|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() rozumiem z polepszeniem knighta/pala ale nie mogli zostawic sorcow/drutow w spokoju? wtedy to by bylo zbalansowane,gdy zobaczylem 136z exori vis by 120ms+ odechcialo mi sie grac,a gram druidem wiec nawet mort hura nie mam
do tego Cip~ napisal,ze knight bedzie walil 2,3x slabiej niz sorc/druid z tego co widze to same klamstwa,wedlug mnie zostawcie sorcow/druidow w spokoju bo na new servie bedzie ich max 2 sorcow i 1 druid ALE TU CHODZI O JEDNO KUPUJCIE PACCI BO BEDZiECIE FAJNI,OH ZAPOMNIALEM DODAC ZE WIEKSZOSC GRACZY PACC TO SORCE/DRUIDZI BO KNIGHT I PALL BEZ PACCA DADZA RADE,A WIEC CIPY SZUKUJCIE SIE NA POL ROKU BEZ PODWYZKI,A WRECZ ODWROTNIE
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Niegrający
Świat: Celesta
|
![]() @up Zgadzam się z Tobą w 300%'tach... Nie będą mieli na chlebek :< biedaczysko :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
|
![]() jak to obejrzec,nowego klijenta tibi 8.0 mam ale skad mam wziasc nowa tibiacam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Jedno mnie ciekawi - zawsze tyle osób ma odejść od grania, a jednak z każdym updatem zwiększa się liczba grających. Magia?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() @up magia sorców/druidów?
aaaa przeciez tej magi juz nie ma sa hity z sd jak na 50 lvlu ![]()
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Najśmieszniejsze jest to że ponad połowa, która się wypowiada, że "190ms albo 120 rp to i tamto" nawet nie ma 50lvl i grozi, że odejdzie - no to papa
Po 2 przy każdym updacie jest panika - normalne, np "co to bedzie jak sie speary będa łamać; a po co magom różdżki" etc. Nie ma sie co martwić na zapas, a poza tym ta gra, zresztą jak każda, ma dać chwile rozrywki a nie grania do oporu żeby być najlepszym. W każdym moomencie można przestać grać, przecież Cipsoft nie trzyma i nie zmusza nikogo do grania. =]
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
w newsie było napisane że balansacja jeszcze nie skończona więc wszystko się moze zmienić.. poczekajcie na ubdate a później narzekajcie @J0hny popieram
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Ehh...
Wiecie....cholernie duzo osób narzekało na różdzki chodz są ogromnym udogodnieniem. Nie wiem kto z was ile grał, ale zapewniam was, ze za czasów 7.4 i mniejszej na 45 lvlu sie expiło dalej na rotach z war hammerem z przerwami na jakiegoś lepszego hunta. Uwazam, ze ten update będzie dobry, knight wreszcie zacznie sensownie expić a nie zmulać. Gra nim zaczyna być ciekawa. Szkoda mi tylko magów (sorca i druta) bo jednak jak sie zawsze przyjęło mag ma być w grze najsilniejszy a tutaj to jest lekko parodia..... Cóż....jedno wam doradze po wielu latach przezytych przy tej grze, dajcie sobie z nią spokój, do niczego nie prowadzi ![]() Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 16-06-2007 o 10:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Świat: Candia
|
![]() Z tego co widać 150 ms nigdy nie dorówna nawet 120 pallkowi, palladyn swoimi gwiazdkami będzie zawsze miał większe hity niż sorc z SD czy nawet UE. Na filmie widać jak 150 ms bije z sd jak 50 lvlowy noob... Jeśli to naprawdę zostanie wprowadzone do gry do podsumowując sorca wyjdzie nam tak:
Minusy: - Mało hp (nawet z manashield, bo jednym manafluidem nie dodam sobie 500 many.) - Mało cap - Średnie hity, które kosztują. Plusy: - You see Master Sorcerer? - Wandy - hmmmm... Ale miejmy nadzieję, ze CipSoft nie jest aż tak mało inteligentny i nie wprowadzi tego do gry - poczekamy do update, a potem można wyciągnąć sznur... ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2007
Lokacja: Tarnow
Imię: Larean
Gildia: Methyl Injection
Poziom: 113
Skille: 86 sux
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
- Kto Ci powiedzial ze hity nie zostana zmniejszone/zwiekszone - skad kurwa mozesz wiedziec jak dostepne beda te gwiazdki dla pala ( wogole jesli beda ) , moga byc z takiego monstera ze wieksze waste niz to wszystko warto -nawet jesli ktos bedzie mial te gwiazdki to uzyje ich raz do roku na swieto lasu bo poprostu moze sie bedzie to nie oplacalo ( teraz nawet p/inf boltami sie nie wali bo za drogie ) - zle sorkowi/drutowi z sd i visem/mortem ? napiszcie do cipow zeby wam usuneli bedzie calkiem ciekawie POCZEKAJCIE DO UPDATE I WTEDY NARZEKAJCIE A NIE NA TS BO TO SENSU NIE MA , WSZYSTKO SIE MOZE ZMIENIC
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() jezeli chodzi o TS to CipSoft odniosl polowe sukcesu, ale tu nie chodzi o to zeby tibia stala sie otsem...80knight bije z DL po 300? i nic go to nie kosztuje? (no nie liczac tych kilkuset godzin spedzonych na skillowaniu
![]() tibia 7.4 to bylo cos...sorce ze skull staffem w lapie...demon hunt raz na miesiac...a teraz? 160~ ED chce se expic nademonach bez waste? zal! w tej grze chodzi o taktyke, o odpowiednie ustawienie sie do moba, o zgranie ekipy...a nie tak jak w diablo chodzisz i roz*******asz wszystko co sie rusza i nie masz "waste" |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: Świecie
Imię: Trevaris
Gildia: Last Battle Starts
Świat: Pythera
Poziom: 78
Skille: 88/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 151 Elder z 76 m levelem na test servie miał sd jak około 80 mag z 60 m levelem na normalnej tibi 7.92
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kozigród
Profesja: Royal Paladin
Poziom: big
Skille: 104/75
|
![]() ja sie bede trzymal swojej profesji ,zaczalem palkiem i bede gral nim (1postac) do konca ;] nie bede szedl jak niektorzy czym lepiej po update
![]() |