![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() "Nasze ziemie nie są dla słabych. Lodowy oddech ojca Chyll wysadzi tych, którzy są zbyt wątli w królestwie zmarłych. Tylko ci, którzy wykażą się odwagą i duchem wojownika dostaną szansę na przetrwanie w tej krainie. Nawet oni doświadczą trudów i ciężkich czasów."
Svyre Krwawy Topor, barbarzyńca. Dawno temu osadnicy z Carlin musieli opuścić ich północne kopalnie z powodu pojawiających się ohydnych morskich węży, które przeszkadzały wszystkim marynarzom podróżującym na północ. Dopiero ostatnio kontakt z rubieżami został wzmocniony i statki płynące do Svargrond kursują normalnie. Jednak wiele rzeczy zmieniło się w ciągu kilku ostatnich lat. Nowe niebezpieczeństwa, a zarazem wyzwania czyhają na odważnych i silnych poszukiwaczy przygód - na pewno nie poradzą sobie z nimi nieostrożni podróżnicy. Podróżuj z nami na północ podczas tegorocznego letniego uaktualnienia. Dołącz do nas w nowym rozdziale emocji, wyzwań i odkryć. Eksploruj harde i niewybaczające błędów tereny barbarzyńców. Podejmij wyzwanie i stań się przyjacielem dumnych i walecznych mieszkańców Svargrond. Zdobądź ich uznanie i honorowe miejsce w społeczeństwie poprzez wykonanie testu, który zawiera walkę z wielkim mamutem. ![]() Podczas pracy dla społeczeństwa twoich nowych brutalnych przyjaciół, staniesz twarzą w twarz z nigdy wcześniej niewidzianymi potworami. Odkryjesz też bogactwo nowych, sensacyjnych miejsc w sam raz nadających się do polowań. Wspomóż miasto Svargrond poprzez uczestnictwo w ryzykownych misjach, tym samym mogąc zdobyć uznanie ich duchowych obrońców, władających potężnymi mocami szamanów z Nibelor. Jeśli wierzysz, że schizma Svargrondyńczyków i najazdy dzielące barbarzyńską kulturę są głównym konfliktem - szybko dowiesz się, że jesteś w wielkim błędzie. Im dłużej będziesz podróżował po tej chłodnej krainie, tym szybciej zauważysz złowrogie siły szalejące na mroźnej północy. Jeśli jesteś odważny i wystarczająco wytrwały, powinieneś ostatecznie odkryć intrygę, która ma swoje źródło w czasach pierwszej wojny bogów. Może ty zapobiegniesz katastrofie, która zachwiałaby epickie proporcje, a zarazem oznaczałaby koniec życia takiego, jakie znamy? Podążaj śladami zła i pokonaj mroczne siły kierujące z ukrycia całym zamieszaniem. Chwyć twoje ciepłe ubrania i przygotuj broń! Statki obiorą kurs na północ już tych wakacji!
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 22-06-2007 o 17:11. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapowiada się świetnie
![]() PS.Udowodniliście ,że jak chcecie to możecie być szybsi od tibi.org.pl ![]() ![]() ![]()
![]() WBIJ A NIE POŻAŁUJESZ ![]() A tu coś dla ziomów ![]() Died at Level 132 by a monk STOP BOTEROM Ostatnio edytowany przez Tore - 22-06-2007 o 16:59. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Brrr, ale zimno. Gdzie moja czapka, kurtka i rękawiczki?
@Hege, respekt dla Ciebie, że wyciąłeś ta reklamę.
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 22-06-2007 o 16:51. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
|
![]() To ja poinformowałem o newsie xP Ha, ha xP
Zapowiada się fajnie.... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No to juz wiecie ze update bedzie w sierpniu
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Żagle w górę szczury lądowe!!!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapowiada sie ciekawie, ale liczylem bardziej na zapowiedz czegos co zmieni sie po update a nie opowiadanie jak to weze polykaly rybakow w carlin czy jak to tam haha xd
ofc. moj char nie moze sie doczekac update ;-D
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Kicha, wsumie nic nowego
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() LOL, ciekawe ilu jest takich jak ty co zobaczyli news na Tibia.com, napisali do jakiegoś moda i myślą że sa jedynymi, który to zauważył.
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Pierniczenie farmazonow dajcie nam lepszego knighta i koniec -.-
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: bez
Świat: Honera
Poziom: 94
Skille: 86/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Chyba w lipcu,ale mi się zdaję że bęndzie we wtorek a co do teasera to myślałem że coś ciekawszego bęndzie
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Nie bęndzie tylko będzie
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() jak juz pisalem w innym temacie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Ja liczyłem na jakieś konkrety jak data updata czy chociaż nowe serverki. No cóż czekamy do kolejnego piątku
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Imię: Palladyn Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Ojojoj.... nic nowego. Wszyscy zainteresowani wiedzą już wsyztsko na temat "upka". Jedyna sprawa, która mnie interesuje to data, w ktorej zostanie wprowadzony Apdejt. Oby ten moment nadszedł dzisiaj...
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() To że update blisko widac po tym fragmencie
Grab your warm clothes and your weapons and be prepared! The ships to the north will set sail this summer. Don't miss your premium passage to adventure! Your CipSoft Team Tak jak ktos up mowil, to jest news podsumowujacy wszystkie. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nic nowego się nie dowiedzieliśmy, ale historyjka godna mojej babki z Pola xD.
Myśle, że Update jest blisko, ponieważ dużo nowych rzeczy będzie. To będzie duży przełom.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 22-06-2007 o 17:02. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Kiedy będzie publiczny test serv? I tak nikt niewie ![]()
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
|
![]() |