![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podobał mi się tekst Genkotsa do Karelaziego : Prepare payments
AEHEHAEHEHEHEHAHEHAE !! XD sory, ale musiałem ![]()
|
![]() |
#302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 87
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
Szczerze mowiac to mnie gowno obchodzi czy mnie kltos pojedzie czy co, mialem potrzebe napisac to co mysle wiec napisalem. Reszta lata mi kolo nosa, ale powiem jedno przez 8 zajebistych lat w Tibii nie widzialem takich rozmow na forach jak tutaj. Wiec niewiem albo badzcie z tego dumni albo probujcie nie robic tu takiego syfu ![]() kkthxbye Ostatnio edytowany przez Latim3rid - 12-06-2007 o 21:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() To i ty nie zasyfiaj go Bardziej :'< My wystarczymy nie sadzisz ? Wiec prosimy o nie zasmiecanie naszego tematu kolejnymi bzdurami ze robimy syf na forum szkoda ze ty zaczynasz je zasyfiac postami :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: No name
![]() |
![]() O chuj tu kurwa chodzi ?
13:01 Ancient Sorcererr [103]: pisz do skocza i do kojota ze kase z sidhe i seqa domku chce widziec za 3 dni 13:01 Ancient Sorcererr [103]: jak nie to caly psk team ma przejebane 13:01 Ancient Sorcererr [103]: dowidzenia 13:01 Ancient Sorcererr [103]: przemowcie im do rozumu 13:01 Ancient Sorcererr [103]: ze hakowanie to nie jest dobrysposob na interes 13:02 Ancient Sorcererr [103]: mam na to nawet dowod 13:02 Ancient Sorcererr [103]: ^^
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Nie wiem ale zapowiada się nieźle ]:->
![]() |
#306 |
Zbanowany
|
![]() Nono Czyli Dalej Nagonka na Mefista itd
13:01 Ancient Sorcererr [103]: jak nie to caly psk team ma przejebane Mefisto, Pawel Wielki , i reszta Ich Rl Powod hackneli Sidhe Madia Dowody : Prosto po Hacku Sidhe Madia Skocz sprzedawal SOfty , Pawel mowil niegram w tibie bo okradli mi domek i softy skoczowi (ktore Kupil za 1kk) Pare h po rozmowie z nimi dowiaduje sie ze pewna osoba kupila softy od Skocza za 400k Troche sie to skoczowi by nie oplacalo chyba ze zagarnal 2 pare i 20+ blue robow Z Hacka Jesli A.s. Ma jakis inny dowod to sie onim dowiem i mozliwe ze bedzie mozliwe zapostowanie go. Ostatnio edytowany przez Bolter - 13-06-2007 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk
Imię: No name
![]() |
![]() Cytuj:
#2 Paweł Wielki ci mówił ,że nie gra w Tibie ? Dobre sobie ;> (paweł czy miefisto? ![]() Zresztą ja się w to nie wpiepszam..... róbcie sobie co chcecie ale lepiej by było gdybyście to sobie wyjaśnili wszyscy na Tsie albo Prv chacie. Obyście doszli do porozumienia ![]() PS. Mimo ,że jestem z tego samego miasta co skocz i mefisto nie wiem komu wierzyć, wydaje mi się ,że jakby rzeczywiście hackeli Sidhe Madie to zaraz by piali z zachwytu a tymczasem nikt o niczym nie wie :/ dziwne... Pozdro
Ten wie tamten wie tylko ja nie wiem, może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie....:S Ostatnio edytowany przez Jez17Psk - 13-06-2007 o 18:24. Powód: błąd :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja już ze skoczem rozmawiałem godzinę po haku i wie, że ma przesrane ; /
A co do was to mogę wam tylko powiedzieć, że Ancienty nie będą sami was wybijać : ) chętnie poświęce swoje sdki by ukarać piepszonych złodziei hakujących niewinne i wrażliwe po dawnych hakach dziewczynki. ; ( Będziecie się smażyć w piekle, a do śmierci będziecie sie wozic po rookgardzie ; / Cya
![]() |
#309 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @bolter nie ma to jak dobre dowody
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
|
![]() Hmm : ) wiesz sa jeszcze osoby znajome ktore lubia Sidhe wiec napewno tez beda w stanie pomoc : )
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() a ja juz slyszalem pogloski, ze to nasza robota :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
|
![]() !! mój idol Versus w końcu przemówił znowu na forum !! Odrodził sie jak feniks z popiołów !!
Hail UTEVO GRAN MAS VIS POWER ! ;D @Misiek Przestań piepszyć bzdury jak Skocz i jego ekipa ; )
![]() |
#313 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.s Ancienty wiedza cos o hakach prawda? Pozdro Kiziel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Te update tak oslabi sile sd ze od tej pory Garimo, Morita, Gonx beda praktycznie niesmiertelni a sorc 100 lvl bedzie strzelal po 100-150 w pvp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znalazl sie wielki pvp. Skoncz juz Wojtek tyle sie tu udzielasz a przyjdzie co do czego i uciekniesz znajac zycie. =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jest powiedziane Skocz po tym jak kupil softy za 1kk to niesadze zeby je sprzedal za 400k niemajac 2 pary wiec stulcie pysk mamy dowody i tyle a wasza egzystencja sie tu skonczy. Jak Bys misiek chcial wiedziec bedzie kim ich ubic i z im ich ubic. (ale ty otym niemusisz wiedziec. a i jak bys byl intelignetny sprzedalem domek oczym jzu napisalem wiec pierw sie zastanow co piszesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Zbanowany
|
![]() Nowy Pawel sie wyplacil Stary gra na Mefisto i poczul sie nowym odmienionym i wielkim czlowiekiem a jak ich zabijemy to mozemy skonczyc grac.
Mam ciekawy pomysl Polacy z Kazadum ktorzy niemaja zamiaru sie kluci i chca sie rozerwac mam maly pomysl do wykonania wspolnie napiszcie domnie :* |
![]() |
![]() |