|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Hiho...
Ostatnio przeglądając członków jednej z gildii na Refugii natrafiłem na deda od dziwnego potwora. Nie ma go ani na tibia.pl, ani w bazie Creatures na tibia.com Byłbym wdzięczny gdyby ktos mi cos o nim powiedział: May 30 2007, 21:32:30 CEST Died at Level 97 by a massive water elemental Chodzi mi tu głownie o występowanie, siłe itp. Z góry dzięki... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() rzeczywiscie, na strnie glownej go nie ma, ale jest to poprostu silniejsza wersja water elementala wystepujaca pod woda. wali hity po 300+ z "water explosion" i zatruwa na duzy obszar.
a nastepnym razem, radze ci kozystac z tibia.erig.net jak czegos nie wiesz, najlepsza wikipedia tibijska ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() 21:50 You lose 406 hitpoints due to an attack by a massive water elemental.
21:50 You lose 418 hitpoints due to an attack by a massive water elemental. tu takie male combo wiec moze walnac wiecej czasem ![]() wystepuje pod wodą (Calassa, tam gdzie quary) i chyba raczej nie zatruwa o ile pamietam? no ale ciezka jest bestia i tyle ;p |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Jest to podwodna wersja Water Elementala. Należy go zabijać jak najszybciej. Sieje on postrach wśród szeregów ekipy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
puszcza cos w rodzaju fire ball, tyle ze z trucizny i zatruwa po 20~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=SFoDl...elated&search=
To nie potwor, to maszyna do zabijania. ![]() Klawy filmik.
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Jeśli pod wodą chce się użyć na coś sd, to to jest to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Hah mwe nie wyglada tak jak na tym filmie...zreszta to jest z OTsa.... =| wiec niewiem na h** to wstawiles? topic: ogolem mocna bestia, silna, sprytna =] trza na nia uwazac bo mozesz dostac takie combo ze hohoo ^.-"
![]() |