Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-06-2007, 10:36   #41
Raditz Saiya-jin
Użytkownik Forum

Raditz Saiya-jin's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
Domyślny

To bedzie beczka śmiechu a nie wojna.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot?
16:55 Devseth [82]: no

• Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia,
powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.•
Raditz Saiya-jin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-06-2007, 13:19   #42
Abor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Zizka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avision
Świat: Morgana
Poziom: 95
Domyślny Lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fredistw Pokaż post
Napewno sprawniej niz inne wojny hajt lvli na morganie...ja nie ma za duzo do stracenia ;D

Co do kopiowania taktyk itp...kiedy my zesmy klepali na combo sd w teamie 5 - 8 osob Kopengas nawet nie dzialali, wiec skonczcie z tym kopiowaniem taktyk. To ze zaczelismy pkowac po nich nie znaczy ze kopiujemy jakies taktyki. Czy jebniecie kogos na combo to jest tylko i wylacznie taktyka KOPENGAS ? Chyba im sie we lbie poprzewracalo
Czlowieku ograrnij sie, wasze pierwsze combo SD bylo wieki po pierwszej akcji kopengas na ankh~... padl wtedy magnus~

Abor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2007, 13:38   #43
MatiStw
Zbanowany

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka

Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abor Pokaż post
Czlowieku ograrnij sie, wasze pierwsze combo SD bylo wieki po pierwszej akcji kopengas na ankh~... padl wtedy magnus~
BUAAUHAUHAUHAUAHUAHUAHUAHAUHAUAH. Dobra koles nie bede sie sprzeczal kiedy bylo pierwsze combo sd bo kurwa tego uzywa kazdy zdrowy i madry czlowiek -.- tutaj masz film jak nie raz robilismy combo. http://youtube.com/watch?v=PrIX-tByEQ4

Przezywacie pk noobow :s Zajmijcie sie lepiej expieneim bo nas to nie rusza.
MatiStw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2007, 16:22   #44
Wujo_Juzio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MarcinStw Pokaż post
Sada Mufassa zamknij już morde i nie spamuj na forum, czujesz się lepszy że go wyzywasz ? znając życie to sam masz problemy z pannami na rl i coś piszesz do innych na ten temat. Mimo że nie popieram Vacka ani nie jestem po jego stronie to takiego idioty jak ty Sada~ dawno nie widziałem.
HAhahahahahahhahahahaha to się teraz uśmiałem. Ty jesteś jakiś niedorobiony. Wszyscy z Ciebie brechtają na TS, uważasz się za super pro masta pvp, a jesteś największym noobem (pamiętasz combo w Slicca)? Na tsie nie dajesz sobie nic powiedzieć tylko wyżucasz mnie bo masz admina hahaha to jest największy żal jaki może być, nie czaisz, że nie jesteś sam liderem w tej gildii??? Każdy zauważył to że się dosrałeś, pozatym masz głos jakbyś się za jaja ściskał xD. Sry ale mi nie zależy na tym pk nie czaisz? Ty się tym srasz jakbyś bił Taifuna. Pozatym ostatnio nawet inni liderzy powiedzieli Ci coś,a ty bardzo mądrze bez pytania wywaliłeś mnie z gildii. BRAWO STARY JESTEŚ NAJLEPSZY!!! xD jak tak dalej pójdzie będziesz pekował sam bo każdy widzi że jebie Ci w głowe.

oneoneoneoneoneoneone

kthx bye

Btw. Są wakacje pojedź gdzieś chłopcze, pozatym nie mam problemu z dziewczynami , Twoja sprawa że pieścisz chłopców :*
Wujo_Juzio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2007, 17:34   #45
Gothican
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
Gothican ma numer GG 8498037 Gothican ma login Tlenu onil100@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin Pokaż post
To bedzie beczka śmiechu a nie wojna.
to ze kiedys peczyles z kazu'ya na kopalniach nie znaczy ze jestes pro ... =|
stary 21-06-2007, 19:54   #46
Fredistw
Użytkownik forum

Fredistw's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Stan: Początkujący
Imię: Fredi~
Gildia: Kara
Domyślny

@up
Dobrze powiedziane... Nie chce nic mowic ale pkowanie Kazu'ya team wydaje mi sie jakies staroswieckie jak na lvle karane w terazniejszych czasach przez pk teamy Widzialem wiekszosc filmow, jak by co...

@Zizka
Jestes pewien ? Wogole co ty o mnie/nas wiesz czlowieku, s*******aj i nie kompromituj sie
Fredistw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2007, 19:57   #47
Abor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatiStw Pokaż post
BUAAUHAUHAUHAUAHUAHUAHUAHAUHAUAH. Dobra koles nie bede sie sprzeczal kiedy bylo pierwsze combo sd bo kurwa tego uzywa kazdy zdrowy i madry czlowiek -.- tutaj masz film jak nie raz robilismy combo. http://youtube.com/watch?v=PrIX-tByEQ4

Przezywacie pk noobow :s Zajmijcie sie lepiej expieneim bo nas to nie rusza.
buahahah rozwalasz mnie ty tibijski maniaku... mowilem tutaj ze wasza pierwsza 'akcja' czyli uzywanie opcji 'combo sd' w ng bocie byla wieki po akcji kopengas na mostku z ankh do tiquandy lamusie

takich lamusow i forumowych napinaczy jak ty trzeba tępić

Pozdrawiam wszystkich, dla ktorych tibia to gra, nie to co ten zacytowany kolega

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fredistw Pokaż post
@up
Dobrze powiedziane... Nie chce nic mowic ale pkowanie Kazu'ya team wydaje mi sie jakies staroswieckie jak na lvle karane w terazniejszych czasach przez pk teamy Widzialem wiekszosc filmow, jak by co...

@Zizka
Jestes pewien ? Wogole co ty o mnie/nas wiesz czlowieku, s*******aj i nie kompromituj sie
Tak jestem pewien, a takim jezykiem to mozesz sie zwracac do starych w domu, ale na publicznym forum nie wypada bo tylko pokazujesz jakim prostakiem jestes

Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 21-06-2007 o 21:09.
stary 21-06-2007, 22:25   #48
MatiStw
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
buahahah rozwalasz mnie ty tibijski maniaku... mowilem tutaj ze wasza pierwsza 'akcja' czyli uzywanie opcji 'combo sd' w ng bocie byla wieki po akcji kopengas na mostku z ankh do tiquandy lamusie

Pozdrawiam wszystkich, dla ktorych tibia to gra, nie to co ten zacytowany kolega

Tak jestem pewien, a takim jezykiem to mozesz sie zwracac do starych w domu, ale na publicznym forum nie wypada bo tylko pokazujesz jakim prostakiem jestes
Dowartościowujesz sie tekmi pisaniem ? Wiesz mnie to nie obchodzi jak na ciebie starzy mowia, i forumowym napinaczemjak bys jeszcze nie zauwazyl to jestes ty hahaha bo niestety ale to my zabijamy ludzi w tej glupiej grze a wy sie denerwujecie i napinacie na foorum, szkoda tylko ze jak jestescie online to nie jestescie tacy do przodu, ale w sumie sram na ciebie, my zaczelismy sobie pekowac w 6 osob rozroslo sie to do gildi ktora nie boi sie nikgo bo nasze lev to sie robi w tydzien max a potem tylko zabawa. I nie obawiaj sie ja nie siedze tyle co ty w tibi i nie spedzam czasu na expienie po 35h na dodatek sa wakacje i wole sie bawic niz sluchac jak sie ponizasz :< SORY !!! WYbaczcie nam. Mozemy zaplacic ? To by bylo na tyle nie trudz sie nastepnym postem bo nie dosc ze nie rozumiesz tresci pisanej to jeszcze piszesz glupoty, dalem ci tam filmik jak bardzo dawno temu zabilismy sobie keriefo Wiec bujaj sie mały i nie napinaj sie ze nic do tej pory nie robicie z naszym pk. Bo jak widac to traktujesz te gre bardzo powaznie, I nie bij rodzicow za to bo nie chce uslyszec o tobie w Tvn. A i przyszlismy z innego serva, przepraszaam tam tez kopengas bylo pierwsze ;/.

Ps. Ludzie z mojej gildi juz nie pszcie nic na tym forum niech sie sami trudza o informacje zwiazane z pk, i niech mysla ze sa dobrzy.

~Kara

Ostatnio edytowany przez MatiStw - 21-06-2007 o 22:27.
stary 21-06-2007, 22:27   #49
Wujo_Juzio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

Thx za pozdrowienia man. A co do niego to dobrze powiedziane "maniak" dlatego mu w bani się wali, powinien przystopować, i wydaje mi się, że to było obiektywne zdanie.

A co do frediego to wporządku gość z Niego
stary 21-06-2007, 23:18   #50
HardClan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wujo_Juzio Pokaż post
Thx za pozdrowienia man. A co do niego to dobrze powiedziane "maniak" dlatego mu w bani się wali, powinien przystopować, i wydaje mi się, że to było obiektywne zdanie.

A co do frediego to wporządku gość z Niego
Problemu z dziewczynami nie masz? No to gratz...
A jak nazywa się wybranka Twojego serca...

Nie mów!
Zgadnę...

hym
hum
hmm

Renia a nazwisko Prawa?
HardClan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2007, 00:04   #51
MarcinStw
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HardClan Pokaż post

Nie mów!
Zgadnę...

hym
hum
hmm

Renia a nazwisko Prawa?
OWN3D HAHAHAHAH
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2007, 00:05   #52
Arilioo
Guest

Domyślny

Siema.
Razem z kolegą postanowiłem zrobic film wmv o pkowaniach na morganie.

Link : http://www.filefactory.com/file/812188/

ps: to nie keylogger, ciężko zeby keylogger mial 122 mega.

pozdr
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2007, 00:16   #53
Wujo_Juzio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HardClan Pokaż post

Nie mów!
Zgadnę...

hym
hum
hmm

Renia a nazwisko Prawa?
Skąd jesteś bo widze że prechistoryczny tekst roszke późno doszedł. Ha... ha... ha... owned, a Twoja jak Fureka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Marcin pro masta madzin, tylko tyle umiesz powiedzieć hrhrhr
stary 22-06-2007, 01:26   #54
Abor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatiStw Pokaż post
Dowartościowujesz sie tekmi pisaniem ? Wiesz mnie to nie obchodzi jak na ciebie starzy mowia, i forumowym napinaczemjak bys jeszcze nie zauwazyl to jestes ty hahaha bo niestety ale to my zabijamy ludzi w tej glupiej grze a wy sie denerwujecie i napinacie na foorum, szkoda tylko ze jak jestescie online to nie jestescie tacy do przodu, ale w sumie sram na ciebie, my zaczelismy sobie pekowac w 6 osob rozroslo sie to do gildi ktora nie boi sie nikgo bo nasze lev to sie robi w tydzien max a potem tylko zabawa. I nie obawiaj sie ja nie siedze tyle co ty w tibi i nie spedzam czasu na expienie po 35h na dodatek sa wakacje i wole sie bawic niz sluchac jak sie ponizasz :< SORY !!! WYbaczcie nam. Mozemy zaplacic ? To by bylo na tyle nie trudz sie nastepnym postem bo nie dosc ze nie rozumiesz tresci pisanej to jeszcze piszesz glupoty, dalem ci tam filmik jak bardzo dawno temu zabilismy sobie keriefo Wiec bujaj sie mały i nie napinaj sie ze nic do tej pory nie robicie z naszym pk. Bo jak widac to traktujesz te gre bardzo powaznie, I nie bij rodzicow za to bo nie chce uslyszec o tobie w Tvn. A i przyszlismy z innego serva, przepraszaam tam tez kopengas bylo pierwsze ;/.

Ps. Ludzie z mojej gildi juz nie pszcie nic na tym forum niech sie sami trudza o informacje zwiazane z pk, i niech mysla ze sa dobrzy.

~Kara

Drogi kolego ja jestem forumowym napinaczem? a kto poniza sie do bluzkania wyrazami wulgarnymi? hym? No ja raczej nie I ku woli sprostowania malo kiedy jestem online z prostej przyczyna ta gra jest nudna i mam rowniez pk team na xerenie i sie tym nie chwale jak jasko z wesela swoim zlotym rogiem (ktory potem i tak stracil) tak jak wy stracicie swoja powah po updejcie

stary 22-06-2007, 11:13   #55
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wujo_Juzio
HAhahahahahahhahahahaha to się teraz uśmiałem. Ty jesteś jakiś niedorobiony. Wszyscy z Ciebie brechtają na TS, uważasz się za super pro masta pvp, a jesteś największym noobem (pamiętasz combo w Slicca)? Na tsie nie dajesz sobie nic powiedzieć tylko wyżucasz mnie bo masz admina hahaha to jest największy żal jaki może być, nie czaisz, że nie jesteś sam liderem w tej gildii??? Każdy zauważył to że się dosrałeś, pozatym masz głos jakbyś się za jaja ściskał xD. Sry ale mi nie zależy na tym pk nie czaisz? Ty się tym srasz jakbyś bił Taifuna. Pozatym ostatnio nawet inni liderzy powiedzieli Ci coś,a ty bardzo mądrze bez pytania wywaliłeś mnie z gildii. BRAWO STARY JESTEŚ NAJLEPSZY!!! xD jak tak dalej pójdzie będziesz pekował sam bo każdy widzi że jebie Ci w głowe.

oneoneoneoneoneoneone

kthx bye

Btw. Są wakacje pojedź gdzieś chłopcze, pozatym nie mam problemu z dziewczynami , Twoja sprawa że pieścisz chłopców :*
przecież Ty jesteś głupszy niż myślałem....wygadujesz innym że są evul mastah PVP a sam jesteś nikim...nie pamiętasz jak sie ośmieszyłeś na duelu z 5 lvli niższym? nie dałeś rady go utłuc z 3 kumplami, pokazałeś jakim to jesteś lamerem i cepem...I TY MÓWISZ INNYM ZE NIE MAJA PVP? JESTEŚ TAK ŚMIESZNY JAK BŁĄD TWOJEGO URODZENIA!
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE?
19:00 Kenami [299]: fajnie ; )?
19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu?
19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz

'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd
Delarev jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2007, 12:28   #56
MarcinStw
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delarev Pokaż post
przecież Ty jesteś głupszy niż myślałem....wygadujesz innym że są evul mastah PVP a sam jesteś nikim...nie pamiętasz jak sie ośmieszyłeś na duelu z 5 lvli niższym? nie dałeś rady go utłuc z 3 kumplami, pokazałeś jakim to jesteś lamerem i cepem...I TY MÓWISZ INNYM ZE NIE MAJA PVP? JESTEŚ TAK ŚMIESZNY JAK BŁĄD TWOJEGO URODZENIA!
2x OWN3D xdddddddddddddddddddd
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2007, 13:19   #57
MatiStw
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Drogi kolego ja jestem forumowym napinaczem? a kto poniza sie do bluzkania wyrazami wulgarnymi? hym? No ja raczej nie I ku woli sprostowania malo kiedy jestem online z prostej przyczyna ta gra jest nudna i mam rowniez pk team na xerenie i sie tym nie chwale jak jasko z wesela swoim zlotym rogiem (ktory potem i tak stracil) tak jak wy stracicie swoja powah po updejcie
No niestety nasze postacie nie straca nic po upade, juz nie bede ci mowil o tym forumowym fighterze bo ty nie wiesz co to znaczy. Wiec koncze drazyc ten temat z toba.
stary 22-06-2007, 14:42   #58
Wujo_Juzio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delarev Pokaż post
Po 1. Po raz kolejny powtarzam że sram na solo.
Po 2. Nie byłem przygotowany, wracaliśmy wteedy z wyprawy na jakiegoś 60 msa czy coś.
Po 3. W ogóle się tym nie przejąłem.
Po 4. Proste, że nikt go nie złapał jak miał bohy utani i t ringa, pozatym z tego było więcej brechty niż jakiegoś "żalu".
Po 5. Jesteś imbecylem i nie wiesz o co chodzi jeżeli przypominam mu akcje ze Sliccerym (największy owned wszechmogący madzinie)
Po 6. Ponoć masz dziewczyne Pauline? Tak nazywasz Vacka xDDD, albo kangurki z jego bajecznej Australii xDDDDDDDD.
Po 7. Jesteś tylko forum fighterem a ja sobie jade na wakacje i mam Cię w dupie :*****.
Po 8. Wysłać Ci kartkę?

Btw. Madzin pozdro od mojego 2 ownera xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
stary 22-06-2007, 15:14   #59
MarcinStw
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wujo_Juzio Pokaż post
Po 1. Po raz kolejny powtarzam że sram na solo.
Po 2. Nie byłem przygotowany, wracaliśmy wteedy z wyprawy na jakiegoś 60 msa czy coś.
Po 3. W ogóle się tym nie przejąłem.
Po 4. Proste, że nikt go nie złapał jak miał bohy utani i t ringa, pozatym z tego było więcej brechty niż jakiegoś "żalu".
Po 5. Jesteś imbecylem i nie wiesz o co chodzi jeżeli przypominam mu akcje ze Sliccerym (największy owned wszechmogący madzinie)
Po 6. Ponoć masz dziewczyne Pauline? Tak nazywasz Vacka xDDD, albo kangurki z jego bajecznej Australii xDDDDDDDD.
Po 7. Jesteś tylko forum fighterem a ja sobie jade na wakacje i mam Cię w dupie :*****.
Po 8. Wysłać Ci kartkę?

Btw. Madzin pozdro od mojego 2 ownera xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
W ogóle się ty nie przejołeś, a teraz wbijasz posty na forum i się tlumaczysz
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2007, 16:15   #60
Fredistw
Użytkownik forum

Fredistw's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Stan: Początkujący
Imię: Fredi~
Gildia: Kara
Domyślny

@Abor
No to niestety, twoja pewnosc siebie musze zniszczyc, i powiedziec ci ze to NIE kopengas otworzylo nam oczy na niesamowite sd combo...niedlugo bedziecie mowic ze jak bedziemy pkowac np. w thais to ze wzielismy to od jakiegos teamu. Zenada, bo niektorzy mysla, ze jak ONI pierwszy raz w zyciu widza combo sd na 1k+ hp, to ze INNI tez widza to pierwszy raz...
Fredistw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania