija bo juz zapomnieli co to rodzina tylko beda chcieli od ciebie GP zeby je sprzedac na allegro lub innych tego typu aukcjach ŻAL i oni mowia ze nie sa PA. :S Moze TTT tez bedzie robic PA ale niedowiemy sie dopóki TTT nie dojdzie do wladzy ja mysle ze trzba im dac szanse i dołączyć sie do nich ... TIME TO CHANGE'S
akurat 90% PA z DPFT jest aktualnie w TTT
Wiatrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2007, 01:22   #340
KoKsikII
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 06 2007

Domyślny ....

Co Wy gadacie?! jak spojrzycie na erig.net to zobaczycie ze Tiuso expi i ma +600,000 expa na dzien. Narazie to wy tylko gadacie na forum i wyzywacie sie na wzajem. TRZEBA ZACZĄĆ DZIAŁAĆ! Według mnie czy wygra TTT CZY DPFT i tak będzie lipa. Osobiście jestem za TTT ponieważ nie mogę zrozumieć jednej rzeczy.. JAk DPFT może zakazać zrobienia POI innym graczom?!?!?!?!? To jest Tylko gra i każdy ma takie samo korzystanie ze wszystkich rzeczy dostępnych w grze.

Czas pokaże..
KoKsikII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania