|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() Witam!
Już na początku informuję że przeszukałem forum w celu znalezienia satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, lecz takiej nie znalazłem. Przejrzałem tamaty o dragach. Moje pytanie brzmi: Czy 50 MS moze z zyskiem i z expem ~~30k/h + expic na dragach bez utamo~? Jeśli tak to proszę podac taktyki. (visowac frontem i exura gran?) Prosiłbym również o podanie najlepszego dla mnie respu. Zastanawiam się nad Ankh ale nie wiem który byłby najlepszy. Jeśli mój lvl jest za niski to proszę podać od którego lvl mógłbym tam expić spokojnie. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi bo odkad wbilem 40~ to wszedzie gdzie wyciagam 30k/h+ mam waste ;/ Z góry dziękuję i pozdrawiam P.S Jeśli jest taka możliwość to proszę o zamieszczenie jakiegoś filmiku (może być tibicam) z huntu 50~ MS na dragach. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Spokojnie możesz huncic na 50 lvl bez utamo i bez skakania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() D lair venore, najlepiej skacz dookoła (raz dostałem kombo 400hp i padłem...-na prosto ciągle stałem i exhausted). Na 80% będzie waste, chyba, że masz szczęście
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() A co robic jak wyjdą 2 dragi? wrzucac utamo czy granowac/vitowac sie?
Ostatnio edytowany przez Hitmachine - 13-06-2007 o 17:18. Powód: błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() no ciezko troche bedzie na 50lvlu takie super extra expienie na dragach to sie zaczyna na 70lvlu gdzie juz spokojnie sie expi a drag pada jak szmata jakas ;] no ale mozesz sprobowac
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Salexen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Predators
Świat: Nerana
Poziom: 40+
Skille: Ja sorc
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Moim zdaniem lepiej jest pojsc na tomby za plomieniem, a dragony bic dla rozywki, jak ja.. od czasu do czasu na jednego sie skoczy tak 4fun...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
|
![]() jak chcesz mozesz isc do lair w ank najpierw sa 3 dragi wyciogaj pojedynczo i bij z cosmic i vis a lecz sie gran tylko pojedynczo
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() @ Laped
A jaki tomb za tp polecasz? zeby exp byl 30k+/h i obeszlo sie bez waste? Procz stone tomb ofc tam mam 25k/h. @all Dzieki za pomoc ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest na ten temat poradnik ... Na 50 z pacc Woce + e vis. Bez waste... bez utamo dasz rade... Bij tylko na pojedynczych respy... ( z 10 takich jest w venore D lair) CZęsto zajęte
Najlepszy Fire tomb i chyba stone....
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Świat: Hiberna
|
![]() tomby za tp bez waste <lol2> (chyba ze vampirka poleci)
![]() ps na smoczkach latwo pasc, ja nawet na 75+ padalem na combo ;d Ostatnio edytowany przez Templar - 14-06-2007 o 12:22. |
![]() |
![]() |