|
|
#41 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
To bedzie beczka śmiechu a nie wojna.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
Cytuj:
Przezywacie pk noobow :s Zajmijcie sie lepiej expieneim bo nas to nie rusza. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
|
Cytuj:
oneoneoneoneoneoneone kthx bye Btw. Są wakacje pojedź gdzieś chłopcze, pozatym nie mam problemu z dziewczynami , Twoja sprawa że pieścisz chłopców :* |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
|
to ze kiedys peczyles z kazu'ya na kopalniach nie znaczy ze jestes pro ... =|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik forum
|
@up
Dobrze powiedziane... Nie chce nic mowic ale pkowanie Kazu'ya team wydaje mi sie jakies staroswieckie jak na lvle karane w terazniejszych czasach przez pk teamy Widzialem wiekszosc filmow, jak by co...@Zizka Jestes pewien ? Wogole co ty o mnie/nas wiesz czlowieku, s*******aj i nie kompromituj sie ![]() |
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
takich lamusow i forumowych napinaczy jak ty trzeba tępić Pozdrawiam wszystkich, dla ktorych tibia to gra, nie to co ten zacytowany kolega ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 21-06-2007 o 22:09. |
||
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Wiesz mnie to nie obchodzi jak na ciebie starzy mowia, i forumowym napinaczemjak bys jeszcze nie zauwazyl to jestes ty hahaha bo niestety ale to my zabijamy ludzi w tej glupiej grze a wy sie denerwujecie i napinacie na foorum, szkoda tylko ze jak jestescie online to nie jestescie tacy do przodu, ale w sumie sram na ciebie, my zaczelismy sobie pekowac w 6 osob rozroslo sie to do gildi ktora nie boi sie nikgo bo nasze lev to sie robi w tydzien max a potem tylko zabawa. I nie obawiaj sie ja nie siedze tyle co ty w tibi i nie spedzam czasu na expienie po 35h na dodatek sa wakacje i wole sie bawic niz sluchac jak sie ponizasz :< SORY !!! WYbaczcie nam. Mozemy zaplacic ? To by bylo na tyle nie trudz sie nastepnym postem bo nie dosc ze nie rozumiesz tresci pisanej to jeszcze piszesz glupoty, dalem ci tam filmik jak bardzo dawno temu zabilismy sobie keriefo Wiec bujaj sie mały i nie napinaj sie ze nic do tej pory nie robicie z naszym pk. Bo jak widac to traktujesz te gre bardzo powaznie, I nie bij rodzicow za to bo nie chce uslyszec o tobie w Tvn. A i przyszlismy z innego serva, przepraszaam tam tez kopengas bylo pierwsze ;/.Ps. Ludzie z mojej gildi juz nie pszcie nic na tym forum niech sie sami trudza o informacje zwiazane z pk, i niech mysla ze sa dobrzy. ~Kara ![]() Ostatnio edytowany przez MatiStw - 21-06-2007 o 23:27. |
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
A co do frediego to wporządku gość z Niego ![]() |
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
Cytuj:
A jak nazywa się wybranka Twojego serca... Nie mów! Zgadnę... hym hum hmm Renia a nazwisko Prawa? |
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#52 |
|
Guest
|
Siema.
Razem z kolegą postanowiłem zrobic film wmv o pkowaniach na morganie. Link : http://www.filefactory.com/file/812188/ ps: to nie keylogger, ciężko zeby keylogger mial 122 mega. pozdr |
|
|
|
#53 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Marcin pro masta madzin, tylko tyle umiesz powiedzieć hrhrhr |
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Drogi kolego ja jestem forumowym napinaczem? a kto poniza sie do bluzkania wyrazami wulgarnymi? hym? No ja raczej nie I ku woli sprostowania malo kiedy jestem online z prostej przyczyna ta gra jest nudna i mam rowniez pk team na xerenie i sie tym nie chwale jak jasko z wesela swoim zlotym rogiem (ktory potem i tak stracil) tak jak wy stracicie swoja powah po updejcie |
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
Cytuj:
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
. Wiec koncze drazyc ten temat z toba. |
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Po 2. Nie byłem przygotowany, wracaliśmy wteedy z wyprawy na jakiegoś 60 msa czy coś. Po 3. W ogóle się tym nie przejąłem. Po 4. Proste, że nikt go nie złapał jak miał bohy utani i t ringa, pozatym z tego było więcej brechty niż jakiegoś "żalu". Po 5. Jesteś imbecylem i nie wiesz o co chodzi jeżeli przypominam mu akcje ze Sliccerym (największy owned wszechmogący madzinie) Po 6. Ponoć masz dziewczyne Pauline? Tak nazywasz Vacka xDDD, albo kangurki z jego bajecznej Australii xDDDDDDDD. Po 7. Jesteś tylko forum fighterem a ja sobie jade na wakacje i mam Cię w dupie :*****. Po 8. Wysłać Ci kartkę? Btw. Madzin pozdro od mojego 2 ownera xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Guest
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
#60 |
|
Użytkownik forum
|
@Abor
No to niestety, twoja pewnosc siebie musze zniszczyc, i powiedziec ci ze to NIE kopengas otworzylo nam oczy na niesamowite sd combo...niedlugo bedziecie mowic ze jak bedziemy pkowac np. w thais to ze wzielismy to od jakiegos teamu. Zenada, bo niektorzy mysla, ze jak ONI pierwszy raz w zyciu widza combo sd na 1k+ hp, to ze INNI tez widza to pierwszy raz... |
|
|
|