![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP
Stan: Początkujący
Imię: Shinano Kagaq
Gildia: Spritekillers
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
Edit: To nie cipsoftowi jest mało bo oni nie zmuszają do kupowania promocji. To graczom jest mało dlatego cipsoft dodaje coraz więcej możliwości dla ludzi którzy im płacą... można by powiedzieć, że ilość "bonusów" które się kupuje jest coraz większa, dlatego to cipsoft coraz mniej zarabia dając coraz więcej - tak żeby było prościej: mimo że światy się powiększają i jest coraz więcej możliwości, przedmiotów, questów i mnie błędów cena pacc jest taka sama i na ten sam czas. To nie cipsoftowi jest mało lecz wymagającym graczom.
Ostatnio edytowany przez Xerionis_Family - 23-06-2007 o 14:49. |
|
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() teraz juz 70 knightem nie pojdziesz na mint (bez pacca ofc) bo bedziesz bil z gfb po...30? a nowe spelle sa tylko dla pacc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#163 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Przestancie sie zalic, ze facc nie dostaje, bo to tak, jakbyscie mieli pretensje do kogos, ze w sklepach musicie placic. I tak macie dobrze - macie mozliwosc gry za free i to stosunkowo niezlej gry. Np taki WoW - nie dosc, ze placisz 200 zl na starcie, to pozniej jeszcze 50zl miesiecznie. Life is brutal and full of zasadzkas - chcesz miec dostep do nowych terenow, promocji, domkow itd = placisz. Nie placisz = nie masz ograniczenia np do 50 lvlu, po prostu nie masz tych ciekawostek. A to, ze Cipsoft na tym zarabia? To normalne, przeciez utrzymanie zalogi, serwerow itd kosztuje, a to ich praca, wiec zarobic tez musza.
#164 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#166 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
@FunMN Ja ci cos powiedzialem, najwyrazniej za bardzo trudnego do zrozumienia dla ciebie, a ty odrazu jedziesz po starych po wszystkim jak sie da. Hail PL. Dno. |
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evil Mateo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Imię: Kermitozol
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 34
Poziom mag.: 40
|
![]() Tam 70 kina obejdzie sie bez gfb, moze jedynie na wejsciu w bramie pojdzie ci jedna runka, ale jak sie uprzesz to i bez tego wejdziesz. Sam tam lazilem 74 knightem nie raz. Ale fakt faktem ze teraz bedzie gorzej <pod tym wzgledem> bo sa miejsca gdzie to gfb czy hmm sie przydaje :/ Mam nadzieje ze wieksza sila ciosow zrekompensuje to.
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() oh znawcy nad znawcami. Update ZAWSZE odbywał się pod koniec lipca/poczatek sierpnia.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP
Stan: Początkujący
Imię: Shinano Kagaq
Gildia: Spritekillers
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
Pacca kupujesz bo chcesz sobie poexpić, a nie dlatego że musisz... czy cipsoft ci mówi - musisz kupić pacc, bo ci zablokujemy konto/usuniemy postać/bo cie sterroryzujemy etc? Zastanów się! Nawet nie musisz w tą gre grać za darmo więc już tym bardziej kupić pacc nie musisz.
|
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale teraz zapowiedzi update są wcześniej czyli update też będzie wcześniej lol noob
#172 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Astro'noon
Profesja: Knight
Świat: Silvera
![]() |
![]() Dłużej przeciągać Update już się chyba nie da. Powinno nastąpić lada chwila. Ja od razu kupię Pacc. Też już się doczekać nie mogę xD
|
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() wspaniale tak sie ciesze ze az strach
|
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przestancie wreszcie biadolic jak stare baby -.-
Update bedzie to bedzie, teraz jest dobrze a puzniej bedzie lepiej ( jestem knightem wiec z mojego punkty widzenia bedzie ), Sorce TYMBARDZIEJ powinni liczyc na wbicie kilka lvli dopóki bija wiecej z visów. @ Edit zróbcie jak ja, póki nie ma update podszlifujcie skille bo potem moze byc krucho z treinieniem jak beda te wieksze obrazenia...
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 23-06-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Poczułem bezlitosny uchwyt Mrozu i Chłodu! I co dalej? Ahh czekać na Up... Ale ile? Dość owijania w bawełnę...
A co do tego, że ktoś powiedział "dadzą wcześniej, bo dużo ludzi kupi pacc". Prawda jest taka, że teraz dużo ludzi kupi pacc, a up wyjdzie pod koniec Sierpnia (co oczywiście niemożliwe), a więc kupią drugiego pacca, czyli podwójny zarobek dla Cipów. Edit: A ja se Druida zrobię ![]() ![]()
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 23-06-2007 o 19:39. |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() @Wielce_Oswiecony_KrecikX, Weź poprostu zamknij ten PYSK! Już pieprzysz przez pare postów!!!!! Jak coś Ci się w Tibii nie podoba TO NIE GRAJ I NIE ZAWRACAJ DUPY NA FORUM SZMATO! Won Grać w Diablo geju i pozdrów frajerów z rodziny bo muszą być z ciebie dumni. Poprostu ŻAL, Dzieci NEO RuleZZZ!!
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]() To widzę że nie tylko ja po tobie jade. Pozdro Dla Siostry i współczucia że ma takiego Brata Gejasa. Żal mi też twojego starego że takie dziecko na świat sprowadził.
P.S. - Jesteś jak te dziecko NEO w czerwonej koszulce na obrazku w moim podpisie niżej \/. Ostatnio edytowany przez SnikersS - 23-06-2007 o 21:58. |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
rotfl, na mint z gfb.. gz pomyslu tam malo co mf idzie na exury, czysty zysk, a ty tam gfb chcesz uzywac.. great ! |
|
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]() Nie obrażajmy się na wzajem bo i tak nic to nie zmienia a i tak huja wiemy
![]() |