|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Tutaj krótki opis:
http://www.tibicams.info/pokaz-rec-26361.html Tutaj bezpośredni link: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26361 Dla Tibia 8.0 Test Server
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() lol co to za outfit
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() Film z przed zmniejszenia dmg ;] bo widac hity po 400+ , w takim tepie 110 ek zabija wrl szybciej niz 150 ms/ed ;] w sumie na filmie nic ciekawego
![]() |
#4 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() To film już po 15% redukcji...
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() mówcie że jestem nubem
KNIGHT ma DUŻO hp, ma DUŻE DARMOWE hity i to KINGHT jako profesja powinna być trochę słabsza od reszty z racji na ILOŚĆ HP PALLADYN ma DOŚĆ DUŻO hp, EXURA VITA, DUŻO MANY I ZAJEBISTE HITY i może używać SD i trzymać potwory na dystans wg mnie powinni zmniejszyć o kolejne 35% bo knight to czołg, palladyn to darmowe expienie, a sorc to szybki ale czasami ryzykowny exp. Przestańcie płakać, że knight to ma źle, bo ma zajebiście. Jeszcze 2 lata temu sorc bez 100 levela mógł expić co najwyżej z kolegami ..bo jeżeli expił sam był narażony na atak takiego samego levela(; Czy ktoś pamięta, jak 6600 many ładowało się 7godzin? Ledwo magiczni dorwali się do koryta, a tu już, że za słabo mają knighci i palladyni ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Cytuj:
http://www.tibicams.info/pokaz-rec-26331.html - Parszywa dwunastka na spawnie Hydr http://www.tibicams.info/pokaz-rec-26332.html - Parszywa dwunastka - tym razem Behemoty
![]() |
![]() |
#7 |
Kapłan Preclanski
|
![]() ŻE JAK?! Zaraz sie poryczę, dobry żart!
Filmik ładny.
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 17-06-2007 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() gs'y to darmowy exp:/
dobry skill, duzo beltów(bezcen) i dobre łącze
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() lol ... jak on na "szczala" nie mogl zdjac arcana
Jak tak bedzie bil knight to ja nie kupie pacc -.- jak bylo 30 % to bylo dobrze choc magom powinni cos dodac \ SUX!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
Poziom: 115
Poziom mag.: 66
|
![]() @Etoric
Te darmowe hity knighta to zazwyczaj jakis miesiac skillowania i 3kk wydane na rare set. W tym czasie i za taka kase sorc wbije tyle leveli, ze lepiej nie mowic. A co do filmu, teraz knight zacznie sie robic wszedobylski, tak jak sorc. Ale z ta crystal mace to przesada :| Powinni zastapic czyms podobnym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Cytuj:
mag to bardzo delikatna profesja ale nadrabiajaca czarami... teraz knight ma wiecej czarow ofensywnych niz druid LOOOOOOL tepe cipy powinni zrobic cos zeby knightem nie mozna bylo botowac. knight to maszynka do zarabiania kasy i najlatwiej nim botowac, jeszcze na npvp. jakby nie zredukowali tych hitow to bylo by pewnie mozliwe botowanie takim 200 ek na DLach na poi... chore to. jakos patrzac na seromontisa i EO to chyba knighci tak zle nie maja jak spokojnie robia po tyle kk exp dziennie. kazdy by chcial najlepiej dla swojego voca ale teraz magowie beda mieli waste na wszystkim... nie wiem za co ci w cipsofcie maja placone i skad oni wogole takich ludzi biora...
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wg mnie to crapsoft za późno zdecydował się na 'balansowanie' postaci(; no ale cóż ich firma, ich kasa. BTW. Chciałem dodać, że magiem trudno się wybić i jak to mówicie"masowe mordowanie demonów" to tylko u mdw(; bo żeby wbijać 3mln dziennie to też troche trzeba posiedzieć, a zwykły śmiertelnik chodzacy do liceum/pracujący tego nie ma możliwości osiągnąć.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 17-06-2007 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
zreszta mnie to pierdoli bo i tak juz nie gram w tibie ;p moze po upie logne sie na mojego knighta i tyle |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Kiedyś dawno dawno temu za górami za lasami żył sobie Nox Moonblade[...] Pewnego pięknego poranka, zalogował się, by trenować swoje biedne skille na Vedze. Oczywiście nie przewidział, że 10minut afku i 9 knight otoczony 6 polar bearami =śmierć. Wtedy go poznałem..ciągle miał ten 9 level, potem 10 i tak chyba 15 wbił, a potem jak wyrwał. Następnego dnia miał 36 level, nastepnego 45 potem 60. Okazało się, że cały czas robił te usrane skille, ale gdy już je zrobił był istną maszynką do robienia expa. Jedynym problemem jest zrobienie skilli, potem exp wpada praktycznie sam i nie widzie żadnego problemu przy zakupieniu gs'a i ruszeniu dupy na chociażby MINT. Więc wbicie twojego 50 lvl'a nie stanowi większego problemu(; A moge nawet powiedziec, że dla knighta wychodzi to praktycznie za friko. No oczywiscie czas+dobre chęci. Znam knightów przykład Revul Gaga, którzy jak się zawzieli, to na cyclo potrafili wbijać DUŻE sumy expa w dzień. Czyt. 700-800k. Na 100 level trzeba mieć 15.6kk więc on po 70 levelu bańke wbił bardzo szybko. Thristen.. palladyn też z celesty..nie wbija jakichś ogromnych sum expa, nie jest PG a ma ten 150lvl+ bo systematycznie wbijał te 70-100k expa na dzien. Więc skonczcie pierdolić, że nabicie 50 levela 'czołgiem' jest trudne, bo nawet nabicie 100 levela jest banałem, gdy ma się łeb na karku, a nie pod nerkami(; to na tyle. Bajo btw żebyscie nie pierdolili że nie mam kolegów, czy za dużo siedzie przy kompie bo mam takie zdanie-ide pograć w piłencje, elo
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 17-06-2007 o 20:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Wola Filipowska
Imię: Sir Scooty
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 17
Skille: 45/41
Poziom mag.: 2
|
![]() a wiecie może czym to odtwarzać?chce zobaczyć nowe outfity
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
Poziom: 115
Poziom mag.: 66
|
![]() Mlvl sam wpada podczas expa, gdy robi sie PG nie ma sensu sie nim przejmowac.
Twoj kolega knight musial przez te 3 dni robic jakis jeden milion expa dziennie, tyle to nawet sorcem na takim poziomie sie nie da. Zreszta, szkoda slow. Sorcem 50lvl wbijesz w max dwa tygodnie a potem jak masz kase robisz regularnie pare lvli dziennie. A botow w to nie mieszaj, bo byly juz nawet filmy jak 90ms robi prawie 100k/h na dragach w Veno na bocie robiac ogromny zysk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Cytuj:
wlasnie takie podejscie mnie wkurza, max w 2 tygodnie, to ty grasz na sile czy dla funu? i jzu sie nie przechwalaj czego ty nie mozesz. ja gram bo gram. 2 lata gry i mam ten 120+. i gowno mnie obchodzi ze ktos powie ze da sie taki lvl wbic w 2 miechy. uczylem sie grac i gram kiedy mam ochote a nie jebie jak glupi po 12h dziennie expiac, jak jestem dlugo online to gadam z kims robiac runka czy poprostu sie bawiac. TIBIA STRACILA UROK GRY RPG. Wszyscy graja dla statystyk...
OTSy są dla noobów, którzy na rl Tibii sobie rady nie dają... Taka smutna prawda :> Ostatnio edytowany przez dukos - 17-06-2007 o 23:48. Powód: bo po co robic 2 posta ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Początkujący
Imię: Radzik the Knight
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 50+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @
Ludzie kochani, Rycerz dostawał po tyłku przez kilka lat, i nikt nie narzekał, Myślę, że teraz bedzie wporządku, że rycerz np. na 70 lvlu będzie w stanie ubić bez większych problemów DL'a tak jak robi to 70~ sorc, to jest własnie balans, Czemu przez te kilka lat nie robiliście takich awantur, kiedy sork był tak potężny ... a Knight był szarą myszką, Teraz nagle, wielki szum bo rycerz będzie nieco lepszy ... Ojej ... Przecież i tak sorcerer będzie lepszy ! A druid będzie ulepszony w następnym update, ~ Radzik, aka Vercetti The'Knight |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |