Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-06-2007, 17:17   #41
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Longaar Pokaż post
Zacznę od tego, że:

~~ Do Kajzer ~~

a robiłeś kiedyś w życiu 40-50 mlvl?? 1 dzień z mfami??

www.erig.net - obliczenia

Hehh na prawdę nie ma to jak siedzieć 20-30 dni non-stop bez przerwy ^^

A to jest jeszcze śmieszniejsze, można wbić 50mlvl w 1 dzień, będzie Cie to kosztować tylko 1kk, na pewno tyle masz szczególnie jak wyjdziesz z rooka i dopiero zaczynasz walić mlvl

Tylko pokazuje, że nie pomyślałeś o tym, że wbijanie mlvla jest dość kosztowną i czasochłonną inwestycją.

~~ Do Natorin ~

I tu się mylisz, nawet teraz bardziej w damage wlicza się mlvl, kwestia tylko tego, że lvl łatwiej nabić niż mlvl. Na pewno o tym myślałeś pisząc tego posta, ale źle to ująłeś

Dla nieświadomych obecnie damage postaci magicznych oblicza się na podstawie wzoru:
2*lvl + 3*mlvl
Czyli mlvl cały czas ma większe znaczenie niż lvl ale ponieważ lvl łatwiej nabić, to bardziej się opłaca expić niż ładować runy.

Po update prawdopodobnie wzór będzie wyglądał tak:
lvl + 4*mlvl
Teraz mlvl będzie miał jeszcze większe znaczenie, ale lvl również się będzie liczył, tylko w mniejszym stopniu.
Więcej nie trzeba tłumaczyć.

A jeśli chodzi o mocne słowa w poprzednich postach... Czy Knight i Pall rzeczywiście nie zrobił się za bardzo dumny z tego powodu?

Piszecie: "Po poprzednich update'ach jak wam dali różdżki siedzieliśmy cicho i powoli ciułaliśmy lvl, a wy się śmialiście, że powodujemy słabe dmg..."
Zastanówcie się czy wy nie robicie się tacy sami?
Też mam knighta średni lvl skile koło 70+ i jakoś nie mam nic do nikogo, nie ciesze się że mnie polepszą, nie ciesze się że pogorszą magów, nie płacze też z tego powodu, przyjmuje to z POKORĄ.
Jeżeli Wy macie takie problemy w grze, to nie wiem co zrobicie jak wam się życie posypie (?)...

a wziałes pod uwage np life ringi? dzieki ktorym m lev wbija sie o niebo szybciej a z selowania run wychodzi sie na 0.
Podam ci przykład z innej beczki
moze dla 1 postaci 1 kk to sporawo ale dla gildii juz nie bardzo
w ramiach rozwoju armii gildia sie składa i w ciagu 2 tygodni maja nowego sorca gotowego na zasadzenie soczystego ue ;]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-06-2007, 17:29   #42
~~AnpeR~~
Użytkownik Forum

~~AnpeR~~'s Avatar

Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów

Stan: Na Emeryturze
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeremon Pokaż post
Miałbyś Sorca=Byś sie pluł, Masz Knighta=Cieszysz sie....
mam 50 ed i nie pluje sie ze mi go oslabia i mam tez 50 ek ktorego robilem raz tyle co ed... wiec ehh update na + wreszcie bedzie sprawiedliwie, nie pasuje ci? To idz grac w gierki typu "mu online"
stary 20-06-2007, 17:35   #43
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

To akurat jest święta prawda, no może dodałbym, że knight na 300 lvl i na 30 lvl z takimi samymi skillami bije tak samo, a sorcek na 300 lvl bije o 540% mocniej niż ten na 30 + mlvl.
Gdy swoim knightem osiągnąłem wysoki lvl to zrobiłem sobie druta i co? w 1 dzień doexpiłem lvl do UH, a żeby knight mógł używać UH to trzeba trenić dobre kilka dni. Profesją magiczną spokojnie w 3 dni osiągnie sie 40 lvl, wystarczy tylko mieć kolejne różdżki i manasy, które i tak się zwracają.
I chciałbym kolegę skorygować, co do zrobienia 80/80 w tydzień, od 70 do 80 treni się tydzień bez przerwy.
Nie podoba mi się to, że wielcy magowie zabijają smoka na 1 SD, lub kilka vis, a knight musi przy nim stać i zamulać.

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline  
stary 20-06-2007, 18:56   #44
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006

Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Ja jestem za tym, żeby profesji magicznych nie osłabiać. No i nazwałeś między innymi mnie idiotą. W takim wypadku nie pozostaje mi nic innego jak powiedzenie ci:
SP*ERDALAJ
nie rozumiesz że w sorcy/druidzi za szybko zdobywali lvl i musieli ich osłabić? najlepiej by było żeby w tibi były 500 lvle, jak na otsach i by żaden potwór nie stanowił dla nich żadnego problemu.
stary 20-06-2007, 19:40   #45
Baldore
Guest

Domyślny Witam!

Jestem w głębokim szoku...

Przede wszystkim dlatego, że tak sprawnie posługujecie się językiem polskim
Wszedłem na forum Tibia.pl pierwszy raz i powiem Wam, że w porównaniu do typowej polszczyzny prezentowanej przez graczy jesteście naprawdę nieźli

Ok, do tematu.

Uważam, że ten update jest naprawdę świetnym pomysłem CiP.
Sorc od początku swojego grania posiadał możliwość nieograniczonego rozwoju. Tibia przygotowana była dla graczy do lvl 100, tak skonstruowany został algorytm przeliczający dmg. W efekcie powyższego zaniedbania, knight na pewnym etapie swojego rozwoju, natrafiał na "szklany dach", czyli moment, w którym jego dmg przestaje rosnąć. Dmg knighta uzależniony był wyłącznie od jego skilli, a jak chyba wszyscy wiecie, skille powyżej 100 rosna niezwykle wolno... Tymczasem dmg maga uzależniony był zarówno od jego mag lvl jak i od jego levelu. Wyobraźcie sobie sytuację, w której mielibyśmy do czynienia z magiem lvl 999 i knightem lvl 999 (jak znam życie za rok w porywach do dwóch będziemy z takim magiem mieć do czynienia). Mag użyje 2 sd aby zabić Orshaballa. Knight... Cóż... Po godzinie wymiany ciosów (poof, poof, poof, spark, 5, poof...) będzie musiał odstąpić niepocieszony.
Update służy temu, aby krzywa rozwoju maga i knighta wyrównała się, a jednocześnie aby mag na odpowiednim levelu nie stał się jednoosobowym demolition team niszczącym wszystko co stoi na jego drodze. Dzięki modyfikacji algorytmów przeliczających dmg, żaden voc nie natrafi na "szklany dach", ale żaden też nie będzie w stanie samodzielnie zniszczyć servera.

Pozdrawiam,

Baldore

Ostatnio edytowany przez Baldore - 20-06-2007 o 19:43.

stary 20-06-2007, 19:54   #46
Xeremon
Zbanowany

Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 24shld
Xeremon ma numer GG 5480991
Domyślny

Tak mówicie, że mag to masakrowiec. Nawet sobie nie zdajecie sprawy, jak duże są koszty takiej rozp!erdalacji... Sesja rozp1erdalacyjna, to WASTE i nic więcej! (no chyba, że szczęście wyjątkowo dopisze).

@down
Po1. Mój znajomy z budy, ma 141MSa i jest tutorem.
Po2. Teraz 50... tia.. Patrzę w przyszłość?
Po3. Tak, PKwałem moim 26 Knightem redskulli na 13lvlu... Niestety zadnego nie mogłem trafić

Ostatnio edytowany przez Xeremon - 20-06-2007 o 21:02.
Xeremon jest offline  
stary 20-06-2007, 20:27   #47
Robert Lublin
Użytkownik Forum

Robert Lublin's Avatar

Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-

Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
Domyślny

@UP

Co ty pierdolisz masz ledwo 50lvl i pierdolisz głopoty...
I tak przeciesz na 50 nie odczujesz zmian wiec czego sie tak bulwersujesz...? -.-
Nie mozesz poczekac do update...?
To tak jakbys kometował cos przed spróbowaniem tego... ^.-

A co do tego waste...to chyba nigdy nie pkowałes... ;>

Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 20-06-2007 o 20:29.
Robert Lublin jest offline  
stary 20-06-2007, 22:46   #48
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osore Pokaż post
Kończy się epoka 30~ knightów biegających na dragach z d-lancą.
o cholera, nie zauwazylem kiedy sie zaczęła!
Cytuj:
Teraz będzie najprawdopodobniej zmieniał broń co 5 leveli. Nie sądzę, żeby rozdawali je za darmo.
omg, ale zobacz, teraz KAŻDY ~60-80+ lvl ma przy sobie zawsze FA/D lance, albo BS/Gsa, i myslisz że on nie bedzie szczesliwy jak bedzie mogl sobie np kupic bron jednoreczna z atakiem grubo ponad 40? kto ci każe zmieniac bron co 5 lvli? jak cie satysfakcjonuje bieganie do ~90 lvla z non stop tym samym zestawem broni to ok, nic nie tracisz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Mnie zastanawia jedno, po co Cipy daly tyle nowych broni. Kina dostal po 5 nowych na typ broni, tylko nie wiem na co mu one?
no fakt, po co np. w diablo kilkaset broni skoro co drugi barb biega w IK secie, po co dziesiatki unikalnych tarcz skoro co drugi pal biega w zaka, po co tony zbroi skoro 90% necro/druidow/sorek biega w enigmie?

zastanów sie...
Cytuj:
I tak wiekszosc bedzie uzywala tych rodzajow ktore sa od dawna dostepne w grze.
no wlasnie, kto cie zmusza?

Cytuj:
A dodawanie nowych broni ktorych pewnie i tak nikt nie kupi i nigdzie sie nie sprzeda jest zupelnie bezcelowe.
czy aby napewno?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hunter Of Mystery Pokaż post
Kinia aby blokowac musi miec jakis level,
Kinia? ten królik (króliczka? xd) z bajki? gdzie ją widziales w tibii? o.0
Cytuj:
Miałbyś Sorca=Byś sie pluł, Masz Knighta=Cieszysz sie....
może sie zdziwisz ale nie wszyscy mają mentalność Kalego - "Kali ukraść krowe - dobrze, Kalemu ukraść krowe - źle"
stary 20-06-2007, 23:19   #49
DaxyeRookstayer
Użytkownik Forum

DaxyeRookstayer's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Częstochowa

Profesja: Rookstayer
Świat: Libera
Poziom: 10
Skille: 17/18
DaxyeRookstayer ma numer GG 1109940
Żarówka

Swietnie to ująłeś Bardzo mi sie spodobało to chyba najdłórzszy text jaki przeczytałem na tym forum PALL RLZ
20:21 Daxye Rookstayer [9]: Gdzie jesteś...?
20:21 Ivan Dhel [6]: da samym dole rodgardu
The Elite Rookstayer
DaxyeRookstayer jest offline  
stary 20-06-2007, 23:40   #50
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Domyślny

Cytuj:
W każdym razie jestem pewien, że mogli wyrównać profesje, bez osłabiania mocy magów. W dodatku to jest naprawdę nie sprawiedliwe, że Sorcerer i Druid NIC nowego nie dostaną. Zaraz jakiś obskurw sie doczepi: ALE WY JUZ MACIE!!!111. Ktoś kiedyś palnął, że mag powinien mieć Exori vis i mort za 100 many Ludzie czy wy macie pojęcie jak by to wyglądało? Chodzi mi głównie o to, żeby ci wszyscy olscholoowi EK zdjeli z oczu klapki, przesłaniające im rzeczywistość grania magiem.

To powiedz mi jak mieli wyrównać profesje bez osłabiania magów? Jeśli najt by bił z GS'a po 1000+ tak jak sorek z SD to zajebiscie by było? Bez sens totalny. Tak a najbardziej sprawiedliwą rzeczą było to, że przez ostatnie 5 Updatów sorek dostawał co chciał... I jakby Vis czy Mort brał chociaż po 50 many to nic wielkiego by się nie stało. Bo jak grasz w Tibie od 2 lat (albo i mniej) to się nie wypowiadaj bo widać, że nie masz pojęcia o niczym co było kiedyś, a teraz jak raz w życiu sorkowie dostaną NARESZCIE w dupę to wszyscy płaczą. Żałosne i tyle.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline  
stary 20-06-2007, 23:41   #51
Osore
Użytkownik Forum

Osore's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2007
Wpisy bloga: 1

Osore ma numer GG 7723005
Domyślny

@up
Proponuję czytać więcej książek, to naprawdę rozwija.

@topic
Cytuj:
po co np. w diablo kilkaset broni skoro co drugi barb biega w IK secie, po co dziesiatki unikalnych tarcz skoro co drugi pal biega w zaka, po co tony zbroi skoro 90% necro/druidow/sorek biega w enigmie?
A moim zdaniem porównywanie Tibii do Diablo ma mniej więcej tyle samo sensu, co porównywanie musztardy do chrzanu. Każdy zje z czym mu smakuje...

Cytuj:
omg, ale zobacz, teraz KAŻDY ~60-80+ lvl ma przy sobie zawsze FA/D lance, albo BS/Gsa, i myslisz że on nie bedzie szczesliwy jak bedzie mogl sobie np kupic bron jednoreczna z atakiem grubo ponad 40? kto ci każe zmieniac bron co 5 lvli? jak cie satysfakcjonuje bieganie do ~90 lvla z non stop tym samym zestawem broni to ok, nic nie tracisz
Chodziło mi tutaj o ograniczenia lvlowe w stosunku do używanej broni. Mówisz o 60-80lvl, a ja patrze na Trade Channel i widzę wachlarz od 20 do 37 levela kupujących f-axe i d-lance. Jeśli teraz kina będzie chciał sensownie expic to będzie musiał kupować bronie zgodnie ze swoim levelem. Te poprzednie będą za słabe, a tych silniejszych nie będzie mógł w pełni wykorzystać.

Nie ma się co ekscytować i wyciągać pochopnych wniosków. Poczekamy, zobaczymy...
Osore jest offline  
stary 21-06-2007, 01:17   #52
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osore Pokaż post
A moim zdaniem porównywanie Tibii do Diablo ma mniej więcej tyle samo sensu, co porównywanie musztardy do chrzanu. Każdy zje z czym mu smakuje...
gdzie ja porównuje tibie do diablo?

Chodziło mi tutaj o ograniczenia lvlowe w stosunku do używanej broni. Mówisz o 60-80lvl, a ja patrze na Trade Channel i widzę wachlarz od 20 do 37 levela kupujących f-axe i d-lance. Jeśli teraz kina będzie chciał sensownie expic to będzie musiał kupować bronie zgodnie ze swoim levelem. Te poprzednie będą za słabe, a tych silniejszych nie będzie mógł w pełni wykorzystać.
[/quote]
jasne d lance na na 20 lvl -.- to chyba xerena jakis biedny serv jest bo ja takich ofert nie widuje, a FA juz jest od 35 lvl chyba, wiec jak sie przemeczysz ty ~5 lvli (i to prawdopodbnie z axem lepszym od K axa) to ci korona ze łba nie spadnie, zwlaszcza ze bedziesz i tak mocniej bic niz przed upem
stary 21-06-2007, 01:34   #53
Osore
Użytkownik Forum

Osore's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2007
Wpisy bloga: 1

Osore ma numer GG 7723005
Domyślny

@up A czy ja gdzieś piszę, że gram knightem xP

Różne są servery, różne style gry. Stare przyzwyczajenia po upie będą się musiały zmienić najwyraźniej.

Nie będę już pisał nt. czegoś, czego jeszcze nie widziałem. Zobaczymy ajk to wszystko wyjdzie na żywo, a nie w spekulacjach.
Osore jest offline  
stary 21-06-2007, 02:31   #54
Longaar
Użytkownik Forum

Longaar's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006

Imię: Longaar
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
a wziałes pod uwage np life ringi? dzieki ktorym m lev wbija sie o niebo szybciej a z selowania run wychodzi sie na 0.
Podam ci przykład z innej beczki
moze dla 1 postaci 1 kk to sporawo ale dla gildii juz nie bardzo
w ramiach rozwoju armii gildia sie składa i w ciagu 2 tygodni maja nowego sorca gotowego na zasadzenie soczystego ue ;]
Cytuj:
dla porownania zrobienie u sorca zrobienie 40-50 m leva to sprawa 1 dnia z mfami (bez to około miesiąc klepania run)
a moze powiem to konkretniej

skoro chcesz robić mlvl to nie bijesz lvla, jak nie bijesz lvla to nie robisz runek bo jedyne naprawdę na których można zarobić to explo (31+) i sd (45+), nie mówiąc już o soulu, który żeby odrobić na FACC potrzeba ponad 3 godzin, na PACC 50 minut...

Life Ringi swoje kosztują 500gp ++ zależy gdzie, spróbuj ich nakupić żeby wbić 50 mlvl... prędzej normalnie wbijesz taki mlvl...
Poza tym tak się składa że expiąc na tombie od czasu do czasu uzbiera mi się trochę life ringów i powiem Ci że wcale nie rewelacja, rośnie mana szybciej, ale nie aż "o niebo" i na wyższych mlvlach jest to mało zauważalne. To może ROHy?

Co do robienia sorca dla potrzeb gildii... czy my rozmawiamy o jakichś wyjątkach? Czy chcesz zasugerować że każdy sorc jest robiony na potrzebę gildii i ktoś w niego inwestuje? We mnie nikt nie inwestuje I przypuszczam, że mniej niż 1% sorców otrzymuje dofinansowania w celu stworzenia szybko nowej postaci.
stary 21-06-2007, 02:54   #55
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Rzadko grywałem na pvp, ale tak było na prawdę. Ja czekam na update, ponieważ na moim poziomie i przy moich skillach będę tracił na huncie 30% amunicji niż to ma miejsce teraz. Podobnie będzie z rycerzami. Oni też będą mogli zabijać efektowniej mimo że np. nie będą mogli używać dragon lance załóżmy na tym 20-30 lvlu, ponieważ ich poziom zwiększa liczbę trafień. Lamentować mogą magowie, którzy teraz załóżmy na 100 poziome z 60 mlvl będą mieli niewiele większą siłę niż ich koledzy na 50 poziomie z tym samym mlvl, przez co będą expić dużo wolniej niż to ma miejsce teraz. Teraz to się wyrównało, bo ani rycerz ani paladyn nie mogli się obejść bez treningu, za to mag mógł tylko expić i nie martwił się o mlvl. Teraz role się odwracają. Myślę jednak, że właśnie w tym momencie namnoży się rycerzy, a magowie (ci słabsi) również przerzucą się na inne klasy.
Jerkov Thundersword jest offline  
stary 21-06-2007, 08:50   #56
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Imię: Parsirfal
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Longaar Pokaż post

skoro chcesz robić mlvl to nie bijesz lvla, jak nie bijesz lvla to nie robisz runek bo jedyne naprawdę na których można zarobić to explo (31+) i sd (45+), nie mówiąc już o soulu, który żeby odrobić na FACC potrzeba ponad 3 godzin, na PACC 50 minut...

