| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  16-06-2007, 18:50 | #21 | 
| Tibia.pl Support |   Przepraszam ,że tak długo nic nie robiłem ale miałem masę innych zajęć. W między czasie udało mi sie zrobić to:      Teraz postaram się go kontynuować ale update za pasem więc będzie ciężko. Pozdro i proszę o komety./ 
				__________________ Thor był uznawany za bliższego ludziom niż Odyn - jest równie gwałtowny, ale mniej tajemniczy. Podróżował rydwanem zaprzężonym w kozły.  Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). Ostatnio edytowany przez Thor of heaven - 16-06-2007 o 23:37. | 
|   |   | 
|  | 
|  16-06-2007, 18:57 | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 06 2006 Posty: 682   |   Dobry Polski fake. Szkoda tylko, że tak rzadko i taki rzadki (krótki ofc)... Aaaa! Białe outfity!111 
				__________________  | 
|   |   | 
|  16-06-2007, 21:00 | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 04 2007 Lokacja: Z Domu Wiek: 33 Posty: 266 Stan: Aktywny Gracz Imię: Turrock Gildia: WolfPackWind Świat: Trieste\2moons Poziom: 50+ Skille: 00 Poziom mag.: 00     |   Ehhh 1 cześć była fajna 2 tez aż do momentu wkroczenia barbarzyńców myślałem ze się popłacze ze śmiechu! Ten dwór taki dziwny trochę oO Ehhh myślałem że to fake historyczny ale sie myliłem 6/10 za barbarianów 
				__________________  Ukryty tekst: 
 Coming soon ... Realy soon ... Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  16-06-2007, 23:40 | #24 | 
| Tibia.pl Support |   Tak, jednak pomieszałem 'trochę' historie hahahaha   Zmieniłem i mam nadzieje, że podobne pomyłki się nie przydarzą. Jak będzie wolna chwila to zrobię kolejną część ale już coś ponad 10 zdjęć. 
				__________________ Thor był uznawany za bliższego ludziom niż Odyn - jest równie gwałtowny, ale mniej tajemniczy. Podróżował rydwanem zaprzężonym w kozły.  Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 00:35 | #25 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 06 2006 Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego Wpisy bloga: 1 Posty: 278 Stan: Na Emeryturze Imię: Jestem Hardkorem Profesja: Elite Knight Gildia: Urwiesz mi od internetu... Świat: Piorunochron Skille: 3piętro |   Bardzo fajny fake   pare literowek ale jest ok ! 9+/10 
				__________________ http://streetcrime.pl/?affuid=27204 ZAGRAJ - FAJNA GIERKA I JA COŚ ZAROBIE DZIĘKI TOBIE   | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 00:54 | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 05 2006 Lokacja: Łomża Posty: 34 Stan: Początkujący Imię: Zapomnialo sie tak Profesja: Knight Gildia: Pierdy Smierdy Świat: Morgana Poziom mag.: 5 |   Bardzo fajny fake, ciekawie i smiesznie zrobiony. Moja ocena 9/10. 
				__________________  Poland Rulez   | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 11:58 | #28 | 
| Guest Posty: n/a |   Wszystko super, tylko na tym obrazku co są w środku domu, wszędzie jest jasno, okna są otwarte, ale wnętrze widziane przez nie jest ciemne. A co do drugiego odcinka to pod kapitanem i innymi którzy przyszli jest bardzo obrzydliwy chodnik. Ostatnio edytowany przez -Royal- - 17-06-2007 o 12:00. | 
|   | 
|  18-06-2007, 01:04 | #29 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2007 Lokacja: Dream. Wiek: 32 Posty: 16 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Druid   |   Oooo wow ! Dla mnie bomba ! Ładna grafika... Czekam na dalsze części ... | 
|   |   | 
|  18-06-2007, 17:24 | #30 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 09 2005 Lokacja: Gdańsk Posty: 49 Profesja: Elite Knight Poziom: *** Skille: ***/*** Poziom mag.: * |  cmt * 2 błędy ort. * podłoga pod kolesiem trzymającym flagę * kiedy zwiadowca mówi że chłopi zjawją się o świcie jest jeszcze ciemno, a kiedy "świta" (bo chłopi i zwiadowca już są pod domem) to nadal jest ciemno jak w d***e. bez oceny, gl w nxt fake. 
				__________________  If it's bleed we can kill it.  Czemu ludzie obrażają Chello userów i przypisują ich do Neo~? Cytuj: 
 Cytuj: 
 | ||
|   |   | 
|  19-06-2007, 00:40 | #31 | 
| Tibia.pl Support |   Przeczytaj uważnie. Będą o świcie ale przeciwnicy... 
				__________________ Thor był uznawany za bliższego ludziom niż Odyn - jest równie gwałtowny, ale mniej tajemniczy. Podróżował rydwanem zaprzężonym w kozły.  Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). | 
|   |   | 
|  19-06-2007, 14:12 | #32 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 09 2005 Lokacja: Gdańsk Posty: 49 Profesja: Elite Knight Poziom: *** Skille: ***/*** Poziom mag.: * |   Sry mój błąd ale troche to dla mie nieczytelne bo przyzywczajony jestem do txt z tibii (odpowiednio umieszczone jeden pod drugim są łatwiejsze do przeczytania ale mniej estetyczne w fake'ach...). P.S. Reszta błędów istnieje. 
				__________________  If it's bleed we can kill it.  Czemu ludzie obrażają Chello userów i przypisują ich do Neo~? Cytuj: 
 Cytuj: 
 | ||
|   |   |