Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-06-2007, 17:46   #1
Wudu_Mistrz
Użytkownik Forum

Wudu_Mistrz's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2006

Domyślny [8.0] Hunt na demonie razem z Gamemasterem

Tutaj krótki opis:
http://www.tibicams.info/pokaz-rec-26361.html

Tutaj bezpośredni link:
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26361

Dla Tibia 8.0 Test Server

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-06-2007, 17:56   #2
Alcoholic
Użytkownik forum

Alcoholic's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

lol co to za outfit i widzę niezłe hity knigt będzię walił
Alcoholic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 18:07   #3
milibi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
Domyślny

Film z przed zmniejszenia dmg ;] bo widac hity po 400+ , w takim tepie 110 ek zabija wrl szybciej niz 150 ms/ed ;] w sumie na filmie nic ciekawego
stary 17-06-2007, 18:12   #4
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

To film już po 15% redukcji...
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 18:28   #5
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

mówcie że jestem nubem
KNIGHT ma DUŻO hp, ma DUŻE DARMOWE hity i to KINGHT jako profesja powinna być trochę słabsza od reszty z racji na ILOŚĆ HP
PALLADYN ma DOŚĆ DUŻO hp, EXURA VITA, DUŻO MANY I ZAJEBISTE HITY i może używać SD i trzymać potwory na dystans
wg mnie powinni zmniejszyć o kolejne 35% bo knight to czołg, palladyn to darmowe expienie, a sorc to szybki ale czasami ryzykowny exp. Przestańcie płakać, że knight to ma źle, bo ma zajebiście. Jeszcze 2 lata temu sorc bez 100 levela mógł expić co najwyżej z kolegami ..bo jeżeli expił sam był narażony na atak takiego samego levela(; Czy ktoś pamięta, jak 6600 many ładowało się 7godzin? Ledwo magiczni dorwali się do koryta, a tu już, że za słabo mają knighci i palladyni

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 18:37   #6
Wudu_Mistrz
Użytkownik Forum

Wudu_Mistrz's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Jeszcze 2 lata temu sorc bez 100 levela mógł expić co najwyżej z kolegami
Ech, i tak powinno być. Taka jest specyfikacja gry MMO, że nie zdołasz zdziałać niczego samemu :-). Powinno się wychodzić w kilku znajomych na jakiś porządny hunt tak jak panowie z tych dwóch filmów:

http://www.tibicams.info/pokaz-rec-26331.html - Parszywa dwunastka na spawnie Hydr
http://www.tibicams.info/pokaz-rec-26332.html - Parszywa dwunastka - tym razem Behemoty
stary 17-06-2007, 19:22   #7
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
palladyn to darmowe expienie
ŻE JAK?! Zaraz sie poryczę, dobry żart!

Filmik ładny.

Ostatnio edytowany przez Michoss - 17-06-2007 o 19:23.
Michoss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 19:24   #8
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
ŻE JAK?! Zaraz sie poryczę, dobry żart!

Filmik ładny.
gs'y to darmowy exp:/
dobry skill, duzo beltów(bezcen) i dobre łącze

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
stary 17-06-2007, 19:35   #9
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

lol ... jak on na "szczala" nie mogl zdjac arcana

Jak tak bedzie bil knight to ja nie kupie pacc -.- jak bylo 30 % to bylo dobrze choc magom powinni cos dodac \
SUX!
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 19:37   #10
Itawi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
Poziom: 115
Poziom mag.: 66
Domyślny

