|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Głaszcz py-ton-ga! Głaszcz py-ton-ga!
A teraz $ V\/ 3 3 '][' ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Się chociaż pochwalę, że to ja złożyłem wniosek o bana na IP
![]() Przykład pokazuje - jak już powiedział Dwim - że nikt do końca nie pozostanie anonimowy w sieci. Co prawda na razie od strony forum nie ma łatwego sposobu, żeby dobrać się do dzieci ze zmiennym IP (ukłony w stronę TP), ale jest dyskutowany pomysł współpracy z dostawcami internetowymi, zbierania logów po stronie forum i na poważnie dobrania się do skóry tym wszystkim, którzy myślą, że Neostrada pozwoli im łamać prawo, ile tylko chcą.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() A może byście poprostu wysyłali maile z ip gościa i godziną i informacjią o naduzyciu sieciowym do tP, a oni samo się nim zajmą ? Wiem, że pewnie to trochę potrwa ale zawsze będzie to jakieś działanie, bo z samymi banami w dobie owntibii, to nic nie zdiałacie. Niedługo haxorzy nauczą sie używać proxy (wooow) ^^ i będą myśleli, że są bezkarni.
![]() |
#24 | ||
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Najsłabszym ogniwem zabezpieczeń bardzo często okazuje się człowiek. Jak użytkownicy forum nie będą myśleć, to ani antyvirus, ani firewall, ani zaktualizowany Windows ich nie ochronią. |
||
![]() |
![]() |