|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Mam pytanko jak wkleić link żeby jak kliknę w obrazek to pojawia się strona którą chciałem(chodzi mi o link do notki).Pod taki obrazkiem:moment zaraz wezmę edita i wkleję szukam fajnego
![]() ![]() Shot at 1969-12-31 Tylko żeby nie wyskakiwało imageschack.us tylko notka ![]() A także jak zrobić ukryty tekst ![]() Down@ Próbuje: Ukryty tekst:
Na przeczytanie tego nijakiego podpisu potrzebujesz około 12(mi to zajmuje 8) sekund swego marnego i dennego życia. Ps:Nie marnuj życia na czytanie podpisów zrób coś innego(budyń na ten przykład) Budyń rox ![]() Klik w morderce. Ostatnio edytowany przez Malkowicz - 23-06-2007 o 11:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() To 1 nie wiem ale ukryty tekst - [ hide] tekst [/hide] (bez spacji).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Na przeczytanie tego nijakiego podpisu potrzebujesz około 12(mi to zajmuje 8) sekund swego marnego i dennego życia. Ps:Nie marnuj życia na czytanie podpisów zrób coś innego(budyń na ten przykład) Budyń rox ![]() Klik w morderce. Ostatnio edytowany przez Malkowicz - 23-06-2007 o 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Kod HTML:
[url=http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103679][img]http://img57.imageshack.us/img57/8868/notkapp2.png[/img][/url] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ustawiasz - [.url=link.do.napisania.notki][.img]link do foty[/.img][/.url]
Oczywiście wszystko bez kropek... przecież to taki proste... Na przyszłość szukaj. Pozdrawiam @Up Szybszy :[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kuraj jesteś boski masz ode mnie note
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() I mamy kolejnego wymuszacza notek w podpisie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |