|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam,
W sumie to chciałem tak tylko podzielić się moim spostrzeżeniem co do Tripidy. Otóż wbrew pozorom i ogólnym osądom (pewnie to zazdrość) Tripida nie jest noobem. Dziś padłem moim 79 lvl charem na Dragon Lair w Venore, a że wcześniej idąc na dragi mijałem owego gracza, to zaraz po zgonie przyszło mi na myśl napisać czy by może nie spróbował/spróbowała odzyskać mi loota. Ku mojemu zdziwieniu (nawet otrzymałem odpowiedź zwrotną na priv msg o miejsce zgona) zgodziła/zgodził się. Mało tego zapomniałem z tego wszystkeigo łopaty i utknąłem na scorpach zaraz jak wchodzi się na d-lair, tripida przerwała/przerwał hunta i przyniósł mi stracone EQ + BP wypełniony manasami/uhami/sword ringami no i lootem. Wnioskuję, że oczywiście nie zawsze można liczyć na pomoc tych najpotężniejszych (każdy ma swój czas i swoje zajęcia) ale mogę śmiało stwierdzić po tej przykrej przygodzie, że Tripida to całkiem spoko ktoś ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdarza sie i tak. ; )
W koncu po drugiej stronie zawsze siedzi zywa osoba, ktora jednak tez ma rozum (no dobra, jakis ulamek ma rozum) i wie co sluszne, a co nie. A mowienie, ze h-lvl'e sa ble, jest wedlug mnie bez sensu. Ile to razy Yavimava biegal za moimi oprawcami i odnosil mi loot? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Ja też chciałbym, żeby tripida mi pomogła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() no no no
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Na moim niektóre 10 lvl tak się zachowują XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() I brawo dla Tripidy! Zaraz widać, że to pewien poziom, a nie takie chamstwo jak MDW, który słowem by się do ciebie nie odezwał (chyba, że dałbyś mu 20 bp SD), a nie wykluczam, że jeszcze by cię trapnął.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a trapnął by tylko jakbys mu wszedl na gorome ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: w8 for new serv
![]() |
![]() "Banished: until Jul 05 2007, 13:15:09 CEST because of hacking"
Z takimi nie gadamy, no chyba ze wpisujesz sobie do profilu cudze nicki... Zbanowali ci za hackowanie chara to kupiłeś sobie 79 lvl? Ostatnio edytowany przez PiscemNatareDoces - 19-06-2007 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope
Imię: Kolonazbaq
Gildia: Barnacles
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Miałem haka (haker wrzucał hak-linki na game chat/trade itd. ?). Tak trudno pomyśleć czasem ? Nie lepiej się zastanowić nad wydanym werdyktem ? Panie kur*a mać wszechwiędzący i w ogóle mastah ? Aleś mnie wqrw*ł tym textem. NooB jesteś i tyle ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedz go pobij to bedzie najlepsze rozwiazanie, nie zapomnij rury od odkurzacza to mu wsadzisz tu i ówdzie.
19:19 Matinor [7]: I wants only Spyhard wiedziec because I can not ask on rally else trade sie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Zodus Lorix
Poziom: 108
Skille: 88/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Nono, żeby tylko tak zawsze raczyła pomagać to by było pięknie :-)
~Msg me in Tibiaaa czóp :>:> |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze to dlatego ze Tripida to nie polak?
Ja pamietam jak w 2006 swoim pallkiem (wtedy mialem 8-9 lvl) zatrulem sie od scorpiona w temple w thais, zobaczyl mnie jakis 10 (chyba) lvl, to postanowilem sprobowac mu powiedziec i poprosic zeby oddal loota, nie wierzylem w to ale dzien pozniej znalazlem parcela w dp z moim eq + free setem na start i troche kasy, to byl char jakiegos 90+ niemca. Bylem w szoku ze taki ktos gra na non-pvp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Profesja: Royal Paladin
|
![]() z tego co wiem czasem pomaga
sluszalem ze chciala pomoc ekipie na poi ale gildia organizujaca nie chciala przez to padlo kilka osob ... ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: w8 for new serv
![]() |
![]() Cytuj:
I w pare dni wbiles sobie 79 lvl? Czy znowu sobie cos wymyslisz i powiesz np. ze miales go wczesniej? Hahahah z tym hackiem to trzeba byc n00bem zeby dac sie shackowac hahahahha ale cie ladnie ten haker wy*ujal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Sieradz
Imię: Tomasz of Candia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Iron Army
Świat: Candia
Poziom: 50
Poziom mag.: 48
|
![]() Jesli sie nie myle to Tripida jest Br.A mimo wszystko oni sa dobrymi ziomami.Dobrze pamietam jak huncilem wyvy(gz, lol) Wtedy jeszcze bylem newbie
Potrzebowałem dwarven ringow, nagle jakis Br wyslal mi 5 za free. Wowczas 5 d.ringow to bylo ''Cos'' W zdecydowanej wiekszosci polacy sa noobami ![]() Ostatnio edytowany przez Smoku_SDZ - 21-06-2007 o 14:03. |
![]() |
![]() |