Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-06-2007, 08:33   #21
Korektor
Zbanowany

Korektor's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Liberty City :P
Wpisy bloga: 5

Domyślny

Może i przygotowaliście się od strony technicznej, ale od praktycznej to już w ogóle... Prezenterzy są najsłabszym ogniwem. Nie dość, że nie mają radiowego głosu (czyt. przyjemnego) to w dodatku nie potrafią wymawiać niektórych słów po angielsku i czasem gadają głupoty. Ja rozumiem, że z czasem to powinno przyjść, ale niech się chociaż przygotują przed audycją.
Korektor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-06-2007, 09:05   #22
Andrealfus
Zbanowany

Andrealfus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Andrealfus ma numer GG 8673236
Domyślny

dziwne jest to radio... ni jak sie tego slucha, mam nadzieje ze bedzie lepiej, i nie bedziedzie tej durnej reklamy bota podczas pozdrowien jak juz wczesniej zauwazono
Andrealfus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 10:19   #23
Kriss'q
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
To, że są obecnie reklamowane jako "pozdrowienia".
Pomyłka prezentera, który po raz pierwszy prowadził audycje w naszym radiu.. Ponownie taka sytuacja się z pewnością nie powtórzy.

Cytuj:
Może i przygotowaliście się od strony technicznej, ale od praktycznej to już w ogóle... Prezenterzy są najsłabszym ogniwem. Nie dość, że nie mają radiowego głosu (czyt. przyjemnego) to w dodatku nie potrafią wymawiać niektórych słów po angielsku i czasem gadają głupoty. Ja rozumiem, że z czasem to powinno przyjść, ale niech się chociaż przygotują przed audycją.
Hm, dotychczasowe opinie na temat naszych prezenterów były wręcz odwrotne. Są to osoby które siedzą w tym bardzo długo i z pewnością wiedzą co robią- a co ważniejsze umieją ; )
Ale tak czy inaczej przed wielkim otwarciem nasz skład zostanie uszczuplony i zostaną tylko najlepsi.

Cytuj:
dziwne jest to radio... ni jak sie tego slucha, mam nadzieje ze bedzie lepiej
Tzn.?

Ostatnio edytowany przez Kriss'q - 18-06-2007 o 10:24.
Kriss'q jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 14:05   #24
Palek Demon
Użytkownik Forum

Palek Demon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Ale te radio jest biedne, nie dosc, ze prowadzacy nie potrafi czytac, a wkoncu to Tibijskie radio wiec podstawy J.Ang. na poziomie podstawyowym mozna znac. Ponad to wyslalem pozdrowienia " ..... . .. .. pozdro dla prowadzacego jest spoko noobem prowadzacy to noob spoko ..... " a on to przeczytal ze jest noobem etc....xD

Przed chwila wysłałem " pozdro dla prezentera spoko nOOBEK z niego a jak wiadomo nOOBEk to dobre okreslenie pozdro prezenter to NOOB narka ;] "

Nooo...ludzie smiech na sali, rozumiem ze Ci prezenterzy nie mają pojęcia o Tibii, szanuje ich za to co robią, bo nie jest to latwa rzecz tak nadawac, ale troche teori by im sie przydalo. Niezle sie usmialem gdy on to przeczytal.... ; x

Ostatnio edytowany przez Palek Demon - 18-06-2007 o 14:45.
Palek Demon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 21:18   #25
Kriss'q
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palek Demon Pokaż post
Ale te radio jest biedne, nie dosc, ze prowadzacy nie potrafi czytac, a wkoncu to Tibijskie radio wiec podstawy J.Ang. na poziomie podstawyowym mozna znac. Ponad to wyslalem pozdrowienia " ..... . .. .. pozdro dla prowadzacego jest spoko noobem prowadzacy to noob spoko ..... " a on to przeczytal ze jest noobem etc....xD

Przed chwila wysłałem " pozdro dla prezentera spoko nOOBEK z niego a jak wiadomo nOOBEk to dobre okreslenie pozdro prezenter to NOOB narka ;] "

Nooo...ludzie smiech na sali, rozumiem ze Ci prezenterzy nie mają pojęcia o Tibii, szanuje ich za to co robią, bo nie jest to latwa rzecz tak nadawac, ale troche teori by im sie przydalo. Niezle sie usmialem gdy on to przeczytal.... ; x
Litości... skąd osoby nie mające wcześniej styczności z tą grą mają znać takie określenia? Ja rozumiem, że taki wiek, że jest to dla Ciebie śmieszne, no ale ludzie! trochę powagi! Wszystko przyjdzie z czasem!
Po raz enty piszę... angielski (chociaż uważam że u większości jest na dobrym poziomie), obycie z grą, zasady- tego wszystkiego prezenterzy się nauczą! Nie jest to problem...
Tak przynajmniej mam pewność, że audycje będą w pełni profesjonalne i ciekawe.
Kriss'q jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 22:03   #26
Iron
Użytkownik Forum

Iron's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 2

Iron ma numer GG 1080629
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kriss'q Pokaż post
Litości... skąd osoby nie mające wcześniej styczności z tą grą mają znać takie określenia? Ja rozumiem, że taki wiek, że jest to dla Ciebie śmieszne, no ale ludzie! trochę powagi! Wszystko przyjdzie z czasem!
Po raz enty piszę... angielski (chociaż uważam że u większości jest na dobrym poziomie), obycie z grą, zasady- tego wszystkiego prezenterzy się nauczą! Nie jest to problem...
Dlatego, powinniście poczekać z tym projektem, bo nie sztuką jest stworzyć radio z nieobytymi w temacie prezenterami, lecz to aby prezenterzy mieli czas "wejść w temat" i dopiero wtedy rozpocząć swą działalność.
A tak btw wątpię czy aby tibia.pl chce współpracować z radiem, które podpisuje się pod hackiem strony tibia-moobs.prv.pl

Ostatnio edytowany przez Iron - 18-06-2007 o 22:12.
Iron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 22:14   #27
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Cytuj:
Litości... skąd osoby nie mające wcześniej styczności z tą grą mają znać takie określenia? Ja rozumiem, że taki wiek, że jest to dla Ciebie śmieszne, no ale ludzie!
To może mój wiek nie będzie dla Ciebie śmieszny.
A forumowicze mają rację.
Startujecie z radiem de facto branżowym, a okazuje się, że o tej "branży" macie pojęcie takie same, jak premier o związku marihuany i konopii (czyt.: nikłe).
Nie zatrudnia się ogrodnika do prowadzenia księgowości, licząc na to, że z czasem się douczy, prawda?
Wyobrażasz sobie tvn24 startujące z ekipą, która wcześniej zbierała stonkę na polach? TVN Meteo z grabarzami? Polsat sport z ex-malarzami?
Przyjmijcie krytykę, wyciągnijcie z niej wnioski, douczcie spikerów (znajdziecie słowniki tibiowe w sieci) i przestańcie się obruszać na forumowiczów. Bo mają rację.

A teraz marchewka: plusik za niepuszczanie na antenie ofert sprzedaży postaci.

Ostatnio edytowany przez Polinik - 18-06-2007 o 22:25.
Polinik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 22:31   #28
Palek Demon
Użytkownik Forum

Palek Demon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005

Domyślny

To co napisaałem było dla zabawy, jak i sprawdzenia podstawowej wiedzy nadających do radia, rozumiem nie jest to łatwe, czytanie tych pozdrowień na szybko itd...Ale przydała by sie PODSTAWOWA wiedza na temat Tibii, wkonco to jest radio "tibijskie", jak juz Ryba wczesniej napisał tekst typu ala "lubie ten loot i kombo na rot" akurat to słyszałem, prezenterzy takimi tekstami tylko sie osmieszają...Nie mówie, ze są źli owy "SpaJk" ma całkiem fajny głos przyjemny i miło się go słucha, dlatego z litości nie słałem osmieszających pozdrowien, ale powiem jeszcze raz - PODSTAWY, to wystarczy.

@edit
O Tak!111.
Jak będzie następny " dj" to owszem, zrobie sobie troche zartu, Spajka mi szkoda bo fajnie nadaje ^^

Ostatnio edytowany przez Palek Demon - 18-06-2007 o 22:38.
Palek Demon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 23:36   #29
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polinik Pokaż post
A teraz marchewka: plusik za niepuszczanie na antenie ofert sprzedaży postaci.
A co powiesz, na zapowiedź specjalnego działu na stronie (ich stronie), gdzie będą ogłoszenia o Tibii? domyślnie nie obędzie się tam bez hacków, botów, kont.

Jeśli drogi Pan Administrator chce zacząć jakiekolwiek negocjacje, to odpowiem, że znaleźć się wyłącznie oferty sprzedaży przedmiotów za wirtualną kasę w Tibii, bo tylko takie aukcje są legalne w świetle Tibia Rules, o których wcześniej wspomniałem.

Okazuje się, że chyba źle usłyszałem.. no ale info przyda sie na przyszłość, gdyby wpadło Wam coś takiego do głowy..

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 19-06-2007 o 00:18.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 01:24   #30
litt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Slowa 'noob' uzywa sie w wiekszosci gier online, a samo slowo jest bardzo rozpowszechnione w necie, ircach itd.
Mloda osoba, ktora nadaje audycje internetowe na pewno powinna znac to slowo o ile jej wczesniejszy pobyt w internecie nie dotyczyl tylko wizyty na np. www.onet.pl.
Ogolem, klapa, a muzyka leci chvjowa, tak jak gust naszych Tibijczykow. Checi sa, ale wiadomo, ze to praktycznie nic nie znaczy.
stary 20-06-2007, 02:10   #31
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica

Domyślny

omg przed chwila prowadzacy wyzwal wszystkim sluchaczy... napisalem mu ze prowadzacy jest noobem jakich malo itd... on to przeczytal i przy okazji zadal pytanie odnosnie definicji tegoz okreslenia... ktos napisal mu ze noob to taki zajebisty ziomek, na co prowadzacy odrzekl: "no, to wy tez jestescie super noobami!"
Żyłka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 03:15   #32
Stun
Użytkownik Forum

Stun's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

@up

Owned.

Ci prezenterzy tylko się osmieszają, jak juz ktos wspomnial, słowo "noob" jest powszechnie znane, prowadzący audycje pyta jeszcze co ono oznacza, kończąc "no, to wy tez jestescie super noobami!". Klapa jak nic.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thor of heaven
Co do antyvirów --> NOD32 czy avast powinny wykryć virusy.
Thor of heaven-
Moderator
Stun jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania