![]() |
#61 |
Zbanowany
|
![]() dziewczyny nie drapcie sie
lepiej kupcie oto ten mityczny helm odemnie XDDDD 14:16 You see a skull helmet (Arm:9). It weighs 42.00 oz. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
Jun 22 2007, 14:42:57 CEST Killed at Level 29 by Yaziel Jakbyś mi nie wyzywał rodziców, to może bym się zastanowił czy masz żyć. Jakbyś mi nie nkuł za plecami to też pewnie bym zadumał. I jakbyś mi nie podnosił ciśnienia na ts to możliwe, że też. Ale powiem Ci jedno: Byłeś Kozak jesteś trup. Wasza legenda explomen poszedł spać na górze małego dp Veno ![]() Btw. Thx Yazielowi za zaufanie ;p OWNED xDDD Ostatnio edytowany przez Wujo_Juzio - 22-06-2007 o 16:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Miał być kompromis a robisz żal, to że akurat zabił Cię Yaziel, który nas tępił to tylko jego osobista wola. A ten noob co przy nim napisałem wiesz co to ode mnie z rl hahahaha żal.br Ale dajmy już spokój, jak znowu masz wątpliwości to napisz mi na gg omagash |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() Co wy KU**A za burdel robicie w tym poście...jak macie pisac takie pierdoły to stwórzcie nowy post ,,Tibia i moja dziewczyna" ... przeczytajcie wstęp i piszcie na ten temat ...
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Wam to sie juz w glowach poprzewracalo do tej gry
Ostatnio edytowany przez Sensitive - 22-06-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() @Abor
Nom jezeli nie chodzi ci o forum to czego po nas nie przyjdziesz :<. Po upade POstacie do 60 lev nie odczują żadnych zmian. I juz nie pisz ! Bo mi z@L dupe sciska jak widze takich ludzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
btw. gdzie ta stalowa lezy ?, albo mam za duza skale na mapie albo ta stalowa taka mala ;/ |
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
|
![]() @Abor
To pokaz mi gdzie my napisalismy ze bylismy pierwszym pk teamem na morganie ? Co do Kopengas...EKHM kocham ludzi ktorzy wielbia kogos/cos gowno o tym wiedzac, ale co tam, oni zabili na moscie avisow pierwsi, wiec ICH bede wielbil ! Ale co tam mi na tym nie zalezy ![]() @up Tak jest mala, i masz kurwa z tym jakis problem ? Big city boy pozdro elo 5 2 0. Btw. lezy na podkarpaciu. Ostatnio edytowany przez Fredistw - 22-06-2007 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() ![]() @Stalowa Wola @gratz akcji na NG Bocie którego kazdy 'prosty' gracz może sciagnac z neta a kopengas nie jedzie na bocie widzicie juz roznice dlaczego wy jestescie cienkie bolki a oni nie ?? btw. dzis z ciekawego zrodla i dosc wiarygodnego dowiedzialem sie ze to cale i gildie 'kara' organizowal 'Tenshinkhan' prawda czy nie ? Ostatnio edytowany przez Sensitive - 22-06-2007 o 21:13. |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MarcinStw - 22-06-2007 o 21:19. |
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Taak...szczera prawda...jedyne zrodlo tej gadki to chyba to forum.tibia.pl moze byc...zrodla spolecznosci z tibia.pl r0x0r xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() @Wujek Juzio
Jeśli pomyliłem nazwisko Reni..to musi być wtedy Lewa... A teraz taka sprawa...Masz wyjebane na solo? A kto mi zaproponował solo w grze? Powiedziałeś, że wracałeś z akcji...mogłeś wejść do dp...zebrać środki i wtedy na mnie wyskoczyć...ale sie obsrałeś.. A wiesz czemu? Bo sam nic nie znaczysz...jesteś jednym z tych graczy, którzy potrafią działać tylko w grupie... @Wakacje No fakt..przyszły wakacje...Juzio wyjeżdza na ukrainę pracowac po 22...nvm Mam nadzieję, że te wakacje spędzicie ciesząc się wolnym czasem a nie spędzając każdy dzien przy Tibi ![]() your's men in black ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozatym po 22 w Australii wracasz od Vacka i idziesz na kangury xD ale nvm. Poraz kolejny powtarzam sram na Twoje solo mocniaku ![]() Kthx bye Btw. Jun 23 2007, 11:45:24 CEST Killed at Level 42 by Lunatika Padłem przed chwilą no i co z tego? xD mam to w dupie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wujo_Juzio - 23-06-2007 o 13:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Btw. Cytuj:
Naprawde jesteś głupszy niż myślałem :/ |
||
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Słupca
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Milinia
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Ludziska z Kary Avisowcom i nie tylko zależy na tym aby Was skłócić między sobą oraz z kope~ bo wtedy będą mogli spokojnie exp, a wcześniej sie bali.Więc skończcie kłótnie i nakopcie kolejnemu H lvlowi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Bosh.. Ty lepiej sklej z tym swoim 14lvlem ze skale armorem. Skoro Kopengasy zazdroszczą/boją się(?)/chcą być lepsi od Kary, no to niech pokażą na co ich stać . .
|
![]() |
![]() |