|
Notki |
Elysia Wydarzenia ze świata Elysia |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo obstawiacie kto wygra war ? | |||
Wri & Hk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 39.81% |
GiPO & CVG |
![]() ![]() ![]() ![]() |
65 | 60.19% |
Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() zamilcz kobieto bo nie wiesz co czynisz
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() kafes po uptade bedziesz wymiatal
moze nawet przez jakis bug zdobedziesz fraga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu posty zniknely :S
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 1XX
Skille: XX/XX
Poziom mag.: XX
|
![]() Siema jestem za GiPO czy jakiś porządny Elysianin mógł by mi przesłać jakiś noob set jestem po hacku(co za debil shackowal 10 pala) chce dalej grac na elysii prosił bym o kilka spearow i noob set
Name: Sark Jard Sex: male Profession: Paladin Level: 10 World: Elysia Residence: Thais Last login: Jun 17 2007, 21:11:30 CEST Account Status: Free Account Proszę was nie jestem Noobem, lecz Newbie trochę znam się na Tibii, bo mój kolega mi podpowiada, ma on 61 level i też jak ja jest paladynem. On mi nie może dać itemków, bo pojechał do pracy do Irlandii. A keylogera złapałem pewnie jak grałem u kumpla on tak samo miał hacka. Mówie prawde więc dajcie mi jakieś itemy z dobrego serca. Zadowoli mnie nawet 200 gp to dla mnie dużo. Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Góra
Imię: Zlobinski
Profesja: Sorcerer
Poziom: 20
Poziom mag.: 11
|
![]() Czyżby teraz wojna na Hacki?
Name: Vice'Roy Sex: male Profession: Druid Level: 33 World: Elysia Residence: Venore Last login: Jun 17 2007, 19:34:52 CEST Comment: Efferus: 8394992 Account Status: Free Account Na forum tibia.com Elivines odgraża się, że następny będzie albo Efferus albo Gemnazet (który włąsnie dołączył do WRI) Ostatnio edytowany przez zlobinski - 18-06-2007 o 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
|
![]() W odpowiednim momencie sie dowiesz kogo mam czy jak wolisz kogo sobie zrobię. I tak ta postać była dla zabawy. Powodzenia do czasu ujawnienia mojego name lub do pokazania że postać nie istniejąca istnieje.
__________________________________________________ _______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
dobrze ,ze chociaz powiedziales ,ze jestes za GiPO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() Bax po raz drugi przeszedł do LEGENDY
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: PL
Imię: Ladykukusia
Profesja: Elder Druid
Poziom: 102
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
hehe ![]() ![]() ![]() Nawet nie miałam czasu tu ostanio zajrzec.. buziaki
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chodiz o wyrowanie postaci.. to sorry, ale druida to nie wiem kiedy wyrownaja
![]() ![]() Jedno co widze, to z kazdym updatem grafika, miejsca ida do przodu, ale postacie robia coraz gorsze..
![]() |
#412 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
|
![]() Cytuj:
@elivines ten gosc jest bogiem dla mnie bo nie potrafil mnie zabic jak bylem na 30 ms (przebieglem z nim cala pustynie w ank~ wojna na hacki ciekawe .... lol a gemnazet raczej hacka mial nie bedzie .... ![]() / Paseq Ostatnio edytowany przez Paseczeq - 19-06-2007 o 23:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
dlatego po ubdate pogram troche na elysii ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Guest
|
![]() Zgadzam sie paseq z tobą co do polskich zawistnych dzieci w całości , powiem więcej Ty jesteś ich guru
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Guest
|
![]() paseczq nikt Cie tu nie chce, lizales tylek przez caly czas szwedom i udawales kozaka... a jak wyszlo wszyscy wiedza.... Wypad z serva, a te buziaczki z kukusia.... ehhh .... Creghan wie jaka "ONA" jest...doglebnie.... chwalil sie...
|
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
|
![]() a tylizesz dupe polakom hahahahahaha ! veri fanny
![]() |
#417 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@buziaki z Paskiem: nie dawales nigdy nikomu buziaka ?? @ temat Creghana: boli, ze Ty nie masz sie czym chwalic ? nie wiesz co bylo, to nie pisz...
![]() |
![]() |
#418 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
wiesz co ci powiem Kasiu ... pierdol sie nikomu nie lizalem dupy lizesz dupe ty pamietasz tekst "mam 100 lvl napisz do mnie" to idealnie odwzorowuje ciebie piszesz do 100lvl + szukajac kolegow Bukey nika rox zaufaj ze po tym funny ubdate niemasz sensu tu grac. @ gosc nad bukey (ktora nawet boi sie dac swoj name) wiem ze mam racje bo non stop z dystansem patrzylem na tych ludzi ale tacy ludzie do niczego nie dojda w tej grze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik forum
|
![]() A jeszcze napisze jeden post ja gram w tej chwili na Solera jak Ciebie Kasiu to interesuje i bawie sie dobrze ale na elysii znam ludzi ktorzy ciebie i cale to black future usuna z tego serwera. Wiem ze moze ciebie to jeb** ale reszte twoich znajomych nie wiec pamietaj ze masz paymed w stosunku do mnie
Kafes :* Grzesiu rox Anula :* Ostatnio edytowany przez Paseczeq - 21-06-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Xindi Shenron/xindii/G.K
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: dawno dawno temu
|
![]() Cytuj:
a przepraszam Ty masz jakies watpliowsci co do Jej Plci? gwarantuje Ci ze na tym servie nie ma bardziej lojalnej i uczciwej dziewczyny niz ona no i jeszcze Inusia pozatym hmm i Creghan i Ania maja swoje lata a nie tak jak Ty znajac zycie 14-sto latku zazdroscisz im? wiec sie zamknij bo masz jakies kompleksy a co do Paseq juz keidys byly wywody na jego temat przewalkowany tysiace razy wiec zamilcz a jak on Ci tak nie odpowiada to poprostu go z tego serva wywal a nie zal sie na forum ... zastanow sie co piszesz
Ostatnio edytowany przez Marian87 - 21-06-2007 o 10:11. |
|
![]() |
![]() |