Life Ringi swoje kosztują 500gp ++ zależy gdzie, spróbuj ich nakupić żeby wbić 50 mlvl... prędzej normalnie wbijesz taki mlvl...
Poza tym tak się składa że expiąc na tombie od czasu do czasu uzbiera mi się trochę life ringów i powiem Ci że wcale nie rewelacja, rośnie mana szybciej, ale nie aż "o niebo" i na wyższych mlvlach jest to mało zauważalne. To może ROHy?

Co do robienia sorca dla potrzeb gildii... czy my rozmawiamy o jakichś wyjątkach? Czy chcesz zasugerować że każdy sorc jest robiony na potrzebę gildii i ktoś w niego inwestuje? We mnie nikt nie inwestuje I przypuszczam, że mniej niż 1% sorców otrzymuje dofinansowania w celu stworzenia szybko nowej postaci.
moze chciałem odnotowac sam tego fakt ze jak sorc chciał to mógł wyśrubowac m lev i lev w ciagu naprawde bardzo krotkiego czasu kwestia kasy) a knight jakby sie nie starał musiał spędzic te kilkaset godzin na klepaniu w ghula, i teraz knight wreszcie cos z tego bedzie miał bo róznica miedzy skilem 80 a 100 bedzie dosc znaczna
stary 21-06-2007, 09:15   #57
Vrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 12 2005

Imię: Muel Lan
Gildia: Inferno
Poziom: 96
Skille: 88/84
Domyślny

@UP
Nie rozumiem po co sie klucicie.Poczekajcie do update ,wszystko sie wyjasni.Watpie zeby pall/knight mieli wieksze hity , bo to by nie byla balansacja profesji tylko ulepszenia jednych a pogorszenie 2 .Po 2 primo ( ) pall/knight nie moge expic szybciej , bo maja o niebo wiecej hp u sorca , h lvl knightem bije sie dragi bez problemu , tylko trzeba stac na ukos , to samo z palkiem.
Natomiast Ms/Ed musi ciagle ciskac te durne hotkeye i ma o wieeele mniej hp.
Czytając Wasze wszystkie wypowiedzi, doszedłem do wniosku, że to axe są lepsze. Na pierwszych stronach pisze, że to swordy góruja. Nie mogłem spać dziś w nocy, bo mam knighta na axe ze skilami 59/59 i miałem zacząć skilować sworda.
Pozdro dla fanów knighta.
Vrith jest offline  
stary 21-06-2007, 10:01   #58
Longaar
Użytkownik Forum

Longaar's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006

Imię: Longaar
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
Domyślny

~~ Do Vrith ~~
Cytuj:
Nie rozumiem po co sie klucicie.
Pokaż w którym miejscu się kłócę albo przeczytaj najpierw moje wszystkie posty...
Cytuj:
Zacznę od tego, że:

- jestem MS'em
- nie płacze z powodu żadnego aspektu nadchodzącego update
- popieram wzmocnienie Knighta i Paladina
- nie mam nic przeciwko osłabieniu siły magicznych postaci
stary 21-06-2007, 11:23   #59
Lavanor
Użytkownik Forum

Lavanor's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Sulechów_/

Świat: Furora
Domyślny

Patrze na to wszystko i mnie ku*wica bierze.

@Xaremon

Ja grałem 95 ek

postanowiłem iść na nowy server

zrobiłem sobie druida

w 2 tyg miałem 50 lvl <EASY>

Knajtem w 2 tyg 15 lvl skile 60.

nawet nie robiłem m lvlu odrazu zacząłem expić.

na 50 lvlu miałem 43 m lvl

Na 45 lvl msem zabiłem solo 60 ms

wystarczyło mieć kilka sd

45 ek sobie możesz najwyżej ubić muche w kiblu .

@topic

Całkowicie się z tobą zgadzam.

Ostatnio edytowany przez Lavanor - 21-06-2007 o 11:28.
Lavanor jest offline  
stary 21-06-2007, 15:21   #60
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006

Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Domyślny

..........

Ostatnio edytowany przez Wux - 21-06-2007 o 15:26.
Wux jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania