![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() To bedzie beczka śmiechu a nie wojna.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Cytuj:
Przezywacie pk noobow :s Zajmijcie sie lepiej expieneim bo nas to nie rusza. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
oneoneoneoneoneoneone kthx bye Btw. Są wakacje pojedź gdzieś chłopcze, pozatym nie mam problemu z dziewczynami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() to ze kiedys peczyles z kazu'ya na kopalniach nie znaczy ze jestes pro ... =|
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Dobrze powiedziane... Nie chce nic mowic ale pkowanie Kazu'ya team wydaje mi sie jakies staroswieckie jak na lvle karane w terazniejszych czasach przez pk teamy ![]() @Zizka Jestes pewien ? Wogole co ty o mnie/nas wiesz czlowieku, s*******aj i nie kompromituj sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
takich lamusow i forumowych napinaczy jak ty trzeba tępić Pozdrawiam wszystkich, dla ktorych tibia to gra, nie to co ten zacytowany kolega ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 21-06-2007 o 21:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ps. Ludzie z mojej gildi juz nie pszcie nic na tym forum niech sie sami trudza o informacje zwiazane z pk, i niech mysla ze sa dobrzy. ~Kara ![]() Ostatnio edytowany przez MatiStw - 21-06-2007 o 22:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do frediego to wporządku gość z Niego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
A jak nazywa się wybranka Twojego serca... Nie mów! Zgadnę... hym hum hmm Renia a nazwisko Prawa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Siema.
Razem z kolegą postanowiłem zrobic film wmv o pkowaniach na morganie. Link : http://www.filefactory.com/file/812188/ ps: to nie keylogger, ciężko zeby keylogger mial 122 mega. pozdr |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Marcin pro masta madzin, tylko tyle umiesz powiedzieć hrhrhr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Drogi kolego ja jestem forumowym napinaczem? a kto poniza sie do bluzkania wyrazami wulgarnymi? hym? No ja raczej nie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2. Nie byłem przygotowany, wracaliśmy wteedy z wyprawy na jakiegoś 60 msa czy coś. Po 3. W ogóle się tym nie przejąłem. Po 4. Proste, że nikt go nie złapał jak miał bohy utani i t ringa, pozatym z tego było więcej brechty niż jakiegoś "żalu". Po 5. Jesteś imbecylem i nie wiesz o co chodzi jeżeli przypominam mu akcje ze Sliccerym (największy owned wszechmogący madzinie) Po 6. Ponoć masz dziewczyne Pauline? Tak nazywasz Vacka xDDD, albo kangurki z jego bajecznej Australii xDDDDDDDD. Po 7. Jesteś tylko forum fighterem a ja sobie jade na wakacje i mam Cię w dupie :*****. Po 8. Wysłać Ci kartkę? Btw. Madzin pozdro od mojego 2 ownera xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
|
![]() @Abor
No to niestety, twoja pewnosc siebie musze zniszczyc, i powiedziec ci ze to NIE kopengas otworzylo nam oczy na niesamowite sd combo...niedlugo bedziecie mowic ze jak bedziemy pkowac np. w thais to ze wzielismy to od jakiegos teamu. Zenada, bo niektorzy mysla, ze jak ONI pierwszy raz w zyciu widza combo sd na 1k+ hp, to ze INNI tez widza to pierwszy raz... |
![]() |
![]() |