@Etoric
Te darmowe hity knighta to zazwyczaj jakis miesiac skillowania i 3kk wydane na rare set. W tym czasie i za taka kase sorc wbije tyle leveli, ze lepiej nie mowic.
A co do filmu, teraz knight zacznie sie robic wszedobylski, tak jak sorc.
Ale z ta crystal mace to przesada :| Powinni zastapic czyms podobnym.
Itawi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 19:45   #11
dukos
Użytkownik Forum

dukos's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
mówcie że jestem nubem
KNIGHT ma DUŻO hp, ma DUŻE DARMOWE hity i to KINGHT jako profesja powinna być trochę słabsza od reszty z racji na ILOŚĆ HP
PALLADYN ma DOŚĆ DUŻO hp, EXURA VITA, DUŻO MANY I ZAJEBISTE HITY i może używać SD i trzymać potwory na dystans
wg mnie powinni zmniejszyć o kolejne 35% bo knight to czołg, palladyn to darmowe expienie, a sorc to szybki ale czasami ryzykowny exp. Przestańcie płakać, że knight to ma źle, bo ma zajebiście. Jeszcze 2 lata temu sorc bez 100 levela mógł expić co najwyżej z kolegami ..bo jeżeli expił sam był narażony na atak takiego samego levela(; Czy ktoś pamięta, jak 6600 many ładowało się 7godzin? Ledwo magiczni dorwali się do koryta, a tu już, że za słabo mają knighci i palladyni
prawda...

mag to bardzo delikatna profesja ale nadrabiajaca czarami...

teraz knight ma wiecej czarow ofensywnych niz druid LOOOOOOL tepe cipy powinni zrobic cos zeby knightem nie mozna bylo botowac. knight to maszynka do zarabiania kasy i najlatwiej nim botowac, jeszcze na npvp. jakby nie zredukowali tych hitow to bylo by pewnie mozliwe botowanie takim 200 ek na DLach na poi... chore to. jakos patrzac na seromontisa i EO to chyba knighci tak zle nie maja jak spokojnie robia po tyle kk exp dziennie. kazdy by chcial najlepiej dla swojego voca ale teraz magowie beda mieli waste na wszystkim... nie wiem za co ci w cipsofcie maja placone i skad oni wogole takich ludzi biora...
stary 17-06-2007, 19:46   #12
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Itawi Pokaż post
@Etoric
Te darmowe hity knighta to zazwyczaj jakis miesiac skillowania i 3kk wydane na rare set. W tym czasie i za taka kase sorc wbije tyle leveli, ze lepiej nie mowic.
A co do filmu, teraz knight zacznie sie robic wszedobylski, tak jak sorc.
Ale z ta crystal mace to przesada :| Powinni zastapic czyms podobnym.
hahah ten twój rare set o ile mniemam to jest mpa g legi blablabla? Na refugii ten twój rare set nie kosztuje więcej niz 1.5kk to po 1. Po 2 sorc wychodząc na maina nie dostaje odrazu 80mlv:S

Wg mnie to crapsoft za późno zdecydował się na 'balansowanie' postaci(; no ale cóż ich firma, ich kasa.

BTW.
Chciałem dodać, że magiem trudno się wybić i jak to mówicie"masowe mordowanie demonów" to tylko u mdw(; bo żeby wbijać 3mln dziennie to też troche trzeba posiedzieć, a zwykły śmiertelnik chodzacy do liceum/pracujący tego nie ma możliwości osiągnąć.

Ostatnio edytowany przez Etoric - 17-06-2007 o 19:56.
stary 17-06-2007, 19:59   #13
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006

Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dukos Pokaż post
prawda...

mag to bardzo delikatna profesja ale nadrabiajaca czarami...

teraz knight ma wiecej czarow ofensywnych niz druid LOOOOOOL tepe cipy powinni zrobic cos zeby knightem nie mozna bylo botowac. knight to maszynka do zarabiania kasy i najlatwiej nim botowac, jeszcze na npvp. jakby nie zredukowali tych hitow to bylo by pewnie mozliwe botowanie takim 200 ek na DLach na poi... chore to. jakos patrzac na seromontisa i EO to chyba knighci tak zle nie maja jak spokojnie robia po tyle kk exp dziennie. kazdy by chcial najlepiej dla swojego voca ale teraz magowie beda mieli waste na wszystkim... nie wiem za co ci w cipsofcie maja placone i skad oni wogole takich ludzi biora...
Weź człowieku się zastanów trochę dobij sobie magiem i rycerzem przynajmniej do 50lvla i porównaj kto jest lepszy, pomimo że gram ed to już nie mogę na to patrzeć jak knight się męczy z tymi hitami wywołującymi śmiech. Dokładnie jest napisane że sorc będzie i tak walił 2-3 razy więcej niż knight/pal więc nie widzę w czym ty widzisz problem.
Wux jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 20:07   #14
Voytex
Guest

Domyślny

Cytuj:
teraz knight ma wiecej czarow ofensywnych niz druid LOOOOOOL(...)
Do kurwy nedzy to nie sa czary tylko UMIEJETNOSCI? rzut bronia czy uderzenie w ziemie do kurwa czar? a ze tibia jest tak zjebana ze to wyglada jak czary i zzera mane i trzeba wypowiadac jakies "chujo mas hur" -.-
zreszta mnie to pierdoli bo i tak juz nie gram w tibie ;p moze po upie logne sie na mojego knighta i tyle
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 20:13   #15
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wux Pokaż post
Weź człowieku się zastanów trochę dobij sobie magiem i rycerzem przynajmniej do 50lvla i porównaj kto jest lepszy, pomimo że gram ed to już nie mogę na to patrzeć jak knight się męczy z tymi hitami wywołującymi śmiech. Dokładnie jest napisane że sorc będzie i tak walił 2-3 razy więcej niż knight/pal więc nie widzę w czym ty widzisz problem.
dam ci b. dobry przykład.
Kiedyś dawno dawno temu za górami za lasami żył sobie Nox Moonblade[...] Pewnego pięknego poranka, zalogował się, by trenować swoje biedne skille na Vedze. Oczywiście nie przewidział, że 10minut afku i 9 knight otoczony 6 polar bearami =śmierć. Wtedy go poznałem..ciągle miał ten 9 level, potem 10 i tak chyba 15 wbił, a potem jak wyrwał. Następnego dnia miał 36 level, nastepnego 45 potem 60. Okazało się, że cały czas robił te usrane skille, ale gdy już je zrobił był istną maszynką do robienia expa.
Jedynym problemem jest zrobienie skilli, potem exp wpada praktycznie sam i nie widzie żadnego problemu przy zakupieniu gs'a i ruszeniu dupy na chociażby MINT. Więc wbicie twojego 50 lvl'a nie stanowi większego problemu(; A moge nawet powiedziec, że dla knighta wychodzi to praktycznie za friko. No oczywiscie czas+dobre chęci. Znam knightów przykład Revul Gaga, którzy jak się zawzieli, to na cyclo potrafili wbijać DUŻE sumy expa w dzień. Czyt. 700-800k. Na 100 level trzeba mieć 15.6kk więc on po 70 levelu bańke wbił bardzo szybko. Thristen.. palladyn też z celesty..nie wbija jakichś ogromnych sum expa, nie jest PG a ma ten 150lvl+ bo systematycznie wbijał te 70-100k expa na dzien. Więc skonczcie pierdolić, że nabicie 50 levela 'czołgiem' jest trudne, bo nawet nabicie 100 levela jest banałem, gdy ma się łeb na karku, a nie pod nerkami(; to na tyle. Bajo

btw żebyscie nie pierdolili że nie mam kolegów, czy za dużo siedzie przy kompie bo mam takie zdanie-ide pograć w piłencje, elo

Ostatnio edytowany przez Etoric - 17-06-2007 o 20:16.
stary 17-06-2007, 20:24   #16
Scooty
Użytkownik forum

Scooty's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Wola Filipowska

Imię: Sir Scooty
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 17
Skille: 45/41
Poziom mag.: 2
Domyślny

a wiecie może czym to odtwarzać?chce zobaczyć nowe outfity
Scooty jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 20:32   #17
Itawi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
Poziom: 115
Poziom mag.: 66
Domyślny

Mlvl sam wpada podczas expa, gdy robi sie PG nie ma sensu sie nim przejmowac.
Twoj kolega knight musial przez te 3 dni robic jakis jeden milion expa dziennie, tyle to nawet sorcem na takim poziomie sie nie da. Zreszta, szkoda slow. Sorcem 50lvl wbijesz w max dwa tygodnie a potem jak masz kase robisz regularnie pare lvli dziennie. A botow w to nie mieszaj, bo byly juz nawet filmy jak 90ms robi prawie 100k/h na dragach w Veno na bocie robiac ogromny zysk.
Itawi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 23:43   #18
dukos
Użytkownik Forum

dukos's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voytex Pokaż post
Do kurwy nedzy to nie sa czary tylko UMIEJETNOSCI? rzut bronia czy uderzenie w ziemie do kurwa czar? a ze tibia jest tak zjebana ze to wyglada jak czary i zzera mane i trzeba wypowiadac jakies "chujo mas hur" -.-
zreszta mnie to pierdoli bo i tak juz nie gram w tibie ;p moze po upie logne sie na mojego knighta i tyle
w takim razie druid ma za malo "umiejetnosci" ofensywnych. gowno mnie obchodzi czym on atakuje, co to robi i jak to kto se nazywa. rzut czy nie rzut... je mane a sila zalezy od skilli/w przypadku magow od mlvl czyli CZAR. od czegos takiego rosnie mlvl a co za tym idzie zwieksza sie sila leczenia poprzez uh...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Itawi Pokaż post
(...)Sorcem 50lvl wbijesz w max dwa tygodnie(...)
wlasnie takie podejscie mnie wkurza, max w 2 tygodnie, to ty grasz na sile czy dla funu? i jzu sie nie przechwalaj czego ty nie mozesz. ja gram bo gram. 2 lata gry i mam ten 120+. i gowno mnie obchodzi ze ktos powie ze da sie taki lvl wbic w 2 miechy. uczylem sie grac i gram kiedy mam ochote a nie jebie jak glupi po 12h dziennie expiac, jak jestem dlugo online to gadam z kims robiac runka czy poprostu sie bawiac. TIBIA STRACILA UROK GRY RPG. Wszyscy graja dla statystyk...

Ostatnio edytowany przez dukos - 17-06-2007 o 23:48. Powód: bo po co robic 2 posta ;]
dukos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 23:47   #19
Radzik15
Użytkownik Forum

Radzik15's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Kołobrzeg

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 50+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
Radzik15 ma numer GG 7954034
Domyślny

@

Ludzie kochani, Rycerz dostawał po tyłku przez kilka lat, i nikt nie narzekał, Myślę, że teraz bedzie wporządku, że rycerz np. na 70 lvlu będzie w stanie ubić bez większych problemów DL'a tak jak robi to 70~ sorc, to jest własnie balans,

Czemu przez te kilka lat nie robiliście takich awantur, kiedy sork był tak potężny ... a Knight był szarą myszką, Teraz nagle, wielki szum bo rycerz będzie nieco lepszy ... Ojej ...

Przecież i tak sorcerer będzie lepszy ! A druid będzie ulepszony w następnym update,

~ Radzik, aka Vercetti The'Knight
Radzik15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 00:07   #20
Voytex
Guest

Domyślny

Cytuj:
w takim razie druid ma za malo "umiejetnosci" ofensywnych. gowno mnie obchodzi czym on atakuje, co to robi i jak to kto se nazywa. rzut czy nie rzut... je mane a sila zalezy od skilli/w przypadku magow od mlvl czyli CZAR. od czegos takiego rosnie mlvl a co za tym idzie zwieksza sie sila leczenia poprzez uh...
No w sumie racja, poprostu Tibia jest taka zjebana ;P w takim lineage to czar to czar, postac widac jak czaruje kule ognia i ja posyla we wroga, natomiast rycerz bierze zamach i pierdyknie we wroga ze iskry leca ;p
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania