![]() |
#2561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Smajti Czan
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Jedna osoba zamiescila ss ze ja hackneli i noobki widzadz ze dostal itemki i troche gp teraz robia to samo zal...
Niezbena klawiatura xD ![]() Ostatnio edytowany przez Halaph - 20-06-2007 o 13:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2562 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. gz kumpli, hackować 16lvl ;p A, jeszcze coś: Noob to osoba która myśli że jest pro playerem a tak naprawdę gówno umie - Czyli wychodzi na to że noobem jesteś ty a nie pan upup ![]() @Down E no , też chciałem go dać !!1 xDD Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 20-06-2007 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE Po 1. nawet jak Cię shakowali to jesteś noobem, bo masz takich kumpli co Cię hakują i jeszcze passy im dajesz Po 2. na rodzinę się nie jedzie Po 3. Jesteś pr0, że zabijasz beho na 16 lvlu... hauahuahuahua Po 4. Dostąpiłeś zaszczytu - lądujesz u mnie w podpisie ![]()
![]() |
![]() |
#2564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Imię: Adik the master sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 51
Poziom mag.: 47
|
![]() Mnie też hakli i nikogo sie nie prosiłem o itemki sam sobie zdobyłem wszystko
AHA twoi kumple pierwsza klasa ![]()
![]() |
#2565 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dash autograw ?! @Down Co się będę z takim cepem kłócił ... Każdy Ci powiedział że jesteś noobem a ty dalej swoje, a jak nie wiesz co to ironia to nie mój problem ;p Bez poważania , Vhaloir. PS. Idź spać ... xd Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 20-06-2007 o 14:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dorotja@
Suko przymknij jape. Jak Cie tak mama nazywa, to nie znaczy ze Smajti'ego masz tak wyzywac -.- Nikt Ci itemow nie da, bo to co Ci zostawil to pewnie to same co miales zalozone... ... a w ogole noobom sie nie daje. Ty niedorobiona suko... A zeby nie bylo offtopa to... ... Moj Nowy Domek (beznadziejne itemki bo hack nie dawno...) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2567 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A tak w ogóle, ja od 13 lvla biegam w: aol, mms, dsm, k legs, bs, gs, rh, boh i też mam się tym kurva mać chwalić?! Edit: Twoje eq było najzajebiściejsze jakie w życiu widziałem... aż trzeba się ssem chwalić...
Ostatnio edytowany przez domin3x - 20-06-2007 o 14:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też wszystko sam zdobyłem od początku do końca (drugim charem ale to szczegół). Nie wyzywaj mnie, ja Cię nie wyzywam.
![]() |
![]() |
#2569 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wyzywaj mi kumpli a tym bardziej od rodzicow. Nawet Ich nie znasz a wyzywasz... Jebnij Ty sie... ... O Twojej mamie da sie cos powiedziec... ... dziecko jej nie wyszlo... ;/
![]() |
![]() |
#2570 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Xevez, Varilian szkoda klawiatury na tą kobiete lekkich obyczajów , bądzcie mądrzejsi od niej i nie komentujcie. A jesli o mnie chodzi to Ci panowie wyżej mają racje, zaczełaś sie klócić o to ze nie jestes noobem ale takim zachowaniem udowodnilas to tylko- czyli po prostu jeste NooBem.
P.S polecam posluchaj sobie piosenki na youtube "Life a Noobie" ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez BagSsiu - 20-06-2007 o 15:23. Powód: Błedy ortograficzne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Observator - 20-06-2007 o 18:54. |
![]() |
![]() |
#2572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Inna Postac =]
Gildia: Niema... Moze Bedzie
Skille: ??/??
Poziom mag.: 7
|
![]() co chwile tu sa klutnie....
zostawcie tego "dortoja"... ejst noobem i tyle, itemy pwenie schodwal do dp, zalozyl jakies smieci i zebra bo neichce mu sie huncic... przez wlasnie tkaich pacera sie zasmieca.... @Dor zamknij ta dupe... niedosc ze offtopa robisz, to jeszcze wyzywas zludzi.... -.- co nieumiesz prawdy o sobie przyjac ???.... ile ty masz lat 7-8 ?? Jezuuuu -,-.... KONIEC TEGO TEMATU!!! niech odpowie co chce, i jedziemy dalej ze zdieciami xP... Lusi powodzenia wam zycze na banucie ![]()
![]() |
#2573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Imię: Iksel
Profesja: Paladin
Gildia: Underground Society
Poziom: ~35
Poziom mag.: 12
|
![]() Mlvl:
![]() i prawie aktualny stan postaci: ![]() aktualne skile: 54/56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2574 |
Użytkownik Forum
|
![]() 25 lvl i 200k expa kilka min wcześniej
![]() A tutaj 1. i ostatnia hydra jaką do tej pory zabiłem w teamie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2007
Imię: Amper of Pacera
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nightmare Masters
Poziom: 140
Skille: 96/93
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Best solo
![]() ![]() Loot to Double axe i small emerald ![]() Ostatnio edytowany przez LordBall - 20-06-2007 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2578 |
Guest
|
![]() pozwolę sobie to ująć jednym słowem "Kurwa"
![]() ![]() a i jeszcze pragnę podziękować mojemu internetowemu dostawcy za przerw 10 minutową :* dzięki wam mogłam pójść do wc i byłam już odrazu w ab |
![]() |
![]() |
#2579 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to leci mój ulubiony cytat z pewnego filmu..
".. miało być fajnie.. ale KURWA nie jest fajnie.. " Odrobisz.. ale wiem że łatwo się mówi.. :< Ps. który to tumb ? :> Ostatnio edytowany przez lusifer - 20-06-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2580 |
Guest
|
![]() |
![]() |