![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
|
![]() hah a pamietacie taka wersje co mozna bylo miec outfit jak dwarf?:d
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Pogralem troche i doszedlem do wniosku ze raczej zaczne tworzyc paladyna.
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() ja wiem ze byla, ale sam zaczalem grac jakis czas po wprowadzeniu darashii, zoltodziob ze mnie :d
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chlopaki, nie podejmujcie decyzji pochopnie. Bede mial racje bo wiem co pisal Xadam na forum. A takze inny CM zapewniaja, ze jest to dostrajanie postaci, aby ustalic ich atak. Chcecie jakis przyklad? Jak wszedl update z Calassa na test serverze water elemental zabil 116 EK w 2 sekundy. W real tibii jego obrazenia zostaly ograniczone. Wiele takich przykladow jest, poprostu poczekajcie.
Mnie tylko zastanawia... Ten update mialbyc dla najtow, na tibia.com proposals board byl temat z kilkoma tysiacami (?) odpowiedzi, gdzie to najci narzekali ze sa oslabieni. A tu niespodzianka, nawet podrasowali palladyna gdzie to palladyn jest rzeźnicki. Na nebuli, obsidii i wielu innych swiatach top 1 = Palladyn. |
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() @Taer
Jezeli masz racje to chce byc twoja dziwka ![]() @Ptaszek Me too ;] My First server - Harmonia Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 15-06-2007 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#527 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Majorka
Imię: Mahjong
Świat: obsidia
Poziom: 50
Skille: 16/24xD
Poziom mag.: 48
|
![]() hujowy ten update jezeli te hity beda wygladac tak jak na tych screenach
![]() najbardziej spierdolonym pomyslem w tibii bylo wprowadzenie aimbota ![]() a tak btw co do celowania bez aimbota polecam poogladac filmiki z arcanii black widows ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz wg. mnie aimbota wprowadzili bo duzo ludzi uzywalo botow zrobionych nielegalnie. Wiec chcieli wyrownac all i jak zwykle spieprzyli gre
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Guest
|
![]() Ja tam nienarzekam bo jestem palkiem, znaczy sie bylem bo zaliczylem 2 dedy pod rzad przez laga ... Tera gram knightem ale wielu moich kumpli zaczelo grac knightami i to zle bo zabraknie shoterow, szoda mi ls tak dlugo walczyli o wladze na obsidi i teraz niektorzy zrezygnuja z gry bo to ms, smutno troche
![]() Przesadzili z tym update knight i pale powinni walic mocniej ale poco magow pogorszac, knight nie zuzywa nic w walce a taki mag walnie troche wiecej ale straci ta kase za tego sd'eka. Ale mysle ze to tylko propozycje i w update az tak niebedzie :d |
![]() |
#530 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to co panowie - Tibia=OTS?
|
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Tibia < OTS
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Czakulec
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() No ja właśnie zaczęłem grac w Tibie 7.3.
18:24 Perod: Do you want to buy a power bolt for level 55 and above for 6 gold? 18:24 You see a power bolt. It can only be wielded properly by players of level 55 or higher. It weighs 0.90 oz. 17:37 Achon Elaw [206]: zajebalem 17:37 Achon Elaw [206]: 240 w pancrasa z avengera 17:37 Achon Elaw [206]: w potwora zajebalem 400 17:37 Achon Elaw [206]: draga na 3 hity zjadlem 17:38 Achon Elaw [206]: taifun zajebal z ue wemnie za 500 17:39 Achon Elaw [206]: kolo przy mnie zajebal 290 85 ek w draga 18:13 Achon Elaw [206]: ja zajebalem 40 z hmm 18:01 Visqn [180]: 17:32 Galvaria [189]: 234 max nera z vis 18:01 Visqn [180]: 17:37 Galvaria [189]: nera 448 z sd 17:37 Visqn [180]: w ziomka ? 17:37 Galvaria [189]: w potwora Orientuje się ktoś kiedy miejwięcej wchodzi update? |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok
![]() Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony jesli chodzi o to update, pierwsze co zrobie udam sie pokonac potforki w arenie ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Majorka
Imię: Mahjong
Świat: obsidia
Poziom: 50
Skille: 16/24xD
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
![]() bez urazy ;* |
|
![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
![]() My tu powinnismy rozmawiac o wojnie, a nie to co nam sie podoba w update albo nie ;d
|
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli ktos ma itemki ,postac poprzez ktorej zabicie mozna wbic pare lvlkow i moglby sypnac kaska expem bezinteresownie msg na priv plx;d
interesowne oferty ( obsidia cash) tez mile widziane ![]()
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Szikaka ja Ci zapłace 100k za 5 deadów Taera xD
|
![]() |
![]() |
#538 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#539 |
Guest
|
![]() bede mial powod zeby kuc do matury-update zmusi mnie do opuszczenia tej gry. hail pomysly cipow-.-
|
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |