![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() = ) = ) = ) = ) = ) = ) = ) = ) = ) = )
|
![]() |
|
![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ sklepa
stfu. @ maiev, nedomanus zignorujcie go, odpowiadajac na jego posty dobrze na tym nie wychodzicie. @ LS ludzie z nebuli, mowcie co chcecie, ale bez was LS tez walczyc umialo. tak wiem, wyplacilem sie rok temu, jestem pizda, ciota, chuj, szmata, zdradzilem polakow, ale nie mowcie ze bez was by zadnego battle nie wygrali. LS wyprzedza w NG w pvp o lata swietlne, tyle ze pvp to nie wszystko jesli chodzi o przejmowanie wladzy. tak wiec to, ze wewnetrze klótnie byly zawsze to tez prawda. a to wszystko dlatego, ze LS nie jest jak NG, gildia ktora ma z grubsza staly sklad od dawien dawna, ale sklad sie zmienia i nagle wszyscy nie moga zaczac sie kochac. i tak jak napisal emil, bardzo rzadko zdaza sie, ze gildia rzadzaca od poczatku nagle odpada. dlaczego ? wlasnie dlatego - glowny sklad jest raczej staly, ludzie sa juz po etapie wewnetrznych kłótni, wiedza ze zeby wygrac musza sie trzymac razem. flame me, blame me, kill me. //kotku
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 19-06-2007 o 10:11. |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Maiev~
Sorry Coz, jeszcze mamy cos takiego jak Update. Wiec zobaczymy, moze LS znowu sie odrodzi ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Guest
|
![]() Wogole Sklepa daj juz spokoj z tymi tekstami, bo na nikim nie robia one wrazenia poza samym toba. Maiev jesli sie nie myle to chyba nawet na forum plakales ze ktos cie tam zabil, ale nie bede sie klocil o to bo to juz malo wazne, i mysle ze powinienes juz dac se na luz z ta klotnia z Pephym.
Wiecie co mnie bardzo zastanawia? Sklad Ls nie zostal az tak zmieniony, nie liczac pozniejszego dolaczenia Nebulan i Berylian oraz Dolaczenia ludzi wywalonych z Ng. Wlasnie o tym chcialem napisac, popatrzcie ludzie z Berylii i Nebuli to chyba 90% Polacy, zgadza sie? A ludzie kiknieci z Ng to glownie Turcy i Serbowie. No i oczywiscie jak zawsze klotnie wybuchnely pomiedzy Polakami, no i o ile sie nie myle jakies problemy byly z Hayaletem ( z nim to zawsze cos jest nie tak ![]() Nam Polakom chyba trudno zrozumiec co znaczy posluszenstwo i konsekwencja. Bo kazdy z nas zaraz by chcial byc tym najwazniejszym, ci najwazniejsi maja natomiast inne zdanie i tak powstaje chaos. Kazdy zaczyna dzialac na wlasna reke, jedni sie wyplacaja (sa tacy to robia to nawet bez informowania reszty gildii) inni zaczynaja random peking, i to wszystko doprawione szczypta wyzwisk na ventrilo. To wlasnie jest przepis jak skutecznie rozpierdolic wygrywajaca gildie, poprzez wlasna glupote. Co najsmieszniejsze Ng teraz chyba dusi sie ze smiechu, bo byli naprawde malo aktywni, plus do tego od czasu do czasu ktos od nich padal az tu taka niespodzianka wrog zaczyna wyniszczac sie sam.. Blacov, |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blacov,Suv pdpisuje sie pdo waszymi slowami ;d
Suv a ty nie zaczynaj juz znowu swojego tematu (odnosnie wojny) ,bo juz widze strony buzgow na ciebie ;d;P
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Mądre Słowa Suva i Blacova nawet podobna końcówka nicku xD
|
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ lukasz
dzisiaj musze do netii zadzwonic, bo ofc wczoraj mieli zadzwonic z telefonem powitalnym i nie zadzwonili @ boixos wisi mi to ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() A mi żal Runda
![]()
![]() |
#630 |
Guest
|
![]() Co do Neti, to zakladaj jak najszybciej i powiesz mi jak sie sprawuje ten net, bo mi sie umowa z (tfu!) neostrada konczy w listopadzie tego roku i zamierzam zmienic tez na netie.
Sorry za offtop.. |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Apropo netii to nie sadze zeby bylo lepiej. Oni korzystaja z tych samych lacz co TPsa i ich oprogramowania wiec dlaczego mialoby byc lepiej?
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie donas tez zmienil z neo na netie, jest z bydgoszczy jak ja i twierdzi ze bardzo ladnie mu chodzi od kiedy ma netie. wiec mam nadzieje
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2007
|
![]() Elo
Ja mam neo i dobrze mi smiga wlasnie jest cos takiego ze jednym sie cos jebie drugim dobrze dziala mi np. sie nie rozlacza nie mam lagow ani nic i chwale sobie neo natomiast znam ludzi ktorym czesto sie rozlacza wiec nie wiem ale jezeli netia Ci bedzie lepiej chodzic to zmieniaj;] ale obys sie nie zawiodl ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
U sąsiada netii nie ma do teraz (od połowy marca~ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#635 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ karate
nie strasz mnie ![]()
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() @Suv
Ale to naprawde nie był żart ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Majorka
Imię: Mahjong
Profesja: Master Sorcerer
Świat: obsidia
Poziom: 50
Skille: 16/24xD
Poziom mag.: 48
|
![]() a ja mam wspaniałego neta osiedlóweczke
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Swiatlowody rox
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ ryba
msg me in game.
![]() |