![]() |
#5222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Halina Rambolina
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() @up
wyjdz @topic gz ani , lev i lootow ![]() KonioMaster jaki loocik z hydr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5223 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
o0 hah czyzby ten knight armor i giant sword to te itemki których nei osiągne na 150 lvl?AHUhaua hmm....nie wiem czy tu na refugi mozna miec lepsze eq niz ja mam to po 1 a po drugie co w tym zajebistego ze masz 49 lvl bez sharowania i botowania? ja 110 też mam bez tych dwóch rzeczy.Hmmm widocznie nie jesteś taim doświadczonym graczem refugijskim skoro nie wiesz że Zipixii to mój drugi char na refugii,Pierwszy to byl Vic'torius(około 1,5 roku temu go stworzyłem,następnie rok temu,,,gdzies kolo czerwca 2006 został shackowany i zjechany lvl,pocz czym we wrzesniu zrobiłem Zipixii'ego...Hmm co by tu jeszcze dodać.a no dodam również że Vic'torius był 3 paladynem na servie w dyscie,zatem były to poczatki Refugii.Jak masz jeszcze jakieś pytania to chętnie nawiąże rozmowe ![]() Hmm a przypomnij mi bo ten 2 team to nie był czasem team Polluxa i Fishiiego?Nie wiem nie wiem albo Emila z Ksenem? A jeszcze jedno na koniec ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vampireq - 21-06-2007 o 21:43. |
|
![]() |
![]() |
#5224 |
Guest
|
![]() Zip ty to wyczes jestes maxymalny!
kupiles zipa i sie podniecasz lol nikt cie nielubi bo zlodziej jestes... |
![]() |
![]() |
#5225 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 team na refce nie wykonał aniego
![]() w 1-wszym byl Dzitz, Polux, Fishii i Ksen i sie udał a w 2-gim był warrior spyh emil~ i dzitz xd @Halina Ja tylko na 4 hydrach bylem xd ale wh spadl ekipie.
![]() |
#5226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie kłóćcie sie
![]() Farao: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EnjoY. SELLING: Crystal Mace !!
![]() |
#5227 |
Guest
|
![]() @UP
Lepiej szybko sprzedaj do up date ![]() |
![]() |
![]() |
#5228 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Lord Woldemork
Profesja: Elder Druid
Gildia: Shadow of Death
Świat: Refugia
Poziom: 40~
|
![]() Vori
![]() ![]() Twoja taktyka jest zajebista heheh ^^ Murzynek.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Wykonal za drugim podejsciem bo za pierwszym dzit wg mnie,,, spierdolil akcje. Za drugim podejsciem zamiast dzita mial pojsc dexterinos ale jednak wzieli Pachnacego. A Ty Zip ogarnij troche,,, bo wrzucasz kazdemu naokolo i pamientaj ze cyfrki lvl nie zmieniaja czlowieka
Ostatnio edytowany przez Problemaker - 22-06-2007 o 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() up
nom jaka szkoda ze teraz crystal mace bedzie kosztowac max 5k ;p kolejny rar zjechali tak jak red robe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5232 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5233 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5234 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Imię: Netherborn Phalanx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children of Chaos
Poziom: 135
Skille: 18/26
Poziom mag.: 69
|
![]() A no wielki wyczyn wcisnac F~i zrobic anni bo najpierw musisz wbic ten 120 lvl zeby wogole isc sorcem na ten anni a po 2 to ek teraz jeszcze trudniej wchdozisz do rooma spam hokey i anni done i niepisz ze kiedys bylo trudniej anni zrobic bo kazdy wie do czego ng sluzy i nikt bez tego z ek na anni nieszedl
wtedy jeszcze wiecej pracy ctr+ kilkanie myszka zeby bp sie otworzył O.o Cytuj:
Ale to ze eq bylo drogie nietlumaczy Ciebie z tego ze niemogles grac bo Cie na fs stac nie bylo Sam grałem jak jeszcze Pollux fs mi za 25k sellowal i dalo sie grac ( lepiej niz teraz ) ale trzeba checi... Cytuj:
A Dzit w first anni poszedl tylko po to ze 1 członka brakowało a nikt niechciał żeby Voodom na anni poszedł ![]() W drugim anni tez podobnie tlyko ze mu za to płacili ![]()
www.Choody.com Polish biketrials forum. Ostatnio edytowany przez Duncom - 22-06-2007 o 13:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() UAHUAHUAHUHAUHAUAHUAHUAHUAHAUHAUHAUAHUAHUAHAUHAUHA UAHUAHUAHAUHAUHAUAH
JAJAJAJAJAJAJAJAJA Jak ty nie jesteś złodziejem to jam jest GM!! @topic ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Imię: Craezy golusek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() wczorajszy adv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5238 |
Guest
|
![]() [quote=Armix;1502658]UAHUAHUAHUHAUHAUAHUAHUAHUAHAUHAUHAUAHUAHUAHAUHAUHA UAHUAHUAHAUHAUHAUAH
JAJAJAJAJAJAJAJAJA Jak ty nie jesteś złodziejem to jam jest GM!! Oddawaj DSMa ktory wtedy był wart 250k ihAahauihaiuhaihahiauhauihAIHuhuiahUIHAIahiAa ha,DSM to nic,przypomnij sobie jak ci pozyczalem ostatnio kase której do dziś nie widze o0 Ostatnio edytowany przez Vampireq - 22-06-2007 o 16:04. |
![]() |
![]() |
#5239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Kavi Dratrumil
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 91
Skille: 91
Poziom mag.: 19
|
![]() MÓ DOMEK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() @Vampireq
Nie ośmieszaj się nawet... Kiedy mi się udało przy pomocy Squela wyjebać ciebie z Naction, wymyśliłeś całą tą bujdę o DSM, a teraz znowu zaczynasz z jakąś kasą n/c idź się lecz... Ups ;o Zapomniałem że na głupotę nie ma lekarstwa, więc pisz sobie dalej ![]() ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |