![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Świat: Selena
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Ja ja obronie :<
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() skot idz robic tajfuny na stacjach benzynowych ok :| ?
|
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() to jakis nowy typ napadow na stacje?
|
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]() TA.... Kradna paliwo porywaja xyriele .. wyelwaja jej paliwo na ryj i pała myslac ze jej krzywe zrobia ... jednak ona budzi sie z jescze wieksza radoscia ze jej twarz jest sucha i spalona jak wegiel AHAHAHAHAH +.+
|
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vuxes
He he he he.. Dobry fake nie jest zly ![]() Co do tego j***any cwaniaczku to sie przyznam, bo takim jestes i TAK POWIEDZIALAM. Reszta jakas wyrwana z kontekstu. Musialam Ci dac ignora w koncu, bo bys mnie zaspamowal na smierc i nawet Hevender nie bylby potrzebny. Jak to ktos skwitowal "olalem tego nooba"... x) @Hevender Dobra, ja nastepna. Jakby co botuje na dragach ![]() Tylko nie uciekaj jak ostatnio... Kiedy Pieczar Rage sie zlozyl, Ty pamietales o utamce + dla Ciebie, - dla Macavellego, ktory zrobil na mnie yellowa.. Yellow skull = fri kill? yey ![]() @lekkopodsuszonywacek Placebo - Meds for YOU ![]() Pozdrawiam, Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox Ostatnio edytowany przez Xyriela - 16-06-2007 o 05:43. Powód: EEEeeeeeE:P |
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]() @ xyriela
Jaki wacek :O Miałas wacka w buzi !!111? |
![]() |
#347 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() @Up;
Owned. Ja wczoraj na polskim miałem dać jakieś porównanie to dałem blada jak xyriela xD Ostatnio edytowany przez Ushka - 16-06-2007 o 10:51. |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Chyba Wacka Quetha
|
![]() |
![]() |
#350 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aż żałuję, że .reca nie kręciłem, wtedy pewnie powiedziałabyś, że nakręciłem to na moim OTS'ie z kumplami. Cytuj:
Zapraszam do lektury. Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jest film jak healek pada?
wszyscy wiedzą jak wyglada xyriela?nie? ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() naszą Xyrcie chyba wznieca fakt że jest wyśmiewana
![]()
#353 |
Guest
|
![]() Co do tego wacka jak queth robi pg ... to chyba dobrze ze ona siedzi pod biurkiem bo kiedy tylko pokarze twarz queth pada XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@up beh .. OWNED LOL XDDDD |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Behi
Tak mnie wzniecaja, ze znow lvl wbilam :/// Afff co Mastah Macarone powie teraz na to? :SS Pewnie: "Dzis dedasz" ![]() @Lenrock Tak, to ja ![]() http://s79.photobucket.com/albums/j156/Xyriela/ WOJNA JEST, wezcie sie ludzie troche za temat ! Np. Kyo free ![]() Pozdrawiam, Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
|
![]() @lekkopodsuszonatwarzyczka
Lol spojrz na deathliste Quetha, on nie ma zadnych dedow podczas PGowania :/
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() ŻŻŻŻaaaallllll ..... --.--
Jeszcze wam sie nieznudzilo wrzucanie na Xyriele i wpierda... w jej wlasne sprawy ... Zaraz bedzie ze lize jej dupe -.- ale sram na to Niechcialem uzywac wulgarnego slownicta na forum ale cuż ... życie Powybieraliscie jakies foty wyrzucone z kontekstu i sie podniecacie -.- Ale taka jest juz polska metalność i co zrobic jak macie jakies kompleksy to niewyzywajcie sie na forum ... A Xyriela a dokladniej Karolina to bardzo ładna dziweczyna niema brzydkich dziewczyn na świecie są tylko ludzie ktorzy niedostrzegaja piekna -.- A teraz takie male sprostowanie !!!! LICK LICK CHLAP CHLAP !!!! takkkkkkk To wlasnie JA !!! Moze da mi za to jakies free items -.- Niema jak polacy KOCHAM ten kraj ![]() @wojna Losy wojny sa w rekach tych co zostali we Fra~ ale cuż cieżko bedzie ![]() Moge tylko zyczyc obydwu stronom powodzenie i czemamy jak sie losy potocza ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Djinn de'Moon Ps: Co sie stalo z moja guildią ;> ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up
Moze da mi za to jakies free items -.- Niema jak polacy KOCHAM ten kraj Ja też go kocham. a że ty oceniasz społeczeństwo polskie patrząc na noobów spod depo to raczej nie jesteś inteligentny Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i przypominam że jest to temat dotyczący wojny |
![]() |
![]() |
#358 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i przypominam że jest to temat dotyczący wojny |
|
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Alerix Sara
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Otwierasz Mozille czy czego tam uzywasz i wpisujesz www.google.pl Nastepnie w szukaj "Co to spam?" I wbijasz pierwszy link, pomoge Ci dam tekst: Ty tego nie rozumiesz. Ale my Ci to wytłumaczymy. Czarno na białym. Może to pojmiesz. Wysłałeś spam. My nie lubimy spamów. Spam jest zły. Spam szkodzi sieci. A my lubimy sieć. Więc nie lubimy spamów. W gruncie rzeczy — wręcz nie cierpimy spamów. Co to jest spam? Spam to ten sam list wiele, wiele razy. Ile to jest wiele, wiele razy? Nie powiemy Ci. Dlaczego? Bo myślimy, że mógłbyś wysłać jeden mniej i powiedzieć, że to już nie jest spam. Ale powiemy ci to: policz takie małe rzeczy na dłoniach lub stopach. Jesteś blisko odpowiedzi na to pytanie... Czym nie jest spam? Spam to nie jest zły list. Spam to nie jest zły list wiele, wiele razy. Spam to nie jest list wysłany w niewłaściwym miejscu. Spam to nie jest list wysłany w niewłaściwym miejscu wiele, wiele razy. Spam to ten sam list wysłany wiele, wiele razy. My nie dbamy o to, co zawiera spam. Dla nas nie jest ważne, czy to jest w dobrym, czy złym miejscu. Byłoby źle, gdybyśmy zwracali na to uwagę. Gdyby nam się nie podobał jakiś artykuł, moglibyśmy powiedzieć, że jest zły, a więc że to spam. Albo że jest w złym miejscu, więc to spam. To by było gorsze niż spam. To by mogła być cenzura. A więc mówimy, że coś jest spamem, jeśli jest to ten sam list wysłany wiele, wiele razy. Jeszcze raz: spam to ten sam list wysłany wiele, wiele razy. Dlaczego spam jest zły? Bo im go więcej, tym więcej miejsca zajmuje na dysku każdego serwera i tym dłużej zajmuje mu dotarcie do wszystkich serwerów news lub skrzynek pocztowych. A powinien zająć tylko malutki kawałeczek miejsca na każdym z tych dysków i tylko krótką chwilkę, żeby tam dotrzeć. A więc spam to straszne marnotrawstwo. Spam to straszne marnotrawstwo miejsca i czasu. Spam jest zły dla sieci. A my lubimy sieć. Spiewam i tancze i jem pomarancze ![]() Zatancz ze mna
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sarus, jak tam Villz?
![]()
![]() |